• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Neglefile

Makeup Negle Negletilbehør
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Finish

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

61 produkter
61 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

En fil er ikke bare en fil

For at opnå pæne og velplejede negle, er en god neglefil et musthave. Neglefile kommer i mange forskellige former, farver, og materiale. De forskellige former for neglefile gør at det er nemt for dig at finde lige præcis den type fil der passer til dig og dit behov, men hvad er det lige forskellen på de forskellige neglefile er?

  • Glas og stål fil er til dig der ønsker en fil der ikke skal skiftes ud, især en glas fil er super smuk og kan være en ekstra lille accessorie du kan trække op af tasken.
  • En buet fil også kaldet en bananfil er god til at skabe en smuk form på neglene og er til dig der godt kan lide at dine negle har en bestemt form.
  • En lige skum fil er god til dig der ønsker at det skal være effektivt, men skånsomt. En skum fil er mere fleksibel og gør det nemt for dig at forme neglen uden at flosse den.
  • En elektrisk fil er til dig der ønsker at det skal gå lidt hurtigere, der findes både til at file og forme neglen og til at polere med.
  • Sidst men ikke mindst er der poleringsfilen, den er til dig der ønsker blanke negle som kom du lige fra salonen.


​​​​​​​På matas.dk har vi også et bredt udvalg af file fra forskellige neglebrands, vi har blandt andet både fra Opi, CND, Scholl og Depend.

Find den helt rigtige grit til din neglefil

Hvilken type neglefil du skal vælge er helt op til dig, dog skal du være opmærksom på at, der er nogle der er bedre til natur negle og nogle er bedre til kunstige negle.

Ligesom med sandpapir vælger man neglefil efter grit. Grit er en betegnelse for hvor grov neglefilen er, jo højere grit, jo finere er din fil.

Har du natur negle skal din fil ikke være så grov, gå efter en neglefil med en grit på 180/240, bliver den grovere end det risikerer du at skade og flosse din negls keratinlag. Skal du derimod bruge en neglefil til akryl eller gelénegle, gør det ikke noget at filen har et lavere grit, her må den gerne hedde 100/180 og også helt ned til 80/80 grit.

Brug gerne den helt grove på 80/80 hvis du skal bruge en fil til at fjerne gelé eller akryl fra dine negle. Det højeste grit finder du på en polerings fil.

Sådan filer du bedst dine negle

Din negl er opbygget af ca. 100 keratin lag, så når du filer dine negle er det vigtigt du sørger for at file den rigtige vej så disse lag ikke flosser og deler sig.

Den bedste måde du kan file dine negle på er ved at file udefra og ind mod midten med en vandret fil. Du kan også file oppe fra og ned, men aldrig nedefra og op da det er her der er størst risiko for at dine negle flosser.

Når du skal polerer neglen er det vigtigt at du bruger den fil der er beregnet til det. En polerings fil er meget fin og filer kun meget let. Det er som regel den fil med 4 sider; De to groveste er til at file længden på din negl og de to fine er til at polerer med. Du polerer neglen ved at starte med den grove på polerings siden.

Arbejd i cirkulerer bevægelser et lille øjeblik, derefter tager du den helt blanke side og gør det samme indtil din negl er helt skinnende og blank. Perfekt som afslutning på en manicure.

Skal du ligge en neglelak er det en god ide altid lige at file kanten på dine negle, også selvom du ikke ønsker at ændre på længden eller formen. Vores negle er udsat for meget slidtage igennem dagen, og selvom du måske ikke kan se det vil der altid være lidt flossede og hakkede kanter. Ved at du filer kanten af din negl gør du kanten jævn og din neglelak holder bedre.

Find den perfekte fil til dit behov, på Matas.dk og i vores butikker.

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje