• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Vi guider

Sådan bliver du klar til sommerens fester

Se med her, hvor vi guider dig til den smukkeste sommerfestmakeup med fejlfri finish.

Du har måske allerede helt styr på din kjole, sko og den matchende taske, men har du også tænkt over, hvordan du får din makeup til at holde hele aftenen, og hvilken lipgloss og øjenskygge, der vil sætte prikken over i’et?

Det første, du skal være opmærksom på, er, at din makeup skal kunne holde til en hel aften med fest, løjer, kindkys og dans – og ikke mindst de skiftende temperaturer fra det varme dansegulv og til at trække luft på en kølig sommeraften. Makeuppens holdbarhed bliver altså virkelig sat på prøve!


Herunder får du vores guide til et holdbart look:

1

Din hud

Start med at påføre en god foundation-primer i ansigtet, som sørger for, at din foundation ikke flytter sig eller forsvinder i løbet af en lang dag.

Gå efter en foundation, der passer til netop din hudtype. Hvis din hud har tendens til at fedte, skal du finde en oliefri foundation med matterende effekt. Har du tør hud, skal du gå efter en, der fugter løbende, så din hud ikke strammer eller skaller i løbet af dagen.

Brug en let concealer til at dække eventuelle urenheder eller mørke rande under øjnene. Sørg for at holde din concealer let og præcis, så du bedre kan lave små touch-ups i løbet af dagen.

Sæt din foundation og concealer med et let lag pudder, og få evt. lidt glød frem i ansigtet med en bronzer, som du påfører under kindbenet, ved tindingerne, på begge sider af næseryggen og langs kæbelinjen.

For at opnå det helt rette festlook kan du til sidst påføre lidt blush på æblekinderne og en highlighter langs kindbenene, under brynene, på næsetippen og på amorbuen øverst på dine læber.

​​​​​​​

TIP!​​​​​​​
Begynder festen allerede i løbet af dagen og er udenfor? Så husk endelig at beskytte din hud mod solens stråler enten med en solcreme under din foundation eller med en foundation med solfaktor.


2

Dine øjne

Start med at ramme dit ansigt ind ved at fremhæve dine øjenbryn enten med en øjenbrynsblyant eller brynfarve, afhængigt af hvad du føler dig mest tryg ved og er vant til.

Næste skridt er øjnene. For at få styr på basen, skal der lægges ud med en god primer på øjenlågene, så din øjenskygge bliver, hvor den skal hele dagen.

Når du skal vælge din øjenskygge, er det vigtigt, at du vælger en farve, som passer til din hudtone og dit look. Det sikre valg er smukke jordfarver, men prøv dig gerne frem alt efter, hvilken farve din kjole har. Markér nu globelinjen med en fin farve, og brug så en lysere nuance på selve øjenlåget. Husk at blende linjerne godt ud med en fluffy pensel.

Ram øjet ind med en vandfast eyeliner, hvis du er vant til og tryg ved at bruge eyeliner.

Afslut med en vandfast mascara, så du ikke skal bekymre dig om, om din mascara løber i løbet af aftenen.


(52)
Nilens Jord Eye Primer 250
174,95
DU OPTJENER 18 Point
(3)
Max Factor Eyebrow Pencil 01 Ebony
44,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 5 Point
3

Dine læber

Fugt dine læber godt med en læbepomade til at begynde med. Følg herefter op med en læbeprimer for at få læbestiften eller lipglossen til at holde længere.

Brug nu en lipliner både langs kanten af læberne og på selve læberne. Husk at fylde læberne ud, så de følger din naturlige læbeform.

Når du skal vælge en lipgloss eller læbestift til dit look, så undgå gerne de meget glossy og de super matte. De glossy holder nemlig ikke så længe, og de matte har det med at tørre hurtigt ud. Gå derfor efter en fugtgivende gloss eller læbestift, som får det bedste frem i dine læber. På denne måde kan du også lettere påføre mere i løbet af dagen.

​​​​​​​

TIP!
​​​​​​​
Fuldend looket med en setting spray, som får din makeup til at holde endnu bedre.


(13)
MAC Prep + Prime Lip 7 g
154,95
DU OPTJENER 16 Point
(0)
Youngblood Lipgloss Devotion
234,95
DU OPTJENER 24 Point

5 gode tips og tricks

1. Vælg en makeup, som du føler dig tryg ved, og som fremhæver dine bedste træk. Det er måske ikke lige inden en stor fest, at du skal kaste dig ud i de helt nye makeup-eventyr.

2. Undgå gerne de såkaldte high definition-puddere. De mange kamera-flashes kan nemlig få pudderet til at se meget hvidt og skinnende ud i dit ansigt.

3. Husk at blende din makeup i ansigtet ned ad din hals og dit bryst, så du ikke får en skarp og abrupt overgang.

4. Læg endelig ikke et tykkere lag makeup i håbet om, at den så vil holde endnu bedre. Det vil højst sandsynligt blot give et ”kaget” look, som bestemt ikke ser godt ud i dagslys.

5. Øv dig gerne i at lægge det makeup-look, som du har besluttet dig for og sørg for, at det passer til den kjole, du skal have på.
​​​​​​​


Valentine's Day Look

Grib stilen

Valentine's Day Look

Valentine's Day er lige rundt om hjørnet. Om du skal fejre kærligheden med din kæreste, en ny date, dine veninder eller bare i dit eget skønne selskab er denne dag på året en god undskyldning til at gøre lidt ekstra ud af makeuppen.

Læs også

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sommermakeup: Nude Trend

Spot Trenden

Sommermakeup: Nude Trend

Gå sommeren i møde med de lækreste nude nyheder, der giver den perfekte glød og holder din hud naturlig og frisk i varmen.

Læs Mere
4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Spot Trenden

4 enkle trin til smuk og strålende hud!

Af Trine Brøndsted

Hud, der stråler og ser sund og stærk ud, er den ultimative beauty accessory denne sæson. Med 4 enkle trin kan du også få den perfekte strålende base og det eftertragtede glowy finish. Det handler om hudplejerutiner og produkter.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret