Ladyshavere

HP6341/00
PhilipsLadyshaver
199,95 kr.
(158)
KUN ONLINE
FLAWLESSFace 2 Extra Hoveder
199,95 kr.
(33)
BraunSilk-Épil LS5160 Wet&Dry Lady Shaver
369,95 kr.
(60)
Silk-épil 5 5-620
BraunSilk-Épil 5 Shave, Trim & Epilate 5-620
699,95 kr.
(20)
MEDLEMSTREATSSPAR 10%
KUN ONLINE
HL36
BeurerLady Shaver
Medlemspris
539,95 kr.599,95 kr.
(4)
KUN ONLINE
FLAWLESSNuRazor
729,95 kr.
(4)
Hvid
FLAWLESSFLAWLESS Face
529,95 kr.
(146)
MEDLEMSTREATSSPAR 20%
KUN ONLINE
Silk'nLady Shave Wet & Dry
Medlemspris
259,96 kr.324,95 kr.
(4)

Hvad er en ladyshaver?

En ladyshaver fjerner uønsket hårvækst hurtigt og let og bruges primært til hår på benene og under armene. Den kan dog også bruges andre steder på kroppen, hvor du ønsker en nem, hurtig og smertefri hårfjerning med et glat resultat. En ladyshaver kører på batteri og fungerer på samme måde som en barbermaskine eller en trimmer. Den skærer hårstrået over på samme måde som et almindeligt barberblad, men den har et dobbelt skæreblad, som giver en tættere barbering. En ladyshaver er elektrisk og kører oftest på batterier.

En ladyshaver kan bruges overalt på kroppen – også som intim shaver – da den er utrolig skånsom og har et fleksibelt barberhoved, der gør, at den kan komme til i bikinilinjen. Det anbefales dog ikke, at du bruger den i ansigtet. Der kan du i stedet overveje Philips Satinelle Prestige, som er en epilator.

Ved brug af en ladyshaver undgår du røde knopper og irriteret hud, men du skal stadig huske en god fugtighedscreme efter brug, da alt hårfjerning er hårdt mod huden. Produktet er især godt til dig med sensitiv hud, da bladene aldrig kommer i kontakt med huden under hårfjerning.

Vandtæt ladyshaver

Ønsker du at bruge din ladyshaver i badet, kan du finde en wet/dry-ladyshaver, som altså er vandtæt. Mange ladyshavere er faktisk vandresistente, og du finder et udvalg af disse hos Matas.dk, bl.a. Braun Silk-épil LS5160 Wet&Dry.

Ladyshaver med lys

Nogle ladyshavere har indbygget LED lys, som gør det nemmere at se, hvor du fjerner hår. Det kan være en fordel til dig, der ikke har ordentligt lys i badet, eller dig, som bare ønsker en så præcis hårfjerning som muligt.

Eksfoliering

Husk altid at eksfoliere, når du fjerner hår. Det fjerner alle de døde hudceller og det mindsker risikoen for indgroede hår. Det er altid en fordel at eksfoliere et par gange om ugen, men forskudt af din barbering for ikke at stresse huden. Nogle ladyshavere har et medfølgende eksfolieringshoved som eksempelvis Philips Epilator BRE650/00.

Hvor tit skal jeg skifte barberskæret?

Det optimale er at skifte dit barberskær hver 12. måned. Husk desuden at rense shaver-hovedet hver gang, du bruger det.

Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek