Peel Off Masker

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

Tilbud m.m.

Bedømmelser

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære
65 ml
JorgobéNiacinamide Peel Off Mask
224,95 kr.
(39)
10 ml
Montagne JeunesseCharcoal + Black Clay Peel-Off
stk. 16,95 kr.
(16)
Montagne JeunesseBlack Seaweed Peel Off 10 ml
stk. 16,95 kr.
(21)
SPAR 20%
50 ml
DecléorGreen Mandarin Overnight Bi-phase Facial Peel
Medlemspris
351,96 kr.439,95 kr.
Montagne JeunessePassion Peel Off 10 ml
stk. 16,95 kr.
(16)
FAST LAV PRIS
50 ml
GarnierSkin Active Pure Active Charcoal Anti-Blackhead Peel-off Mask
54,95 kr.
(48)
Bølgelængde
BadeanstaltenAnsigtsmaske
+ 3 størrelser
49,95 kr.
(7)
KUN ONLINE
200 ml
Peter Thomas RothMask To The Max
624,95 kr.
10 ml
Montagne JeunesseCharcoal + Black Sugar Peel-Off
stk. 16,95 kr.
50 ml
Florence by MillsLow-Key Calming Peel Off Mask
224,95 kr.
(3)
50 ml
Florence by MillsMind Glowing Peel Off Mask
224,95 kr.
(9)

Hvad er en peel off maske?

En peel off maske er en maske, der renser porerne i dybden, reducerer hudens fedtproduktion og forebygger sorte hudorme. Oftest er en peel off mask baseret på sort ler, men de kan også indeholde andre ingredienser. En peel off mask binder sig effektivt til tilstoppede porer og hudorme, som forsigtigt trækkes ud af hudens overflade, når masken fjernes. Det, som gør disse masker enormt populære, er, at man oftest kan se en stor forskel med det samme.

Hvordan bruger man en peel off mask?

En peel off maske smøres på i et jævn lag på de udsatte områder i ansigtet – dette er oftest t-zonen. Derefter skal den have lov at tørre lige så længe, som der står på produktet. Når produktet er tørret ind, så trækker du masken af, og den vil så hive skidt og snavs med ud. Derfor oplever du, at porerne er blevet renset. Huden er derefter klar til en masse lækker hudpleje. Tilstoppede porer tager ikke lige så godt imod hudpleje, som en hud med rensede porer gør, og derfor er peel-off masken med til at hjælpe din hudpleje med at arbejde i dybden. Det er også en god ide at bruge en skrubbemaske først, så åbner du huden mere og peel off masken vil derefter være mere effektiv.

Hvad er sorte hudorme?

Sorte hudorme er noget, mange døjer med. De kommer af, at man ikke får renset huden i dybden og fjernet overskydende talg/fedt på hudoverfladen ordentligt morgen og aften. Den sorte farve kommer af, at at fedtlaget, der tilstopper poren, oxiderer og derfor bliver sort. Det er derfor vigtigt, at du dagligt tilfører et produkt, der indeholder salicylsyre i din aftenrutine, hvis du døjer med sorte porer. Det skulle gerne hjælpe dig med at få bugt med disse.

JorgObé The Original Black Peel off Mask

Masken er en peel off maske, som er lavet på rensende sort kaolinler, egetræskul og beroligende planteekstrakter. Den virker ved at binde sig effektivt til tilstoppede porer og hudorme, døde hudceller og andre urenheder, som forsigtigt trækkes af hudens overflade, når masken fjernes.

Origins GinZing Radiance Boosting Peel Off Mask

Masken er en helt anden form for peel off maske. Det er en opfriskende peel off maske med en helt unik perlemorsfinish, som fjerner døde hudceller og snavs fra huden.

Huden føles med det samme mere jævn, glat og opfrisket. Masken går ind og forfiner hudens porer med et mildt frugtsyrekompleks på citron, appelsin og æble.

Plaisir Peel Off Face Mask

Denne maske indeholder glycerin, der virker fugtgivende, beskyttende og modvirker udtørring af huden. Produktet er helt uden parfume, og det er derfor ideelt til dig med sart hud. En kombination af basen og sort kaolin-ler i masken renser huden i dybden og reducerer hudens overskydende fedtproduktion, så huden efterlades ren og blød med en opfrisket fornemmelse.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek