Barberskum & Gel

Hudpleje Hårfjerning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hvorfor er barberskum- og gel vigtig?

Det er efterhånden blevet en fast del af de manges hverdag, at barbere eller trimme sig. Både mænd og kvinder fjerner ofte hår fra enten krop eller ansigt. Dog er der mange der glemmer at bruge en barberskum- eller gel når de barberer sig, men hvorfor er det så vigtigt?

Når du barberer dig risikerer du, at slide på huden og dermed skabe irritation - det ses ofte i form af røde knopper. Når du barberer i med barberskum- eller gel gør du barberingen mere skånsom og mindsker risikoen for irritation. Du vil også opleve, at din skraber glider bedre og du sikrer en skarpere og tættere barbering.

På Matas.dk finder du en masse forskellige produkter og mærker til barbering og vi har i vores sortiment både produkter til herre og dame - både med og uden parfume.

Barberskum vs barbergel

Barberskum er et klassisk redskab til barbering. Det er et ældre form for produkt som er blevet brugt i mange år. Før i tiden var det meget normalt, at bruge en barberskum som skulle skummes op i en skål med en barberkost. Der er stadig mange der bruger denne form for barberskum, men der er også kommet nyere former til, som allerede er skummet op. Det gør, at barberskum super nemt at arbejde med både for mænd og kvinder.

Barbergel er ofte en smule mere plejende og egner godt til en mere sensitiv hud. Barbergel giver en mere glidende barbering og kan også gøre en barbering mere skarp, da du nemmere kan se igennem produktet, og se hvor du er kommet til, da geleen ofte er gennemsigtig.

De fleste produkter til barbering indeholder plejende og beroligende ingredienser. På matas.dk finder du også en del der indeholder ingredienser der mindsker risikoen for røde knopper og irritation.

Hvad du vælger at barberer dig med er helt op til dig! Det kan nemlig være meget forskelligt hvad man bedst kan lide at arbejde med. Dog vil barberskum eller gel uden parfume være bedre til dig med en sensitiv hud eller til barbering intimt. Prøv dig frem, og se hvad du bedst kan lide!

Det er vigtigt, at du husker, at skifte dine barberblade hyppigt, så du undgår bakterier, sløve blade og unødvendige små sår på din hud, som kan give røde knopper og indgroede hår. Sørg altid for at afslutte din barbering med en beroligende creme eller aftershave.