Dermatologisk aftersun

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Certificeringer

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Pas på din hud med dermatologisk aftersun

Mange synes af gode grunde, at solens stråler føles dejligt på huden, men vi ved også at vi skal have respekt for dem.

Solcreme er altid et must i solen for at passe bedst muligt på huden, men uanset om huden er blevet rød eller ej når aftenen nærmer sig, så er aftersun en fordel.

Når du opholder dig i solen, har huden nemlig mere tendens til at miste fugt og blive stresset og irriteret. Hvis du ovenikøbet har badet i saltvand eller klor, vil huden også blive endnu mere glad for aftersun.

Hvad kan dermatologisk aftersun?

Forskellen på aftersun og bodylotion er, at udover at virke ekstremt fugtgivende virker de også beroligende og kølende, så den stressede og måske varme hud hurtigere falder til ro.

Nogle dermatologiske aftersuns indeholder antioxidanter som arbejder med at bekæmpe de frie radikaler, som solen forsager, som gør huden stresset. Så dermed kan man altså sige, at de bidrager til at reparere huden igen.

En velfugtet hud har også ofte tilbøjelighed til at holde bedre på den brune farve, end en tør hud, som skaller og i højere grad afstøder døde hudceller.

Dermatologisk testede aftersun

Dermatologisk hudpleje er dermatologisk testet, hvilket er din sikkerhed for at produktet er testet på sensitiv hud og dermed har en høj tolerance, hvilket også gælder hvis produktet eventuelt indeholder duft. Derudover er alt dermatologisk hudpleje udviklet og testet i samarbejde med hudlæger.

Glem aldrig solcreme

Selvom du nu kender alle de gode grunde til at bruge aftersun, så glem ikke solcremen. Det er som bekendt bedre at forebygge end at behandle, og hvis solen først har lavet alvorlige skader på dine hudceller, kan aftersun ikke fikse det.  

8 af de bedste aftersun

Vi guider

8 af de bedste aftersun

Af Ida Hinchely Kyhn

Efter en hel dag i solens varme stråler, findes der intet bedre end at pleje og nedkøle huden med en lækker aftersun. Vi har samlet 8 af de bedste aftersun, og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål om den kølende creme.

Læs Mere
Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Guide: Solcreme til følsom hud

Matas LIVE

Guide: Solcreme til følsom hud

Af Matas

Solcreme er et af de vigtigste trin i din hudplejerutine, men hvilken skal man vælge, hvis man har følsom hud? Det har kosmetiker Zita helt styr på, og hun deler ud af sin store viden og hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til din hud.

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.