Antiperspirant

Hudpleje Kropspleje Fodpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

12 produkter
12 produkter
Sorter efter: Mest populære
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Min ekspertise er:
Make-up

Hvad er Antiperspirant til fødder ?

Anti perspirant plejer notmalt at blive benyttet under armene, men mange oplever altså også et behov for svedige fødder, og her er der altså hjælp at hente. Anti perspirant til fødderne, findes både i lotion, spray og pudder format.

Hvad skal jeg vælge og hvordan virker en antiperspirant deodorant?

Tager vi et tættere blik på nogle af de antiperspirant fodprodukter, du kan finde her på Matas.dk, ja så har vi sprays, som for mange kan virke som den letteste løsning, her har vi b.la Matas antiperspirante fod deodorant, der på tørre og rene fødder sprayes især under fodsålerne, for at bekæmpe svedlugt i op til 48 timer. Der findes b.la også deosprays til fødderne med teatree, er har en super god effekt på de her sure tær, da det virker hæmmende på svedproduktionen.

Er du vant til at bruge fodcreme, så finder du måske en lotion mere relevant til at bekæmpe svedlugt på fødderne. Her har Perspirex udviklet en antiperspirant fod lotion, der giver maksimal beskyttelse i hele 3-5 dage.

Ønsker du ekstra komfort i forhold til svedlugt i f.eks lukket sko, kan du med fordel tage et kig på sko deospray antiperspirant. Denne hurtigtørrende deospray fjerner dårlig lugt i dine sko, hvilket også er med til at forlænge skoens levetid.

Gå på opdagelse i vores sortiment af Antiperspirant til fødder her på Matas.dk