Permanent Hårfjerning

KUN ONLINE
600.000 Lysimpulser
BeurerIPL Pure Skin Pro Sort
2.049 kr.
(1)
KUN ONLINE
200.000 Lysimpulser
Silk'nIPL Jewel Luxx
1.499 kr.
KUN ONLINE
200.000 Lysimpulser
BeurerIPL Pure Skin Pro
1.899 kr.
KUN ONLINE
PL1014
BraunIPL Silk·expert Mini
2.199 kr.
Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje

Permanent hårfjerning

Der findes to forskellige former for permanent hårfjerning IPL og HPL. IPL er den der bruges i saloner til permanent hårfjerning. HPL teknologien er den du kan købe på MATAS.dk, HPL står for Home Pulsed Light, det vil sige det er det du kan bruge derhjemme, og er testet til hjemmebrug.

HPL Permanent hårfjerning

Der findes et stort udvalg af forskellige HPL maskiner, fra forskellige mærker. Men fælles for dem alle er at de alle har mellem 200.000-500.000 lys impulser, som er den kraft de blitzer med. De kan alle bruges på både ansigt og krop. Det tager mellem 4-6 behandlinger før du har et semipermanent resultat.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Det virker sådan at der passere en lysstråle ned gennem huden, som er begrænset sådan at det kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når strålen rammer håret, brænder håret ved strålevarmen, sådan at det ødelægger den omgivne hårsæk og rod, det brændte hår vil vokse ud og falde af efter et par dage til uger.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek