• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

7 af de bedste aftersun

Efter en hel dag hvor solen har kysset din hud, findes der intet bedre end at pleje og nedkøle huden med en lækker aftersun.

Her får du et godt bud på 7 af de bedste aftersun, som virkelig kan anbefales til at nedkøle huden.

7 aftersun, der redder din hud efter en dag i solen:

1

Den ekstra fugtgivende til sensitiv hud

Har du sensitiv hud? Og er du i søgelyset efter en aftersun, der giver din hund ekstra fugt samtidig med at berolige?


Vichy Capital Soleil Aftersun Lotion giver huden op til 24 timers fugt, og er desuden beriget med beroligende termalsk kildevand. Denne aftersun har en let mælkekonsistens, der hurtigt trænger ind i huden.

2

Den, der er dermatologisk testet

ACO After Sun Milk udviklet til både krop og ansigt. Med hjælp fra ingredienser som glycerin og propandiol, bliver hunde fugtmættet til punkt og prikke samtidig med at gøre huden ekstrem blød. Derudover indeholder ACO After Sun Milk diglycerin, der giver en meget langvarig fugtighedseffekt.

TIP! Brug ACO Caring Shower Oil til at fjerne rester af solcremen, inden du giver din krop og dit ansigt en tur med ACO After Sun Milk.

ACO After Sun Milk er mildt parfumeret med en behagelig duft, og så er den dermatologisk testet.

3

Den til sart hud

Er din hud særligt sensitiv, vil din hud elske en let og plejende aftersun, der trænger hurtigt ind i huden og virker helende, hudreparerende og ultra fugtgivende takket være aktive ingredienser som Aloe Vera og panthenol.


Desuden er den her aftersun uden parfume, parabener og phthalater og minimerer derfor risikoen for overfølsomhed.

​​​​​​​

Psst! Matas Aftersun Lotion (uden parfume) er svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.


4

Den ekstremt kølende på spray

Er skaden sket, og huden solskoldet, kommer Piz Buin dig hurtigt til undsætning. Denne er en kølende aftersun på spray, som med sit indhold af hyaluronsyre leverer op til 48 timers fugt.


Sprayen er hurtigt absorberende og sørger for at huden ikke skaller, så du hurtigst muligt kan komme skaden til livs. Den er hverken fedtende eller klæbende. Win!​​​​​​​

5

Den, der booster kuløren

Aloe Vera-planten er det mest anerkendte middel til at pleje huden efter solbadning.


Med 89% økologisk Aloe Vera reparerer og lindrer den her i høj grad en solkysset hud og forbedrer med sin Tan Optimizer-effekt hudens evne til selv at danne pigment.


På den måde bliver du nemmere brun de næste dage i solen, og derfor kan du med fordel også bruge cremen dagene op til en ferie for at klargøre din hud til solens stråler.


Tip! Du kan også bruge Avivirs Aloe Vera Aftersun Lotion efter ferien til at holde på kuløren.


6

Den forfriskende

Har din solbrændte sommerhud brug for kølende lindring, der føles ultra let og forfriskende på huden, skal du have fingrene i After Sun Repair Spray fra danske Rudolph Care.


Spray den fine mist på ren og tør hud og nyd, hvordan ingredienser som havtorn, Aloe Vera og ekstrakter af argan og agurk virker plejende og beroligende og efterlader huden blød og fugtmættet.


Psst! Takket være allantoin fra kulsukkerrod fremmer cremen cellefornyelsen og øger glatheden.


7

Den, der lindrer tør og irriteret hud

Aloe Vera gel med Lemon Myrtle fra Australian Bodycare er en vaskeægte hudplejehelt, når man har været ude i solen. Udover at den fugter og køler, går den også ind og lindrer tør og irriteret hud.

Gelen indeholder aloe vera, der er særlig kendt for sine kølende og lindrende egenskaber. Indholdet af lemon myrtle efterlader huden med en frisk citrusduft samtidig med at bidrage med fugtgivende egenskaber. Gelen er også særlig god, hvis man eksempelvis har fået en hudafskrabning eller smårifter.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Amalie Schiller

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Vi guider

Solcremens historie: Den kom, solede, og sejrede

Af Maria Præst

Inden solcremen blev opfundet, havde det blege look været in i flere hundrede år, så folk holdt sig automatisk ude af solen. Det var først, da Coco Chanel i 1920’erne opfordrede alle til at lade solen kysse deres krop, at det solbrune look blev det nye ideal – og behovet for solcreme opstod.

Læs Mere
RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Vi guider

RockPaperDresses guider til solcreme og selvbruner

Af Cathrine Widunok Wichmand

Matas' ambassadør, Cathrine Widunok Wichmand, gør dig klogere på certificeringer som Svanemærket og Den Blå Krans og gør op med nogle af de mange solmyter, vi bliver mødt med i dagligdagen. Hun hjælper dig på vej til både solcremer og selvbruner.

Læs Mere
Uv-app guider dig til solbeskyttelse

Vi guider

Uv-app guider dig til solbeskyttelse

Ved uv-indeks på 3 og derover er solbeskyttelse nødvendig. Med appen ’UV-INDEKS’ ved du altid, om du bør beskytte dig. Appen virker både i Danmark og i udlandet, så du altid har uv-indekset lige ved hånden.

Læs Mere