• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Matas Fiskeolie vinder Tænks test

Vi har glædet os til at dele denne nyhed med jer. Matas Fiskeolie kommer bedst ud af Forbrugerrådet Tænks test af fiskeolie. Det skyldes bl.a. det høje indhold af EPA og DHA samt den gode information på emballagen, udtaler dommerne. Bliv klogere på Matas Fiskeolie her, og hvorfor et dagligt indtag af omega-3-fedtsyrer kan være et rigtig godt supplement til din kost.

Da Forbrugerrådet Tænk for nyligt testede omega-3 tilskud – bedre kendt som fiskeolie - løb Matas Fiskeolie med sejren i testen. I alt blev 12 produkter testet - 3 algeolier og 9 fiskeolier – hvor Matas Fiskeolie blev bedømt højest med 75% og udtalelsen ‘God’.

Det siger dommerne

Matas Fiskeolie bliver rost for at have et højt indhold af EPA og DHA, der oversat betyder særlige omega-3-fedtsyrer. Dommerne har også lagt vægt på, at olien har en lav totoxværdi, der medvirker til, at den ikke er harsk med en grim eftersmag af fisk.


Derudover havde Tænk fokus på, at der var et lavt indhold af problematiske stoffer som tungmetaller, kviksølv, bly, cadmium og arsen. Stofferne PCB og dioxiner, som kan være til stede i fisk og fiskeolie, kan i store mængder være hormonforstyrrende og øge risikoen for kræft*. Matas Fiskeolie får den bedste bedømmelse i forhold til kemiresultaterne, fordi den er fri for dioxin og PCB. Den gjorde den også, da Forbrugerrådet Tænk testede fiskeolier i 2019.  


Godt supplement til kosten

Fiskeolie er et rigtig godt supplement til din daglige kost, hvis du har svært ved at få spist nok fisk i løbet af ugen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi får 350 gram fisk om ugen svarende til, at vi spiser fisk to gange om ugen og flere gange om ugen som pålæg. Ud af det 350 gram skal 200 gram gerne være fra fed fisk som laks, ørred, makrel og sild.


Vi kan nemlig kun i et begrænset omfang selv danne EPA og DHA i vores krop, derfor er det helt essentielt, at vi tilfører fedtsyrerne via vores kost enten ved at spise fisk eller ved at tage et supplement af omega-3-fedtsyrer.


Matas Fiskeolie

Matas Fiskeolie indeholder omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA. DHA bidrager til et normalt syn og hjernefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA.


EPA og DHA bidrager til en normal funktion af hjertet ved at dagligt indtag på 250 mg EHA og DHA. Den anbefalede daglige dosis af Matas Fiskeolie til voksne og børn fra 11 år og derover er 1-3 kapsler. Det er en god ide at indtage kapslerne umiddelbart inden et hovedmåltid.

Fiskeolie i nyt design

Hvis du synes, din Matas Fiskeolie ser lidt anderledes ud, end den plejer, er det fordi vi i starten af året gav alle Matas HelseStriber en gedigen makeover. De er alle kommet over i nyt design, men vi har holdt ved de genkendelige blå striber på Fiskeolie, så du nemt kan finde den på hylden. Fiskeolien kommer i tre forskellige størrelser med henholdsvis 120, 140 og 180 kapsler.* https://kemi.taenk.dk/gode-raad/omega-3-kosttilskud-de-fleste-er-renset-uoenskede-stoffe
Relaterede artikler

Mød de nye HelseStriber

Nyhed

Mød de nye HelseStriber

Nu er det endelig blevet Matas HelseStribernes tur til at komme over i det nye, nordiske stribe-design. I den forbindelse har vi i Matas udviklet nye spændende produkter og ellers bevaret den høje kvalitet, som kosttilskuddene er kendt for. Vi har snakket med udvikleren bag HelseStriberne, der gør dig meget klogere på relanceringen.

Læs Mere
Det gode, grønne valg: Veganske HelseStriber

Nyhed

Det gode, grønne valg: Veganske HelseStriber

Det lader til, at den veganske bølge er kommet for at blive, og sundheds- og skønhedsverdenen har i den grad også omfavnet tendensen. Vi har lyttet til jer kunder og udviklet 2 kosttilskud, der begge er helt uden animalske ingredienser. Du kan blive klogere på dem lige her.

Læs Mere
40 % besparelse af plastik på de nye HelseStriber

Nyhed

40 % besparelse af plastik på de nye HelseStriber

HelseStriberne har fået en gedigen makeover og er endelig kommet over i det nye, moderne Stribe-design. Det er ikke kun designet, der er nyt. Emballagen er også i den grad blevet optimeret især med henblik på at spare mere plastik.

Læs Mere
HelseStriberne udvides med inner beauty

Vi guider

HelseStriberne udvides med inner beauty

Skønhed kommer ikke længere kun udefra via hudplejeprodukter og makeup. Nej, i dag kan skønhed i høj grad også komme indefra. I forbindelse med relanceringen af Matas HelseStriber har vi udviklet to nye inner beauty produkter.

Læs Mere