• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Epilatorer

Er du træt af, at hårene på benene altid er halvt udgroede igen blot få dage, efter du har barberet dem? Så skal du måske overveje at investere i en epilator. På Matas.dk finder du forskellige varianter med mange muligheder.

Hudpleje Hårfjerning
10 produkter
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

10 produkter
Sortér efter: Mest populære
(12)
Philips Satinelle Epilator BRE265/00
349,95
Førpris 399,95
Optjen 35 point
Braun Braun Silk-épil 9 Flex 9-010 Silk épil serie 9
1.899,00
Optjen 190 point
(10)
Philips Kompakt Epilator med Ledning til Benene BRE225/00
249,95
Førpris 299,95
Optjen 25 point
(21)
Remington 3 i 1 Epilator EP7300
449,95
Optjen 45 point
(44)
Braun Epilator Series 3 SE3-420
399,95
Optjen 40 point
Remington 5 i 1 epilator EP7500
649,95
Optjen 65 point
Philips Satinelle Epilator BRE275/00
449,95
Optjen 45 point

Epilatoren - det skal du vide

Hvis du ikke i forvejen er bekendt med en epilator, så kan du lære om den her. Det er nemlig et super godt alternativ til den almindelige voksbehandling eller barbering, og den fungerer både til ben, under armene og andre stedet med uønsket hårvækst. Fordelen er, at du kan klare det hele derhjemme under bruseren med en wet and dry epilator.

Hvad er en epilator?

En epilator kan bruges i hjemmet til hårfjerning af hår på ben, under arme, i bikinilinjen og ved nogle tilfælde i ansigtet. Epilatoren består i store træk af et roterende hoved, som er udstyret med en masse små pincetter, som gør, at man hiver hele håret og hårrødderne ud.

Det smarte, ved at epilatoren trækker hårrødderne med ud, er, at hårsækken først skal til at danne sig et nyt hår igen. Det tager selvfølgelig længere tid, end hvis håret bare bliver 'skåret' af, som med en skraber. Hårfjerning med en epilator er nemt og simpelt, som hvis du brugte en skraber, men giver et langvarigt resultat.

Fordele ved epilatoren

Det er klart, at det ikke er helt smertefrit. Hårene bliver jo rykket ud helt nede i dybden. Det kan mærkes. Det er dog slet ikke ligeså smertefuldt som en voksbehandling kan være – og det er meget lettere. Faktisk er det vigtigste, du skal huske på med din epilator, at den skal være ladet op, hvis den kører på batteri. Hvis den er med ledning, skal den bare i stikkontakten.

Desuden vokser hårene ud og bliver blødere og tyndere efter en epilering. Det skyldes, at hårene ikke – som ved en barbering – bliver skåret over, og derfor bliver de ikke genstridige og hårde. Nogle epilatorer har også et aftageligt hoved, som kan skiftes ud med et massage-hoved, så du kan massere huden på ben og baglår. Med nogle epilatorer følger også et mini-hoved med, som kan bruges til øjenbrynene.

Sådan bruger du en epilator

Når du bruger din epilator for første gang, vil det være klogt at bruge den om aftenen. Huden kan nemlig godt blive en smule øm og rød. Brug eventuelt en bodylotion som er kølende efterfølgende.

Dine hår skal gerne være 2-3 mm lange, så epilatoren kan få ordentligt fat i dem – men de skal omvendt helst ikke være for lange, da det kan medføre, at processen bliver ekstra smertefuld. Sigt efter at epilere benene 2-3 dage efter en normal barbering med skraberen. Det er desuden en god idé at bruge en bodyscrub, dagen før du skal bruge epilatoren. Det er nemlig med til at fjerne de døde hudceller, og det gør, at risikoen for indgroede hår er mindre. Har du ikke en bodyscrub, kan du også vasker områderne godt med sæbe, så der ikke er bakterier. Det varme vand vil også åbne porerne, så hårene nemmere kan blive trukket ud.

Når du er klar, kan du eventuelt børste dine hår modsat groretningen for at få hårene til at stritte mere, hvilket gør det nemmere for epilatoren at få godt fat. Så er du klar. Det er vigtigt, at du holder epilatoren i en 90 graders vinkel helt tæt mod huden, og skal du epilere dine ben, skal du køre epilatoren oppe fra og ned, så du kører med hårenes groretning.

Nogle epilatorer kan bruges under bruseren, fordi den er vandtæt. Hvis din epilator kan det, så gør brug af dén funktion. Det er smart og tidsbesparende.

Når du føler, at du har fjernet de hår, du skulle, gælder det om at give huden masser af pleje. Brug en god fugtighedscreme eller et produkt, der er beregnet til at give fugt efter barbering.

Ellers gælder det bare, at jo oftere du epilerer, jo mere langvarigt bliver resultatet.

Epilator til hele kroppen

Philips, Braun, Remington og Beurer er blandt de mærker, som Matas.dk forhandler – og de har epilatorer til både mænd og kvinder. Philips BRE650/00 er eksempelvis en god alt-i-en-epilator, der giver flotte og langvarige resultater. Epilatoren kan fjerne hår i ansigtet og på resten af kroppen. Endvidere har apparatet fra Philips et solidt LED-lys, der lyser op under brug, så det bliver nemmere for dig at se, hvor du epilerer.