Aftershave & Balm

Hudpleje Hårfjerning
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
Franchesca
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Aftershave balm

Aftershave er direkte oversat på dansk "efter barbering" og er lige præcis det, der er formålet med dette produkt. Et plejeprodukt, som er lavet til efter man har barberet sig. Da man lavede aftershave i sin tid, var det for at mindske irritationer på huden efter barbering af skæg til mænd. I dag har man lavet aftershave til, at den også fugter huden samtidig med at den virker desinficerende. Desuden er aftershave ikke længere kun et produkt til mænd, men også til kvinder.

Aftershave balm til kroppen

En aftershave balm til kroppen hjælper med at fugte og berolige huden igen efter hårfjerning. Desuden er en aftershave også med til at modvirke irritationer og hjælpe mod indgroede hår og røde knopper, som kan komme efter hårfjerning. Du kan bruge den i stedet for en almindelig bodylotion, de dage du har barberet dig.

Aftershave balm til intimt brug

Efter barbering i intim-området kan man få barberknopper og irritationer. Man kan mindske disse ting, ved at bruge en aftershave balm efterfølgende. En aftershave til intim-området er med til at lukke porerne og modvirker røde barberknopper, og ligeledes også til at modvirke indgroede hår.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.