• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Permanent Hårfjerning

Hudpleje Hårfjerning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

18 produkter
18 produkter
Sortér efter: Mest populære

Permanent hårfjerning

Der findes to forskellige former for permanent hårfjerning IPL og HPL. IPL er den der bruges i saloner til permanent hårfjerning. HPL teknologien er den du kan købe på MATAS.dk, HPL står for Home Pulsed Light, det vil sige det er det du kan bruge derhjemme, og er testet til hjemmebrug.

HPL Permanent hårfjerning

Der findes et stort udvalg af forskellige HPL maskiner, fra forskellige mærker. Men fælles for dem alle er at de alle har mellem 200.000-500.000 lys impulser, som er den kraft de blitzer med. De kan alle bruges på både ansigt og krop. Det tager mellem 4-6 behandlinger før du har et semipermanent resultat.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Det virker sådan at der passere en lysstråle ned gennem huden, som er begrænset sådan at det kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når strålen rammer håret, brænder håret ved strålevarmen, sådan at det ødelægger den omgivne hårsæk og rod, det brændte hår vil vokse ud og falde af efter et par dage til uger.

Karina S.
Karina S.
Materialist
Karina startede hos Matas i 2012, hvor hun sideløbende tog en kosmetologuddannelse. I 2018 valgte Karina at dygtiggøre sig yderligere og blev materialist, hvor hun kombinerede sin viden om makeup, negle og hudpleje med vitaminer og kosttilskud. I dag er hun i sandhed en skønhedsekspert, der elsker at rådgive kunder inden for både hudpleje og helse.