Vi guider
Vi tester: M2 Beauté vippe- og brynserum
M2 Beauté har taget beauty-verdenen med storm med deres hypede bryn- og vippeserum. Vi har sat os for at teste, om produkterne er så gode, som folk siger (fingers crossed). Læs med, og hør vores skønne testpersoners oplevelser og resultater med M2 Beauté. Vi kan sige så meget, at 00’erne stjal alle tre testpersoners øjenbryn, så her håber de især på god effekt.

De sidste mange år har især øjenvippesera virkelig sparket døren ind til beauty-verdenen. Og det forstår man jo godt, for hvor fedt er det lige at kunne fremhæve sine naturlige træk men blot skrue lidt op for volumen? 

Der er kommet mange nye spillere til men én af de første på markedet var M2 Beauté Eyelash Activating Serum. M2 Beauté er specialist i at udvikle innovative, kosmetiske produkter, og har du åbnet et skønhedsmagasin eller bevæget dig ind på diverse beautyblogs inden for de sidste par år, har du nok heller ikke kunne undgå at støde på M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Den får mange store roser med på vejen, men nu har vi sat os for selv at teste, om effekten er så vild, som folk hævder.

Det tester vi

Vi har fundet tre skønne testpersoner fra redaktionen med vidt forskellige vippe-og bryntilstande, der har testet produkterne i godt 8 uger. Vi har bedt dem om at teste:

  • M2 Beauté Eyelash Activating Serum, der lover op til 50% længere og fyldigere vipper efter 6-8 uger.

  • M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum, der lover op til 80% tættere og fyldigere øjenbryn efter 6-8 uger.

  • M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex, der giver hårvækst og pleje til både bryn og vipper, som efter 6-8 uger gerne skulle blive 20% længere og op til 50% stærkere.

M2 Beauté seraBryn og vipper før test

Nicoline

Hvordan er dine vipper inden opstart?
Mine vipper er egentlig ret tætte og mørke, men de er utroligt kort og helt lige - har ikke så meget som et lille naturligt buk. Jeg håber derfor, at mine vipper får mere længde og måske også et lille svaj.


Hvordan er dine bryn inden opstart?
Mine bryn er en katastrofe. Plukkede mine bryn uhensigtsmæssigt tynde i 00’erne, og selvom jeg lader skidtet gro, så er hårsækkene tilsyneladende helt døde. Udover at være ALT for tynde, så er de også ret “hullede” og sidder lidt langt fra hinanden, hvilket sikkert også skyldes min iver med pincetten i ungdommens frygt for monobryn. Min mor har helt fra jeg fik en pincet i hånden rådgivet mig om, hvordan jeg aldrig måtte plukke mine bryn for tynde - for det fortryder huns selv at have gjort i hendes ungdom. Som I kan se, lyttede jeg desværre ikke. “Mor har altid ret!”


Hvad håber du at få af effekt fra produkterne?
Jeg håber allermest på, at den kan hjælpe på mine bryn. Deres sløje look generer mig dagligt, og jeg ville blive SÅ glad, hvis M2 Beauté kunne gøre dem tættere og måske endda give lidt mere volumen.Resultaterne efter 8 uger

Nicoline

Hvordan er dine vipper efter 8 ugers test?
Jeg synes især, at vippeserummet har givet meget mere fylde til mine vipper. Det er som om der er mere modstand, når jeg også fjerner makeup. Jeg synes ikke, de er blevet meget længere, men de virker langt tættere.


Hvordan er dine bryn efter 8 ugers test?
Det samme med brynene. Det er ikke så meget mere bredde, jeg har fået på brynene, men til gengæld har jeg fået flere hår hist og her, og jeg har fået udfyldt en del af mine små huller i øjenbrynet, og de er blevet mørkere.Julie

Hvordan er dine vipper efter 8 ugers test?
Mine vipper er først og fremmest blevet meget mørkere. Jeg behøver faktisk ikke bruge mascara. De er også blevet længere. Der gik lige lidt tid, før jeg kunne begynde at se en forskel, og det skal man nok også lige være opmærksom på at være tålmodig i processen og bruge det hver eneste dag. Men så skete der pludselig noget, og jeg bliver helt sikkert ved for at se, hvor det ender.


Hvordan er dine bryn efter 8 ugers test?
Der gik noget tid, før jeg kunne fornemme, at der skete noget, men jeg synes helt sikkert, der er sket meget med mine bryn. Der er kommet mange flere hårstrå, som bare skal have lov at vokse sig længere og blive mere fyldige. Det er bare fedt at se, at der virkelig er kommet gang i hårvæksten. Så er mine bryn også blevet mørkere og blevet mere markante.Trine

Hvordan er dine vipper efter 8 ugers test?
Jeg har fået længere vipper, og der er kommet meget mere volumen. Mine vipper er også blevet mørkere, men har ikke fået lige så meget farve, som mine bryn. Så der er helt klart sket en forskel. Jeg havde allerede tætte vipper, inden jeg gik i gang med testen, så her kan jeg ikke rigtig vurdere, om der er sket en forskel.


Hvordan er dine bryn efter 8 ugers test?
Jeg har oplevet på mine bryn, at de er blevet meget mere markerede og fået en mørkere farve. Jeg synes også, at de er blevet tættere og fået mere volumen, og det var jo det, jeg især håbede på at få ud af denne test.  

Resultaterne

Så alt i alt må vi sige, at vores tre testpersoner allerede efter 8 uger har kunne se markant forskel efter at have brugt M2 Beautés produkter. produkterne har bevist, at vores testpersoners øjenbryn, der blev skamplukket i 00’erne, er blevet stimuleret på ny og vokser i bedste velgående. Vipperne hos alle tre er blevet længere og mørkere, mens to af dem også oplever tættere vipper.

Du finder alle M2 Beautés produkter på matas.dk lige her.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi tester vippeserum

Vi guider

Vi tester vippeserum

Drømmer du om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs Mere
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Af Trine Brøndsted

Ønsker du stærke, sunde og smukke bryn og vipper? Så har vi i denne artikel samlet vores fem bedste tips til, hvordan du kan nå i mål med det bryn- og vippelook, du ønsker.

Læs Mere
Få de smukkeste bryn og vipper

Vi guider

Få de smukkeste bryn og vipper

Af Anja Mille Blum

Man siger, at øjnene er sjælens spejl, så det er med god grund, at mange ønsker at sætte lidt ekstra fokus på dem. I denne artikel guider vi til, hvordan du kan indramme øjnene med smukke bryn og fangende vipper.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.