• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021

Peel Off Masker

Ønsker du at få bugt med urenheder og store porer? Så kan du her på Matas.dk finde et stort udvalg af forskellige peel-off masker, der kan hjælpe på dine bekymringer. Vi har mærker som JorgObé, Matas, Origins, Garnier, Plaisir, Formula 10.0.6, Shiseido og Glamglow.

Hudpleje Ansigtspleje Masker
16 produkter
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Hudtype

Specialbehov

Egenskaber

Indhold

Certificeringer

Form

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
Sortér efter: Mest populære
(93)
Jorgobé The Original Black Peel Off Mask 100 ml
99,95
Førpris 199,95
DU OPTJENER 10 Point
(34)
Plaisir Peel Off Face Mask 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(17)
Garnier Pure Active Peel-off Mask 50 ml
49,95
DU OPTJENER 5 Point
(7)
Montagne Jeunesse Passion Peel Off 10 ml
16,95
DU OPTJENER 2 Point
(14)
Formula 10.0.6 Draw it All Out Detoxing Peel Mask 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(11)
Montagne Jeunesse Black Seaweed Peel Off 10 ml
16,95
DU OPTJENER 2 Point
Formula 10.0.6 Sea Side Glow Peel Maske 100 ml
79,95
DU OPTJENER 8 Point
Montagne Jeunesse Charcoal + Black Clay Peel-Off 10 ml
12,95
DU OPTJENER 2 Point
Shiseido Waso Peel Off Mask 100 ml
319,95
DU OPTJENER 32 Point
GlamGlow Gravitymud Mini 15 ml
154,95
DU OPTJENER 16 Point
MasqueBar Luminizing Charcoal Peel Off 3x10mlMask
119,95
DU OPTJENER 12 Point
Elizabeth Arden Prevage Peel Off Mask 75 ml
559,95
DU OPTJENER 56 Point
Badeanstalten Ansigtsmaske Bølgelængde
39,95
DU OPTJENER 4 Point

Hvad er en peel-off maske?

En peel-off maske er en maske, der renser porerne i dybden, reducerer hudens fedtproduktion og forebygger sorte hudorme. Oftes er en peel-off mask baseret på sort ler, men de kan også indeholde andre ingredienser. En peel-off mask binder sig effektivt til tilstoppede porer og hudorme, som forsigtigt trækkes ud af hudens overflade, når masken fjernes. Det, som gør disse masker enormt populære, er, at man oftes kan se en stor forskel med det samme.

Hvordan bruger man en peel-off mask?

En peel-off maske smøres på i et jævn lag på de udsatte områder i ansigtet – dette er oftes t-zonen. Derefer skal den have lov at tørre lige så længe, som der står på produktet. Når produktet er tørret ind, så trækker du masken af, og den vil så hive skidt og snavs med ud. Derfor oplever du, at porerne er blevet renset. Huden er derefter klar til en masse lækker hudpleje. Tilstoppede porer tager ikke lige så godt imod hudpleje, som en hud med rensede porer gør, og derfor er peel-off masken med til at hjælpe din hudpleje med at arbejde i dybden.

Hvad er sorte hudorme?

Sorte hudorme er noget, mange døjer med. De kommer af, at man ikke får renset huden i dybden og fjernet overskydende talg/fedt på hudoverfladen ordentligt morgen og aften. Den sorte farve kommer af, at at fedtlaget, der tilstopper poren, oxiderer og derfor bliver sort. Det er derfor vigtigt, at du dagligt tilfører et produkt, der indeholder salicylsyre i din aftenrutine, hvis du døjer med sorte porer. Det skulle gerne hjælpe dig med at få bugt med disse.

JorgObé The Original Black Peel Off Mask En peel-off maske, som er lavet på rensende sort kaolinler, egetræskul og beroligende planteekstrakter. Den virker ved at binde sig effektivt til tilstoppede porer og hudorme, døde hudceller og andre urenheder, som forsigtigt trækkes af hudens overflade, når masken fjernes.

Origins Gin Zing Radiance-Boosting Peel-Off Mask En helt anden form for peel-off maske. Det er en opfriskende peel-off maske med en het unik perlemorsfinish, som fjerner døde hudceller og snavs fra huden.

Huden føles med det samme mere jævn, glat og opfrisket. Masken går ind og forfiner hudens porer med et mildt frugtsyrekompleks på citron, appelsin og æble.

Plaisir Peel Off Face Mask Indeholder glycerin, der virker fugtgivende, beskyttende og modvirker udtørring af huden. Produktet er helt uden parfume, og det er derfor ideelt til dig med sart hud. En kombination af basen og sort kaolin-ler i masken renser huden i dybden og reducerer hudens overskydende fedtproduktion, så huden efterlades ren og blød med en opfrisket fornemmelse.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 28. februar 2021