Menu

Neglebørster

Makeup Negle Negletilbehør
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære

Vigtigheden i at bruge en neglebørste

En neglebørste er ideelt til, at rense både grundigt og skånsomt under dine negle, uden at skubbe på det sarte hud under dine negle. Neglebørsten er et must-have i ethvert hjem.

Neglebørsten er det eneste redskab du kan bruge, som er effektivt og fjerner skidt og snavs, men som ikke skader den sarte hud under neglene. Hvis du bruger andre redskaber, som kan skubbe på dit hud under neglene, giver du nemlig anledning til, at endnu flere bakterier kan samle sig under neglene, da du laver mere luft og plads, når du skubber huden tilbage.

Med en neglebørste kan selv det mest genstridige skidt ofte fjernes og børsten er ideel til alle husets beboere. Børsten er god til børn, som let får beskidte fingre og negle af udendørs leg, eller når de har fingrene i ting og sager som evt har støv og snavs på sig. F.eks. er håndværker hænder nogle af dem, som har rigtig godt af en neglebørste, eller hvis du har grønne fingre, og går med hænderne i jorden.

Hvordan bruger du en neglebørste?

Måden du kan børste dine negle på, er  at holde holde neglebørsten under varmt vand, derefter fordel en antibakteriel sæbe ud på dine hænder. Du kan nu begynde at børste på og under dine negle. Børst også let på dine neglebånd, og brug efterfølgende en god håndcreme og neglebåndsolie. En neglebørste er det eneste du skal rense dine neglebånd med, da hvis du benytter noget skarpt under dine negle, giver plads til endnu flere bakterier.

Tag et kig på vores udvalg af neglebørster her på Matas.dk

Caroline
Materialist
Caroline blev i 2015 uddannet materialist hos Matas i Brønderslev, og hun har en stor passion inden for hudpleje. Caroline er det vi kalder en hudplejeekspert, og hun sætter en ære i at kende ingredienslister ned til sidste detalje. I Carolines mange år i skønhedsbranchen er hun lynhurtig til at rådgive kunderne til hv...
Min ekspertise er:
Make-up