Menu
Nyhed

Vi tester: hudpleje fra Plaisir Young Skin

Du kender måske Matas’ eget luksusmærke Plaisir, men vidste du, at mærket også har en serie målrettet ung hud? Plaisir Young Skin er til dig på 15-25 år, der består af produkter uden parfume med skånsomme og plejende ingredienser. Det lyder jo meget godt det hele, men virker produkterne som de skal? Det har jeg sat mig for at teste. Her får du min ærlige oplevelse med en daglig plejerutine fra Plaisir Young skin-serien.

En ung hud kan være svær at blive klog på. Det ene øjeblik har man udbrud af bumser og hudorme, det næste øjeblik er den helt i balance. Det stiller også store krav til hudpleje til ung hud, der skal omfavne begge dele og på én gang være beroligende, beskyttende og fugtgivende. Plaisir Young Skin-serien bryster sig af at kunne holde huden naturlig sund og frisk, så det håber jeg da, at produkterne i den grad kan leve op til.

12 produkter til din daglige rutine

Young Skin-serien består af hele 12 produkter til din daglige rutine. Her finder du flere forskellige typer rens, pleje og fugt, så du kan skræddersy din rutine efter dine behov. For at berolige den unge hud bedst muligt er de alle uden parfume, veganske og indeholder derudover skånsomme og aktive ingredienser. Jeg har plukket fem produkter ud fra serien, som passer godt til min hudtype, der er en smule sensitiv og godt kan opleve små udbrud fra tid til anden. Læs med og se, om de virker.

Blødt renseskum

Jeg starter rutinen ud med at bruge Plaisir Clean Up Face Foam. Det er et meget blødt renseskum, der fjerner fedt og snavs fra huden. Jeg har brugt den om morgenen i badet og om aftenen efter, at jeg har fjernet makeup. Den er utrolig skånsom og behagelig på huden, men den fjerner stadig snavs og rester af makeup effektivt. Huden føles meget frisk efter anvendelse, og den tørrer på ingen måde huden ud, som jeg ellers har oplevet med andre renseskum.


Ingredienser:

 • Glycerin, der tilfører fugt

 • Saccharide Isomerate modvirker fugttab i huden
 • Betaine beskytter mod udtørring
 • Lakridsekstrakt beskytter mod irritation

Skånsomt men effektiv rens

Om aftenen har jeg fjernet makeup med Plaisir All Gone Micellar Water, der er en alt-i-en ansigtsrens, der fjerner urenheder og makeup fra øjne og ansigt. Jeg har også brugt den efter renseskummet i badet om morgenen som en slags dobbelt-rensning, der efterlader huden virkelig frisk og helt gennemrenset.

Den fjerner virkelig effektivt men samtidig skånsomt makeup – især mascara har nemt ved at komme af, når man fører en vatrondel med produktet over vipperne. Så er jeg også ret vild med, at emballagen ikke er større, så man nemt kan have den men i toilettasken på ferie.


Ingredienser:

 • Provitamin B5 fugter, plejer og reparerer
 • Lakridsekstrakt forebygger inflammation

Dybderensende lermaske

Dybderensende lermaske
Plaisir Clear Up Face Mask uden parfume er virkelig en forfriskende maske, der er baseret på kaolin-ler, der absorberer sebum og andre fedtstoffer fra huden, så porerne kan ånde.
Jeg påførte masken efter at have renset mit ansigt og beholdt masken på i 20-25 min.


Undervejs tørrer masken langsomt ind, men er stadig forholdsvis fugtig til sidst. Da jeg fjernede masken, havde jeg den blødeste babyhud og en frisk fornemmelse af, at den virkelig havde renset i dybden. Jeg blev en lille smule rød i huden en halv times tid efter, men det er helt normalt med masker, der indeholder kaolin-ler. Helt sikkert en maske, jeg skal forkæle mig selv med et par gange om ugen fremover. Den tror jeg især også kan komme mine små udbrud på hagen til livs.


Ingredienser:

 • Jojobaolie plejer og beskytter mod udtørring

 • Glycerin fugter og beskytter mod vandtab

 • Lecigel virker kølende

 • C12-13 alkyl ldactate mindsker risikoen for irritation


Serum med niacinamid

Jeg må bare sige, at jeg har fundet mit nye yndlingsserum, der er en mirakelmager mod urenheder og rødme i huden. Plaisir Niacinamid 10% er nyeste medlem i Young Skin-serien. Det er et serum, der claimer at skabe balance i huden, hvor ingrediensen niacinamid skulle være med til at mindske urenheder og reducere talg og rødme i huden. Det lyder jo fantastisk – og efter at have brugt den bare i et par uger, kan jeg se mange af disse ting på min egen hud.


Især har den været god til at reducere mine urenheder på hagen. Men den har virkelig også reduceret den rødme jeg har tendens til at få og givet min hud en mere jævn hudtone. Den beholder jeg helt sikkert i min daglige rutine fremover

​​​​​​​

Ingredienser:

 • Niacinamid mindsker urenheder samt reducerer talg og rødmen i huden. Derudover reduceres hudens fugttab, synligheden af rynker og aldersbetingede pigmentforandringer. Der skabes balance i huden, og den bliver mere spændstig og elastisk.
 • Pore Reductyl virker astringerende og mindsker porerne.
 • Allantoin, havre- og lakridsekstrakt virker beroligende og modvirker irritation i huden
 • Glycerin fugter og beskytter.

Dagcreme med glød

Til sidst har jeg testet Plaisir Perfect Tinted Moisturizer, der er en let farvepigmenteret og fugtgivende ansigtscreme. Cremen indeholder små pigmentperler, som skifter farve fra transparent til let gylden ved indsmøring.
Konsistensen er meget nemt at arbejde med, og min hud får en fin, jævn og naturlig glød gennem hele dagen. Jeg havde måske forventet lidt mere farve i kinderne fra cremen, men når de så er sagt, så kan den bruges året rundt til bare at tilføje lidt kulør.


Fordelen ved Perfect Tinted Moisturizer er, at min hud ikke fedtet efter brug – den efterlades faktisk ret mat.
Min hud er dog ret tør og har brug for rigtig meget fugt, og der kan jeg godt mærke, at jeg ikke helt får nok med denne creme. Der kan jeg læse mig til, at min hud måske kunne have bedre af Plaisir Young Skin All Day Moisturizer der giver masser af fugt hele dagen. Jeg vil dog anbefale Plaisir Perfect Tinted Moisturizer, hvis din fugtbalance i huden i forvejen er god, for så giver den en rigtig fin og jævn glød til huden.


Ingredienser:

 • Vitamin B3 mindsker urenheder og sebum, reducerer rødme og øger hudens spændstighed

 • Salturt fugter og styrker hudens naturlige barriere

 • Algeekstrakt beskytter mod UVB-skader og øger mængden af collagen i huden

 • Glycerin beskytter huden, fugter og modvirker udtørring

Det finder du også i Young Skin-serien

Alt i alt har det været en rigtig positiv oplevelse at teste produkterne fra Plaisir Young Skin-serien. De er virkelige skånsomme, proppet med gode ingredienser men har også stor effekt. Min absolutte yndlingsprodukter er All Gone Micellar Water, som jeg helt sikkert fremover vil rense makeup af med. Derudover bliver Nicacinamid 10% serummet også en fast bestanddel af min rutine, da den virkelig får min hud i balance. Clear Up Face Mask bliver også den maske jeg hiver frem, når jeg vil forkæle min hud lidt ekstra og pleje den i dybden. Så jeg synes helt klart, at Young Skin-serien holder, hvad den lover – min hud føles virkelig sund og frisk efter brug.


Udover de fem produkter, jeg har testet, findes der yderligere 7 produkter i serien. Læs mere om hvert produkt ved at trykke på dem i produktslideren nedenfor.​​​​​​​

Relaterede artikler

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Nyhed

Nyhed fra Plaisir er godt nyt for hår og negle

Jeg gætter på, jeg er ikke den eneste, der godt kunne bruge lidt hjælp til at få skønne negle og et skinnende hår? Selvfølgelig kan vi til dels hjælpe hår og negle godt på vej med målrettede ydre produkter, men du kan faktisk også pleje indefra og ud. Plaisirs nye Inner Beauty kosttilskudsserie består af tre nye produkter, hvoraf det ene – Hair and Nail Power - giver dig hjælp til velplejede negle og glansfuldt hår ved et indtag af bare en tablet om dagen. Vi kigger nærmere på den gode nyhed.

Læs Mere
Amalies hudplejerutine med Plaisir

Vi guider

Amalies hudplejerutine med Plaisir

Af Amalie Schiller

En god rens og en plejende fugtighedscreme er de to vigtigste produkter, når jeg skal pleje min hud. Når det så er sagt, så er et godt serum og en ansigtsscrub bestemt også et musthave i min rutine. Mangler du inspiration til en ny hudplejerutine og hvilken rækkefølge, du skal bruge de forskellige produkter? Så læs med i mit lille skriv her, hvor jeg viser min hudplejerutine og guider dig gennem Plaisirs velplejende produkter, der er gode til alle hudtyper.

Læs Mere
Nyhed: Luksuriøs 3in1 Eye Cream fra Plaisir

Nyhed

Nyhed: Luksuriøs 3in1 Eye Cream fra Plaisir

Mørke rande, puffy eyes og fine linjer. Øjnene er et af de første steder, der afslører ældning og træthed. Det kan derfor betale sig at finde en øjencreme, der effektivt plejer det sarte øjenområde. Den nye Plaisir 3in1 Eye Cream er et godt sted at starte, da den har hele tre funktioner i ét produkt.

Læs Mere