Permanent Hårfjerning

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

14 produkter
14 produkter
Sorter efter: Mest populære
Emma
Materialist og Helserådgiver
Emma blev i 2022 uddannet materialist, og har en stor passion og bred viden indenfor hudpleje. Emma er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at fordybe sig i sundhed og velvære.
Min ekspertise er:
Hudpleje

Permanent hårfjerning

Der findes to forskellige former for permanent hårfjerning IPL og HPL. IPL er den der bruges i saloner til permanent hårfjerning. HPL teknologien er den du kan købe på MATAS.dk, HPL står for Home Pulsed Light, det vil sige det er det du kan bruge derhjemme, og er testet til hjemmebrug.

HPL Permanent hårfjerning

Der findes et stort udvalg af forskellige HPL maskiner, fra forskellige mærker. Men fælles for dem alle er at de alle har mellem 200.000-500.000 lys impulser, som er den kraft de blitzer med. De kan alle bruges på både ansigt og krop. Det tager mellem 4-6 behandlinger før du har et semipermanent resultat.

Hvordan virker permanent hårfjerning?

Det virker sådan at der passere en lysstråle ned gennem huden, som er begrænset sådan at det kun rammer mørkebrune eller sorte strukturer i huden. Når strålen rammer håret, brænder håret ved strålevarmen, sådan at det ødelægger den omgivne hårsæk og rod, det brændte hår vil vokse ud og falde af efter et par dage til uger.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.