• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

Negletænger

Makeup Negle Negletilbehør
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære
(20)
Matas Striber Negletang 11,5 cm 1 stk
139,95
Du optjener 14 point
(20)
Matas Striber Negletang 14 cm 1 stk
259,95
Du optjener 26 point
(28)
Pfeilring Negletang lille 1 stk
159,95
Du optjener 16 point

Hvornår skal jeg bruge en negletang?

Hvis du har tykke eller grove negle, enten på hænder eller fødder, kender du sikker godt det, at en almindelig neglesaks ikke er god nok eller ikke kan klippe igennem de grove negle.

Måske kender du også det, at neglesaksen ligefrem bliver bøjet fra hinanden når du prøver at klippe dine negle. Derudover kan en neglesaks også være svær at anvende, hvis man har brede fingre, eller evt. lider af gigt eller andre former gener i hænder og fingre, hvor det kan være svært at få fingrene igennem de små runde huller i en saks.

Her kommer en negletang dig til gode! Med en negletang skal du nemlig ikke kun bruge fingrene, men derimod hele hånden til at støtte. Det gør det også nemmere for dig, at klippe de grove negle over. En negletang kan bruges med både højre og venstre hånd, hvilket også gør den nem for venstrehåndede at anvende.

Hvordan bruger du en negletang?

Når du bruger en negletang, skal du klippe neglen, ligesom hvis du bruge en saks. Det er vigtigt, at du ikke klipper ned i siderne af dine negle, da det kan give nedgroede negle, hvilket kan være meget smertefuldt. Klip derfor lige over, og brug derefter en neglefil til, at slibe neglens hjørner let.

Du kan bruge din negletang både på hænder og fødder. Til hænderne anbefaler vi dog, at du bruger en lidt mindre negletang, så den er nemmere at styre og så du ikke kommer til, at klippe for langt ned, eller evt klippe i din hud.

Til dine negle på tæerne er det ofte en god idé med en kraftigere tang, hvis du har tykke negle. Den kraftige tang er ofte også større i cm, hvilket betyder, at du ikke behøver klippe den samme negl over flere omgange og få hakker i neglen.

Find vores forskellige negletænker her på Matas.dk eller i vores butikker.

Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
"Jeg har altid være en beauty-pige med stor interesse for makeup, men jeg har med tiden også fundet ud af, at den perfekte makeup, starter med en god hudplejerutine, så huden får den næring den har brug for. Makeup er for mig, dér hvor jeg kan være kreativ og hvor kun fantasien sætter grænser."
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...