• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Skrabere & Blade

Uønsket hårvækst er et stort problem for rigtig mange kvinder, men der er løsninger, der kan fjerne selv de mest genstridige hår. På Matas.dk kan du finde et stort udvalg af skrabere i mange forskellige prisklasser og udgaver.

Hudpleje Hårfjerning
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

33 produkter
33 produkter
Sortér efter: Mest populære
(28)
Gillette Venus3 Engangsskrabere 4 Stk
49,95
Optjen 5 point
Razorpit Sliber til barberblade
149,95
Optjen 15 point
Gillette Comfortglide Coconut + Olay barberblade 8stk
279,95
Førpris 299,95
Optjen 28 point
Gillette Comfortglide Coconut + Olay barberskraber
149,95
Optjen 15 point
Gillette Extra Smooth Snap barberskraber
129,95
Optjen 13 point
ShaveSafe Barberhoved
129,95
Optjen 13 point
ShaveSafe Barberskraber
99,95
Optjen 10 point
Gillette Venus Extra Smooth RoseGold Barberskraber
159,95
Optjen 16 point
Gillette Deluxe Smooth Sensitive barberskraber
159,95
Optjen 16 point
(17)
BiC Miss Soleil Colour Barberskrabere 4 stk
47,95
Optjen 5 point
Gillette Comfortglide Strawberry barberskraber
154,95
Optjen 16 point
(13)
Gillette Simply Venus Engangsskrabere 8 stk.
stk. 29,95
Optjen 3 point
(8)
Gillette Gillette Venus Skraber 1 stk
154,95
Optjen 16 point
(6)
BiC Classic Barberskraber 10 Stk
22,95
Optjen 3 point
Razorpit Sliber med fod til skraber og blade
199,95
Optjen 20 point
Gillette Venus Snap Extra Smooth Barberskraber
129,95
Optjen 13 point
(10)
Gillette Extra Smooth Sensitive Skraber
114,95
Optjen 12 point

Mange eller få skær

Skrabere med mange skær giver dig en tættere barbering og efterlader din hud mere blød og glat, også i de vanskelige områder som armhuler og bikinilinje. Skrabere med få skær kan give dig sår og rifter efter barbering. Husk at give dig god tid til at barbere dig, så du undgår sår eller rifter.

Forberedelse til barbering med skraber
Det vil være en god ide at blødgøre huden, inden barbering. Brug derfor en mild sæbe uden parfume og en vaskeklud, der kan blødgøre og massere hårsækkene. Hvis du strammer huden, og gør den glat og jævn er det nemmere at få en tæt barbering, da du på den måde kan komme tæt på håret ved huden.

Uønsket hårvækst i ansigtet

Skraber til ansigtet hos kvinder er et no-go. En skraber til ansigtet er simpelthen for hård ved den kvindelige hud. Vores hud er tyndere end mændenes, så vi kan ikke tåle den påvirkning en skraber udfordrer huden med. Derudover gør en skraber hårstrået mere stringent, så den hårvækst, vi gerne vil undgå, bliver stimuleret og ikke formindsket af processen.

Hårfjerning ved brynene
Anskaf dig en øjenbrynskniv, som du kan bruge til dit ansigt. Øjenbrynsknive er nemlig kun udstyret med et enkel blad. Dvs. den er nemmere for dig at håndtere. Den er ikke så hård mod huden som en skraber med 5 blade. Husk altid at barbere dig med hårene først, og derefter evt. mod hårene, hvis du finder det nødvendigt. Vær opmærksom på, at de hår, du fjerner med denne metode, vil komme tilbage tykkere og mere stride.

Hvilken skraber til intimbarbering?

En skraber er billig og let at bruge. Ulempen ved en skraber på intime områder er, at du kan skære dig. Brug aldrig den samme skraber til intime områder, som du bruger andre steder på kroppen. Hvis du har lange hår i det intime område, er det en god idé at trimme dem med en saks, inden du begynder at barbere. Jo flere skær der er på et blad, jo tættere en barbering opnår du.

Forberedelse inden intimbarbering
Huden i intimområdet er sart og udfordret med gnidning fra trusser, strømpebukser og andet tætsiddende. I forbindelse med din intimbarbering er det vigtigt, at du forbereder huden på processen. En varm hud, der er masseret med en vakseklud, vil tage bedre imod den udfordring en skraber er mod huden. Anvend en mild barberskum- eller gel, og massér den tæt. Så vil skraberen glide nemmere, og du mindsker antallet at strøg.

Anja K.
Materialist
”Skønhed er for mig en følelse og ikke en tilstand. Jeg føler mig ekstra skøn, når jeg bruger hudpleje- og makeupprodukter, der fremhæver det bedste ved mig og min hud. Min store passion er at hjælpe andre med at finde den følelse af skønhed - ligegyldigt hvem man er og hvordan man ser ud".
Anja blev i 2019 uddannet materialist i Matas Skejby Centret, og er særligt interesseret i hudpleje - både indefra og udefra. Hun elsker at hjælpe kunder med at finde de rigtige produkter ud fra specifikke behov og ønsker. Anja bruger desuden meget tid på at holde sig opdateret på nye brand- og produktlanceringer, og h...