Næsestrips

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære
Stina
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvad er næsestrips?

Strips, der er udviklet til behandlingen af hudorme, renser tilstoppede porer og fjerner urenheder som en magnet. Du vil hurtigt se resultater. Efter stripsen har siddet på næsen en rum tid, løfter du forsigtigt stripsen og får skidt, snavs og blackheads væk, som kan have ophobet sig i din hud. Med disse strips får du det bedste våben til bekæmpelse af grove, forstørrede og tilstoppede porer.

Hvordan bruger jeg næsestrips?

Varm og fugt ansigtet med en varm og fugtig vaskeklud. Det er nemlig vigtigt, at din hud er grundigt fugtet, for at behandlingen bliver vellykket. Varmen fra kluden åbner dine porer.​​​​​​​

  • Læg "plasteret" på din rensede, fugtede næse.
  • Glat luftbobler på stripsen ud. Sørg for, at den sidder godt fast på næsen.
  • Lad stripsen sidde og virke i 10-15 minutter, eller indtil lappen er helt tør (læs på pakken).
  • Løsn næsestripsen forsigtigt.

Brug en næsestrips en eller to gange om ugen. De bør ikke anvendes direkte på akne, betændt eller solskoldet hud.

Resultat

Efter blot en behandling vil din hud være ren og blød. Ved jævnlig brug af de dybderensende næsestrips vil porerne synes mindre, da talg-produktionen reguleres, og dine porer bliver holdt rene. Du vil også opleve, at din hud er blødere og føles mere frisk.

Næsestrips i Matas

Vi fører en række forskellige næsestrips i matas. De har alle det til fælles, at de påføres med et stykke materiale i form af papir/stof.

Du kan se vores udvalg af de forskellige næsestrips her på Matas.dk, hvor du kan finde den type, der passer bedst til dine behov.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.