Manicuresæt

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Egenskaber

Farveintensitet

Indhold

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

20 produkter
20 produkter
Sorter efter: Mest populære
NYHED
UNIQ Grooming Sæt Til Negle
149,95 kr.
NYHED
UNIQ 18-i-1 Manicure Sæt Guld
169,95 kr.
VI GUIDER
Manicure guide: Sådan passer du på dine negle
LÆS MERE
Caroline
Materialist og Helserådgiver
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up

Gør det selv neglepleje

Du kender det sikkert - Det med at finde tiden til at få neglene ordnet på en salon, er ikke altid nemt i en hektisk hverdag.

Der findes mange muligheder, til manicure og neglesæt man kan bruge hjemmefra. Som er nemme og ligetil at gå til.

Hvad er en manicure

En manicure, er ren og skær pleje af dine hænder, negle og neglebånd. Pæne negle og bløde hænder er med til at skabe et godt indtryk, derfor er det vigtigt at bruge en god håndcreme for at holde hænderne fugtet og plejet. Neglene kan du både som mand og kvinde holde rene, pæne og naturlige med professionelle manicure sæt - som du kan finde her på Matas.dk.

En manicure behandling, indeholder få nemme steps. At klippe neglene til og få filet dem i en pæn form, samt at få skubbet neglebåndene ned og få dem smurt ind i enten olie eller creme. Typisk slutter en manicure med at man påfører en neglelak i enten en farve eller en klar neglelak.

  • Et tip er at man hver aften massere olie eller creme ind i neglebåndene, for at de ikke sprækker eller bliver tørre.

Hvad er en pedicure

Lidt på samme måde som med dine hænder, er det vigtigt at du vedligeholder dine tæer, specielt om sommeren, hvor vi jo alle hopper i sandalerne. Måden du kan vedligeholde pæne tæer og fødder, er ved først at tage et godt fodbad, for at blødgøre huden, så de er nemmere at arbejde med.

Fil dernæst  neglene i en passende form, så de ikke bliver for korte og derved kan skabe nedgroede negle, men de skal heller ikke være så lange at de knækker. Poler evt neglene, og tilfør neglebåndene fugt med den samme creme eller olie som du bruger på din hænder. Efter de steps handler det bare om at finde præcis den farve der passer til dine tæer og dit humør, og sidst men ikke mindst kan du benytte en god fodcreme.

Ekstra holdbar neglelak

Du har sikkert prøvet det så tit - du har lige lagt den flotteste neglelak, forberedt din negl med underlak, påført en flot farve og sluttet af med en god overlak, men tørretiden føles som en evighed, og du har hverken tid eller tålmodighed til at vente på at det tørre. Det ender tit ud i at du får en rids eller to i lakken, fordi du troede den var gennemtør.

Alt det slipper du for med Le mini macaron. Det smarte og ekstra holdbare negle kit, er skabt til dig på farten, tørretiden er hurtig, og du slipper for at reparere din neglelak flere gange om ugen. Le mini macaron kommer i et stort farveudvalg, og giver et flot strålende gel look, med en holdbarhed op til 10 dage.

Find vores udvalg til din hjemme manicure her på Matas.dk og i udvalgte Matas butikker.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.