Epilatorer

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Tilbud m.m.

Nyheder

Bedømmelser

Farve

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
Face
FLAWLESSHårfjerner
339,95 kr.
(5)
KUN ONLINE
Silk épil serie 9
BraunSilk-Épil 9 Skinspa Wet&Dry Epilator 9-720
1.199 kr.
(23)
Silk-épil 5 5-620
BraunSilk-Épil 5 Shave, Trim & Epilate 5-620
699,95 kr.
(19)
KUN ONLINE
BRE225/00
PhilipsKompakt Epilator med Ledning til Benene
249,95 kr.
(15)
SPAR 125,-
KUN ONLINE
EP7300
Remington3 i 1 Epilator
374,95 kr.499,95 kr.
(24)
KUN ONLINE
BRE275/00
PhilipsSatinelle Epilator
449,95 kr.
(3)
BraunSeries 3 Epilator SE3-420
409,95 kr.
(56)
KUN ONLINE
BRE265/00
PhilipsSatinelle Epilator
349,95 kr.
(30)
NYHED
GordonWet & Dry Electric Epilator
459,95 kr.
KUN ONLINE
Silk épil serie 9
BraunSilk-Épil 9 Flex 9-010
2.179 kr.
(2)
KUN ONLINE
PL1014
BraunIPL Silk·expert Mini
2.199 kr.
NYHED
Hvid/Flamingo
BraunEpilator Ladyshaver
1.349 kr.
NYHED
Hvid/Rosa
BraunEpilator Ladyshaver
1.799 kr.
NYHED
Hvid/Sølv
BraunEpilator Ladyshaver
899,95 kr.
NYHED
Flere varianter
BraunSilk Expert Pro 5 IPL
Fra 2.989 kr.
Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Opnå langvarige resultater med en epilator

​​​​​​​Hvis du ikke i forvejen er bekendt med en epilator, så kan du lære om den her. Det er nemlig et super godt alternativ til den almindelige voksbehandling eller barbering, og den fungerer både til ben, under armene og andre stedet med uønsket hårvækst. Fordelen er, at du kan klare det hele derhjemme under bruseren med en wet and dry epilator.

En epilator kan bruges til hårfjerning af hår på ben, under arme, i bikinilinjen og ved nogle tilfælde i ansigtet. Epilatoren består i store træk af et roterende hoved, som er udstyret med en masse små pincetter, som gør, at man hiver hele håret og hårrødderne ud.

Det smarte, ved at epilatoren trækker hårrødderne med ud, er, at hårsækken først skal til at danne sig et nyt hår igen. Det tager selvfølgelig længere tid, end hvis håret bare bliver 'skåret' af, som med en skraber. Hårfjerning med en epilator er nemt og simpelt, som hvis du brugte en skraber, men giver et langvarigt resultat.

Fordele ved epilatoren

Det er klart, at det ikke er helt smertefrit. Hårene bliver jo rykket ud helt nede i dybden. Det kan mærkes. Det er dog slet ikke ligeså smertefuldt som en voksbehandling kan være – og det er meget lettere. Faktisk er det vigtigste, du skal huske på med din epilator, at den skal være ladet op, hvis den kører på batteri. Hvis den er med ledning, skal den bare i stikkontakten.

Desuden vokser hårene ud og bliver blødere og tyndere efter en epilering. Det skyldes, at hårene ikke – som ved en barbering – bliver skåret over, og derfor bliver de ikke genstridige og hårde. Nogle epilatorer har også et aftageligt hoved, som kan skiftes ud med et massage-hoved, så du kan massere huden på ben og baglår. Med nogle epilatorer følger også et mini-hoved med, som kan bruges til øjenbrynene.

Sådan bruger du en epilator

Når du bruger din epilator for første gang, vil det være klogt at bruge den om aftenen. Huden kan nemlig godt blive en smule øm og rød. Brug eventuelt en bodylotion som er kølende efterfølgende.

Dine hår skal gerne være 2-3 mm lange, så epilatoren kan få ordentligt fat i dem – men de skal omvendt helst ikke være for lange, da det kan medføre, at processen bliver ekstra smertefuld. Sigt efter at epilere benene 2-3 dage efter en normal barbering med skraberen. Det er desuden en god idé at bruge en bodyscrub, dagen før du skal bruge epilatoren. Det er nemlig med til at fjerne de døde hudceller, og det gør, at risikoen for indgroede hår er mindre. Har du ikke en bodyscrub, kan du også vasker områderne godt med sæbe, så der ikke er bakterier. Det varme vand vil også åbne porerne, så hårene nemmere kan blive trukket ud.

Når du er klar, kan du eventuelt børste dine hår modsat groretningen for at få hårene til at stritte mere, hvilket gør det nemmere for epilatoren at få godt fat. Så er du klar. Det er vigtigt, at du holder epilatoren i en 90 graders vinkel helt tæt mod huden, og skal du epilere dine ben, skal du køre epilatoren oppe fra og ned, så du kører med hårenes groretning.

Nogle epilatorer kan bruges under bruseren, fordi den er vandtæt. Hvis din epilator kan det, så gør brug af dén funktion. Det er smart og tidsbesparende.

Når du føler, at du har fjernet de hår, du skulle, gælder det om at give huden masser af pleje. Brug en god fugtighedscreme eller et produkt, der er beregnet til at give fugt efter barbering.

Ellers gælder det bare, at jo oftere du epilerer, jo mere langvarigt bliver resultatet.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek