Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Det skal du vide om pleje af netop din hudtype

I denne LIVE stiller Salli skarpt på forskellige hudtyper: tør og sart hud, pigmentforandringer, anti-age samt glød og udstråling. Hun får hjælp af en kyndig ekspert, Mie, fra Beauté Pacifique, der guider dig til den bedste pleje af din hudtype. De lærer dig også, hvordan du kan komme udfordringer i din hud til livs, så du kan genfinde glæden ved din hud. Mie udfører også en hudanalyse på Salli, der giver hende unik viden om hendes hud, hun kan bruge til at optimere hendes hudpleje. Se med!

Vi sendte LIVE torsdag d. 02/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine

Matas LIVE

Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine

Af Matas

Hudpleje kan være en jungle. Hvilke produkter skal man bruge? Hvornår skal man bruge dem? Og i hvilken rækkefølge? I denne LIVE har vi besøg af vores dygtige farmakonom, der med sig har tre hudplejebrands, du skal kende, hvis du vil passe godt på din hud - og komme dine udfordringer til livs. Derudover giver hun dig fem gode tips til din hudplejerutine, som du allerede i dag kan begynde at gøre brug af.

Læs Mere
Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Matas LIVE

Derfor skal du huske C-vitamin i din hudpleje

Vi kender Caroline Hannibal som en skarp beauty-nørd, der på TikTok deler ud af tips, tricks, produkter - og alt hvad der rører sig indenfor den store beauty-verden. Caroline er dygtig, og vi er flere på redaktionen, der troligt følger med og afprøver det, Caroline foreslår. Derfor har vi inviteret hende i studiet, hvor hun afslører nogle af hendes favoritter, når det kommer til både hud og hår. Hun har blandt andet en helt særlig vitamin C-serum fra Revitalift med. Den vil du prøve!

Læs Mere