Styling Tools

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren (1)

Kendt fra frisøren

Pris

Størrelse

Hårtype

Bedømmelser

Aktuelt

62 produkter ud af 304
62 produkter ud af 304
Sorter efter: Mest populære
ghd Gold Styler Glattejern
1.919 kr.
SPAR 20%
NYHED
amika: Hair Blow Dryer Brush 2.0
Medlemspris
639,96 kr.799,95 kr.Spar 160,-
ghd Glide Hot Brush Sort
1.409 kr.
ghd Glide Hot Brush
1.499 kr.
GAVEIDÈER
Julens bedste gaveidé til din hårpleje
SE UDVALG
NYHED
ghd Flight+ Sæt Black
779,95 kr.
ghd Duet Style Black
3.119 kr.
SPAR 200,-
Roze Avenue Flat Iron
799,95 kr.999,95 kr.Spar 200,-
ghd Heat Resistant Glove Sort
49,95 kr.
ghd Hair Styler Max Sunsthetic
2.139 kr.
GAVEIDÈER
Årets julekatalog
SE HER
ghd Hair Styler Glide Sunsthetic
1.509 kr.
ghd Hair Dryer Helios Sunsthetic
1.769 kr.
ghd GLIDE Pink
1.499 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Stort udvalg af Styling Tools

De fleste kvinder ønsker at skabe mere volumen, struktur og bevægelse i deres hår, fordi de har skandinavisk hår. Skandinavisk hår er ofte fint og lige i strukturen, og det har en tendens til at ”klaske” sammen i løbet af dagen, hvilket gør det kedeligt at se på.

Med stylingtools og stylingprodukter kan du nemt og hurtigt give dit hår ekstra fylde, og opnå den bevægelse du drømmer om både til hverdag og fest.

Her på Matas.dk kan du finde et stort udvalg af stylingtools lige fra glatte-, krølle- og bølgejern, der kan hjælpe med at skabe volumen.

Forbered håret på styling

For at skabe det bedste og den mest holdbare styling, er det vigtigt at bruge nogle volumengivende produkter. På den måde kan du opnå ekstra fylde i håret, der holder hele dagen.

Inden du går i gang med at style dit hår med dit favorit stylingtool, så er det vigtigt at fundamentet er i orden.

Til at forberede håret bedst muligt til stylingen, kan du anvende en volumemousse der fordeles ved hårrødderne og længderne i det fugtige hår, og efterfølgende tørre produktet ind i håret med en hårtørrer. Derudover, undgå at anvende en plejende shampoo, balsam og hårkur op til stylingen, fordi det vil blødgøre håret, og det vil have større tendens til at ”klaske” sammen.

Vi anbefaler altid at du bruger en varmebeskyttelse inden du bruger varmeredskaber, så håret beskyttes mod den høje varme.

Hvornår skal jeg anvende glatte-, krølle- og bølgejern?

Det kan være en jungle at finde ud af hvilket stylingtool, du skal vælge til den ønskede frisure. Her er nogle gode råd til hvad de hver især kan.

Med et glattejern kan du opnå en fyldigere frisure ved at toupere det inderste hår let. Derefter kører du forsigtigt glattejernet over det touperede stykke. Håret efterlades fyldigere. For at skabe et løft ved bunden, kan du med glattejernet lave et lille ”buk” ved hårrødderne.

Er du mere til store, små eller vilde krøller, så skal du vælge et krøllejern. Vær opmærksom på krøllejernets diameter og form, da det indikerer hvilken type krølle, det kan skabe. Jo større diameter på krøllejernet, jo større krølle vil du få i håret og modsat.

Hvis du er vild med at få et mere tilfældigt krøl og strandlook, så skal du gå efter et bølgejern. Du kan med fordel bruge saltvandspray for at skabe et mere råt look.​​​​​​​​​​​​​​

Hårstylisten guider: Fem nemme stylingtools

Hairstudio

Hårstylisten guider: Fem nemme stylingtools

Af Amalie Kaais Lund

Stylingtools kan være lidt af en jungle. Hvordan finder du det rigtige tool, og hvordan laver du så en pæn styling - nemt og hurtigt? Hårstylist Mike Paudy guider dig her til fire nemme styles med fem styligtools.

Læs Mere
Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Matas LIVE

Sådan får du det bedste ud af dine stylingtools

Af Matas

Det er svært at undvære gode stylingtools i beauty-rutinen – hvad end det er til hverdag eller fest, håret skal spille. Men det er også lidt en jungle med de stylingtools: altså krøllejern, glattejern og dem alle sammen. Hvilke skal man vælge? Og hvordan bruger man dem, så man får det ultimative ud af egenskaberne? Vi har inviteret vores frisør, Maj, i studiet, og hun tryller med glattejern, krøllejern og curlers, så du kan gøre kunsten efter hjemme!

Læs Mere
Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Matas LIVE

Sådan glatter og krøller du håret mest skånsomt

Af Matas

Velstylede lokker er altid lækkert og fuldender ethvert look, men hvordan sikrer man sig, at få lavet en styling der både holder, ser pæn ud og passer på håret? I dag giver frisør Maj Duchnik dig alle sine tips til at glatte og krølle håret på den mest skånsomme måde. Vi lover, at der er masser af insider-tips og tricks du ikke har hørt før!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.