• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

En helt ny generation af Matas Dry Shampoos

Hvis du endnu ikke har anskaffet dig en tørshampoo, får du den største anbefaling herfra. For det er en sand mirakelmager i en travl hverdag, der frisker håret op mellem hårvaskene. Striberne har lanceret en helt ny generation af Dry Shampoos, der ikke kun giver en ren hårfornemmelse – de er også eminente til hårstyling.

Det er en god grund til, hvorfor tørshampoo er på alles læber. Måske har du stiftet bekendtskab med produktet, når det fedtede hår skulle holdes for døren på sommerens festivaler, men tørshampooen er meget mere end bare en festival gadget. Ja, faktisk tror vi, du vil finde den ligeså uundværlig som saltet til dit æg, når først du har prøvet den. 

Striberne har for nylig lanceret to innovative dry shampoos, som er meget mere end bare et par hår-opfriskere.


Bliver du hængende, kan du nederst i artiklen få vores allerbedste tips til at bruge tørshampoo, men lad os først se nærmere på de to nyheder.


Nyheder med innovative formler

Da Striberne i foråret præsenterede en helt ny generation af hårstyling i nyt design, var det også med to nye dry shampoos ombord. Begge nyheder er en helt ny måde at tænke dry shampoo på med alternative formler til den klassiske tørshampoo. De er begge uden parfume men med vidt forskellig konsistens, så der er noget til enhver smag og ethvert behov.


Den svanemærkede uden hvide spor

Matas Dry Shampoo Transluscent uden parfume er en Svanemærket Dry Shampoo med ris-ekstrakt, der giver en lettere formel. Men vigtigst af alt, efterlader den en klar farve i håret, som ikke hvidter. Den er vi altså mange, der har ventet på!Den opfrisker håret mellem hårvaske ved at absorbere hårets overskydende olie, så håret ikke ser fedtet ud. Den indeholder også provitamin B5, der giver hovedbunden godt med fugt, som mange af os med tør hovedbund sætter pris på.Anvendelse
Ryst flasken grundigt, inden du bruger den. Spray i tørt hår i en afstand af ca. 20 cm - skilning for skilning. Spray sådan, at produktet kommer så tæt på hårrødderne som muligt. Lad den sidde i ca. 1 minut og red håret igennem.


Moussen, der også giver volumen

Matas Dry Shampoo Mousse uden parfume er en effektiv tørshampoo formuleret som mousse, der både opfrisker og giver virkelig god volumen, så du også kan style håret med produktet. Moussen absorberer ligesom sprayen olie og snavs, så håret ikke ser fedtet ud.


Som en ekstra bonus har den en anti-frizz funktion og giver håret smuk glans.Anvendelse
Tryk en mellemstor kugle af mousse ud i håndfladen og massér den ind i hovedbunden. Fortsæt med at arbejde produktet ind i håret til det er opløst og tørt. For maksimal volumen kan du bruge en føntørrer til at style håret.Udover nyhederne kan du selvfølgelig også få de klassiske Matas Dry Shampoos.


Alt du skal vide om tørshampoo


Hvad gør en tørshampoo?

Tørshampoo eller dry shampoo er et vandfrit alternativ til at rense dit hår. Produktet lægger sig på hårstrående og suger overflødig fugt og fedt til sig, så håret igen ser friskt ud. Det er derfor et ideelt stylingprodukt at bruge imellem hårvaske eller til at springe en hårvask over.


Tørshampooer kommer i mange forskellige varianter – hvide sprays (til lyst hår), mørke sprays (til mørkt hår), klare sprays, mousser, pudder og pastes. Flere tørshampooer – herunder Stribernes – har også rigtig gode styling-egenskaber som volumen, re-styling og hold.


Hvad skal du være opmærksom på med tørshampoo?


1. Spray ikke for tæt på hovedbunden
Det forhindrer produktet i at blive spredt ordentligt til alle hårstrå. Bruger du spray, skal du huske at holde produktet ca. 30 cm fra hovedbunden.


2. Less is more
For meget tørshampoo kan få dit hår til at klaske sammen og se kedeligt ud. Du kan altid spraye mere i håret, hvis første omgang ikke var opfriskende nok.


3. Lad det altid sidde et minut
Produktets vigtigste opgave er at absorbere den overskydende olie fra din hovedbund og hårstrå, og det tager altså lige et minuts tid.


4. Red håret grundigt igennem
Når tørshampooen har gjort sin indvirkning, skal den fordeles godt ud til hele håret med en børste. Red derfor produktet godt igennem, og sørg især for at rede de hvide eller mørke produkttyper ud, så det ikke sætter sig i klumper i håret.


5. Undgå overforbrug
Husk, at tørshampoo er ideelt mellem hårvaskene til at friske op. Men almindelig shampoo og balsam er ligeså vigtigt for at opnå et sundt og velplejet hår. Så hvis du rækker ud efter din tørshampoo for tredje dag i træk, så er det nok tid til et rigtigt bad.


Hvordan styler du dit hår med tørshampoo?

Tørshampoo, kan som skrevet tidligere, meget mere end blot at opfriske håret. Tørshampoo er også et rigtig godt stylingredskab.Skab volumen
Hvis du fra naturen side ikke er udstyret med tykt, fyldigt hår, så kan tørshampoo nemt løfte dine lokker og få dit hår til at se mere voluminøst ud. Her kan du hjælpe din tørshampoo godt på vej – lige meget hvilken tekstur du er til - ved at massere den ind i hovedbunden ved hårrødderne, så de rejser sig og skaber fylde i håret. Med den nye Dry Shampoo Mousse vil du opnå den bedste volumen, hvis du føntørrer håret efter have massereret moussen ind.Hold til opsat hår
Tørshampoo er også et rigtig godt produkt til at holde på dine opsatte frisurer. Her er spray-teksturen ideel, som påføres i længderne, inden du styler dit hår i en opsætning. Den giver masser af struktur til håret og sørger for, at hårstråene ikke er for glatte, så du nemmere kan lave en opsat frisure.


Du finder hele sortimentet af Matas Striber Hårstyling lige her.


Relaterede artikler

Hverdagsluksus på budget: tørshampoo

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: tørshampoo

Af Nanna Skousbøll

Tørshampoo er en sand helt i de fleste hjem, når håret trænger til en opfrisker mellem hårvaskene eller bare et skud ekstra volumen. Og det behøver skam ikke at koste en formue at finde den bedste tørshampoo, der giver volumen og ikke efterlader hvide rester i håret. Vi guider dig til de bedste budgetvenlige tørshampooer med vores fem favoritter lige her.

Læs Mere
Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Bag om brandet

Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Matas Striberne behøver nok ikke en yderligere introduktion, for mon ikke du har mødt er par stykker eller 20 gennem dit liv allerede? I stedet vil vi dykke lidt dybere ned i den stribede kropspleje og undersøge, hvad der på én og samme tid gør dem skånsomme og effektive for din hud.

Læs Mere
Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Af Benedikte Lundberg

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Læs Mere
Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Vi guider

Find den perfekte hårpleje til din hårtype

Af Nanna Hein

Her på redaktionen har vi vidt forskellige hårtyper, og derfor har vi også forskellige behov, når det kommer til hårprodukter. Mens nogle af os ønsker mere volumen i håret, er der andre, der sukker efter hårpleje til krusede lokker, fedtede lokker eller noget helt tredje. Vi er klar over, at der findes mange forskellige hårtyper, og i dagens skriv kommer vi med bud på produkter, der passer bedst til netop din hårtype.

Læs Mere
Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Nyhed

Emily: 5 StylingStriber jeg nødigt vil undvære

Læs med, når Stribernes ambassadør Emily Salomon guider til hendes absolutte favoritter i Matas StylingStriberne.

Læs Mere
(96)
Matas Striber Volume Powder Uden Parfume 60 ml
17,95
Førpris 59,95
Optjen 2 point