• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Black Mask

Hudpleje Ansigtspleje Masker
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

7 produkter
7 produkter
Sortér efter: Mest populære
(47)
Plaisir Peel Off Face Mask 100 ml
79,95
Du optjener 8 point
(18)
Formula 10.0.6 Draw It All Out Skin-detoxing Peel Mask 100 ml
63,95
Førpris 79,95
Du optjener 7 point
(9)
Montagne Jeunesse Charcoal + Black Clay Peel-Off 10 ml
9,95
Du optjener 1 point
(14)
Montagne Jeunesse Black Seaweed Peel Off 10 ml
9,95
Du optjener 1 point
Peter Thomas Roth Irish Moor Mudpurifying Black Mask
499,95
Du optjener 50 point

Hvad gør en Black Mask?

De fleste har prøvet at døje med uren hud og bumser, især under puberteten. Huden kan ikke undgå at blive påvirket af udefrakommende faktorer såsom hverdagens stress, forurenet luft og andre små partikler der flyver i luften. Alle disse faktorer sætter dig på vores hud og bliver absorberet. Dette kan være med til at tilstoppe hudens porer og derved gøre at den fremstår træt og grålig.

Når dine porer bliver tilstoppede vil der også være en øget risiko for at få bumser og uren hud - Heldigvis er der lavet produkter der kan komme disse problematikker til livs, såsom en Black Mask!

Den sorte Black Mask kan nemlig rense din hud i dybden og "suge" urenhederne i din hud ud af porerne. Mange Black Mask's er derudover også fyldt med en masse aktive ingredienser der går ind og arbejder med at sammentrække porerne. Dette er ekstremt godt for at kunne forebygge endnu flere urenheder.

Derudover vælger mange udelukkende at bruge en Black Mask for at komme hudorme til livs. Dette er i disse tilfælde hvor porerne er helt tilstoppede og er fyldt med døde hudceller, partikler fra luften, overskydende fedt og rest produkt fra makeup eller hudpleje. Men ved brug af en Black Mask vil hudormene blive trukket ud, så din hud igen kan fremstå ren og pæn.

Fælles for de fleste Black Mask's er at de indeholder en form for aktivt kul eller ler. Det aktive kul og ler er en af de aktive ingredienser som nedbryder dannelsen af urenheder og hudorme i huden. Det aktive kul er også med til at give masken dens sorte farve. Det er dog også vigtigt at nævne, at en black mask ikke nødvendigvis behøves at trækkes af, de kan være ligeså effektive hvis de bliver vasket af.

Hvordan?

Hvis du har problemer med, at få din makeup til at holde hele dagen, er der forskellige tricks du kan afprøve. Grunden til, at din makeup ikke holder, kan være af flere årsager; Hvis din makeup begynder at skalle, lægge sig i plamager eller 'falde af' i løbet af dagen, kan det skyldes at din hud er tør. Det kan fx være hvis din foundation lægger sig i plamager over næsen, eller sætter sig i de tørre linjer.

Her er det en god idé at bruge en foundation som ikke er mat - men som derimod giver fugt og glød til ansigtet. Udover det er en ansigtsscrub eller peeling din bedste ven! Fordelen ved de to ting er nemlig, at de fjerner de døde hudceller som ligger på hudens overflade. Det gør, at makeuppen sætter sig i den tørre hud, og det giver det trælse look i løbet af dagen. - Husk selvfølgelig altid at bruge en fugtgivende creme eller primer under din makeup; det øger også både holdbarheden og opretholder din huds fugtbalance.

Døjer du derimod med, at din makeup skøjter rundt, eller din pande og næse begynder at skinne så meget, at du næsten kan spejle sig i den i løbet af dagen? Så vil en foundation som et matterende være ideel til dig! Den modvirker nemlig den fedtede hud og giver huden et flot mat look.

Til en fedtet hud er en lermaske, eller en dybderensende maske også en god idé, da de absorberer det overskydende lag fedtstof som lægger sig på din huds overflade. Husk også, at det er en godt at bruge en matterende primer under din makeup, så huden bliver matteret allerede inden du lægger din foundation på, dette øger ogå holdbarheden på din makeup i løbet af dagen.

Gå på jagt i vores store makeup univers, og bliv inspireret til forskellige makeuplooks; hvad enten du er ude efter et naturligt hverdagslook, eller et festligt og farverigt look!

Maske guide

Hvis du ikke er helt sikker på hvilken slags maske der passer lige præcis til dine behov har vi lavet en maske guide til dig:

Klik her for at gå til guide

Sofie L.
Materialist
"Skønhed og velvære er noget jeg opnår ved at tage ekstra dybe vejrtrækninger i en ellers travl hverdag. Jeg husker på at forkæle mig selv, og dette giver mig fornyet energi, positivitet og overskud".
Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompeten...