Øjenskyggepensler

Mest populære
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

111 produkter
111 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 52,-
Hot on Social
Real Techniques Everyday Essentials
207,95 kr.259,95 kr.Spar 52,-
SPAR 58,-
Real Techniques Everyday Eye Essentials
231,95 kr.289,95 kr.Spar 58,-
MAC Blending Brush 217s
199,95 kr.
Tromborg Eyelinerpensel Brush #1
139,95 kr.
So Eco Eye & Brow Brush Set
139,95 kr.
Clinique Eye Shadow Brush
189,95 kr.
SPAR 34,-
KUN ONLINE
Real Techniques 2 in 1 Blend & Define
135,95 kr.169,95 kr.Spar 34,-
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

De forskellige typer af øjenskyggepensler

Der findes virkelig mange forskellige børster til øjenskyggen. Her er det nærmere tætheden i hårene, du skal gå efter. Hvis du ønsker et dækket, intenst og farverigt look, skal du vælge en børste, hvor hårene sidder tæt, mens en mere fluffy børste er god til at blende alle nuancer, og især hvis du for laver et smokey-eye.

Det perfekte øjenskyggelook kommer oftest af, at man har en blanding af forskellige øjenskyggebørster i sin samling.

Blending brush
Et musthave for lægge en perfekt øjenskygge. Er perfekt til at blende din øjenskygge, så du undgår de skarpe afslutnings kanter. Blendingbørster er typiske mere fluffy i børstehårene. Hårene sidder ikke så tæt og er rundet let af ved spidsen. Brug børsten til at skabe et naturligt look ved at tone nuancerne af øjenskygge ud, så der ikke er nogle skarpe kanter eller overgange. For at få et ultimativt smokey eye look, skal du bruge en medium blenderbørste, for at blende øjenskyggen perfekt ud.

Applikator
Med den lille faste svamp kan du påføre mere pigment på øjenlåget og er hurtigere at arbejde med end en pensel. Men applikatoren har også sine begrænsninger, og giver det bedste resultat, hvis du kun bruger en enkelt øjenskygge, da den ikke er ligeså god til at tone øjenskyggen ud med som en pensel.

Flat Eyeliner Brush
En flad vinklet øjenskyggepensel er perfekt til et smudgy eyeliner look, hvor du kan komme helt tæt på vippekanten, og få farven ned imellem dine vippehår. Du kan let lave en udtværet streg, som er en af de nemmere makeupteknikker at gå til, da du ikke skal bøvle med at gøre stregen perfekt og skarp. Dette kaldes for smudgy eyeliner, og er superflot til alle øjne, men til specielt tunge øjenlåg er dette en ekstra god teknik. Har du en blød eyeliner, kan du nemt smudge din streg med denne flade pensel.

Bred øjenskygge pensel
Den flade shader fås i forskellige størrelser, hvor den store er mest velegnet til at lægge skygge på hele låget, fx en lys baseskygge. Den lille pensel er bedst til detaljer, som fx på det nedre øjenlåg. Huden på øjenlåget er mere tynd og evt løst, hvor det kan det i øvrigt være en fordel at duppe farven på, så pigmenterne lægger sig mere ensartet.

Rund pensel
​​​​​​​
Skal du arbejde med skygger i din globelinje, så er den runde øjenskyggepensel optimal. Den afrundede form passer perfekt til øjenhulen. Jo tættere hårene sidder, desto mere intense bliver øjenskyggen. Den runde pensel er også velegnet til at tone din eyeliner eller øjenskygge ud langs vippekanten.

Pas på dine øjenskyggepensler!

Når det kommer til vedligeholdelse af øjenskyggebørsterne, er det meget vigtigt at håndtere dem med omhu, ved at opbevare dem i etui eller stå i et krus. Husk også at rengøre dem regelmæssigt. Begge dele vil forlænge deres levetid og opretholde den gode kvalitet af dine makeup-redskaber.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.