Menu
Vi guider

Find den perfekte Tinted Lip Balm

Det er ikke altid, at du får nok fugt og pleje af den matte og pigmenterede læbestift. Specielt i sommervarmen kan det være irriterende at tage en ellers god læbestift på et par indtørrede læber. Her kan en tinted lip balm blive din nye bedste ven. Der findes både dem med ekstra farve, dem med SPF og så er der dem, der giver en shiny finish.

Når ’Tinted Lip Balm’ fanger dit blik på et læbeprodukt skal det forstås som en farvet læbebalsam eller læbepomade. Især om sommeren sværger mange til en tinted lip balm, fordi den i forhold til mange andre læbeprodukter tilfører ekstra fugt til læberne samtidig med at give et strejf af favoritfarven. Vi giver dig 5 bud på en tinted lip balm, du bør shoppe denne sommer.

5 effektive Tinted Lip Balms:

1. Den naturlige

Måske du allerede er bekendt med Burt’s Bees farvede læbepomader. De har nemlig været populære længe! Kombinationen af naturlige, fugtgivende og nærende ingredienser som shea butter og vitamin E sikrer læberne ekstra fugt og farve.

Burt’s Bees har også lanceret serien ’Lip Shimmer’, der ligeledes tilfører læberne fugt og farve samt efterlader dem med en naturlig glans. Begge serier fås i flere farver.

2. Den i stick-form

Er du også vild med læbeprodukter i stick-form? Så har vi to bud på tinted lip balms, du måske vil synes om.


Cliniques Chubby Stick indeholder plejende ingredienser som mango- og sheasmør, der gør de tørrer læber bløde og behagelige samtidig med, at de får en flot farve. Jo flere strøg du påfører, jo mere farve giver sticken til læberne.

​​​​​​​

En anden tinted lip balm i stick-form er Phyto-Lip Twist fra Sisley, der farver som en læbestift og er glansfuld som en lipgloss. Med sine plantebaserede aktive ingredienser efterlades læberne smidige, velfugtede og mere fyldige. Phyto-Lip Twist fås i flere forskellige nude farver samt intense nuancer.

3. Den med SPF 

Ligesom det er vigtigt at bruge SPF i ansigtet (specielt om sommeren), er det også vigtigt at tilføre et SPF-produkt på læberne, da de også tager skade af solens UVA- og UVB stråler. Det betyder dog ikke, at dine læber ikke kan skinne igennem med en lækker farve.

Kiehl's Butterstick Lip Treatment er en fugtgivende tinted lip balm, der med en blanding af nærende olier gør læberne glattere, blødere og gennemfugtet. Som et plus indeholder læbeproduktet SPF 30 og vil derfor beskytte dine læber året rundt.

4. Den der giver ekstra shine

Elsker du at have shiny læber, så har Dior Backstage udviklet en lip glow, der både tilfører fugt og ekstra shine til læberne.


Er du til de lyse farver så prøv den sommerlige CORAL eller PINK. Er du mere til de mørke farver, fås den også i en mørkere BERRY.

5. Den super fugtgivende 

Skal dine læber have et ultimativt fugtboost, så vil du elske IT Cosmetics Lip Treatment, der fås i en smuk rosa og pink. Den er perfekt at bruge i dagligdagen, men også til aftenbrug, hvis dine læber trænger til ekstra fugt. Den er nemlig rigtig god til tørre læber og efterlader dem med en flot og fugtig overflade.

Læbeproduktet er udviklet i samarbejde med plastikkirurger og indeholder IT Cosmetics' patentbeskyttede Vitality Lip Flush Technology, essentielle olier og smør, hyaluroniske fyldstoffer og antioxidanter.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Få fyldige læber med makeup

Matas LIVE

Få fyldige læber med makeup

Af Matas

Mange går og drømmer om lidt fyldigere læber, men er måske ikke interesserede i permanente løsninger. Heldigvis er der hjælp at hente i makeuppens verden, hvor man med strategisk placering af lys og skygge kan skabe en illusion af en mere fyldig mund. I dag deler Cecilia sine bedste tricks til netop dette, gennemgår hvilke teknikker man skal kende og hvilke farver der er bedst at bruge for det mest naturlige resultat.

Læs Mere
Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen

Matas LIVE

Sådan får du makeuppen til at holde i sommervarmen

Af Matas

Varme sommerdage og makeup er ikke altid den bedste kombination: nogle gange kan man blive udfordret på makeuppens holdbarhed. I dag guider makeupekspert Maria dig til at "låse" makeuppen fast - selv i fuld sol og sommervarme.

Læs Mere
5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Vi guider

5 danske beauty brands, der er startet af kvinder

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi elsker seje kvinder. Og heldigvis er der flere danske brands med sådan en bag. Her tager vi et kig på 5 skønne beauty brands, der alle er startet og ejet af kvinder.

Læs Mere
Slip af med de tørre læber

Vi guider

Slip af med de tørre læber

Af Mille Madsen

Tørre læber kan være både irriterende og smertefulde. Heldigvis findes der et helt univers af læbeprodukter, der både forebygger de tørre læber og kommer til undsætning, når skaden allerede er sket. Det er lige præcis disse produkter, det skal handle om i denne artikel.

Læs Mere