• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Neglesakse

Makeup Negle Negletilbehør
Standard

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Standard

Hvilken neglesaks skal jeg vælge?

Afhængigt af, hvad netop dit behov er for en neglesaks, skal du ind og kigge på hvad du skal bruge din neglesaks til. Der er nemlig ret stor forskel på, om du klipper i fingernegle eller tånegle.

Tåneglen er oftest hårdere end fingerneglen, og derfor er der lavet specielle neglesakse til tånegle. Her undgår du altså, at du pludselig oplever, at din klassiske neglesaks går i stykker med tiden, fordi den ikke er stærk nok. Her kan man med fordel også vælge, at gå over i en 3-i-1 negleklipper som er specielt god til fødderne.

Derudover kan du komme ud for, at du har brug for en neglesaks, som er specielt egnet til klipning af baby fingernegle. Her er Matas baby neglesaks perfekt at anvende, da den ikke er ligeså skarp som en klassisk neglesaks er.

Forskellige typer neglesakse


​​​​​​​Matas Tåneglesaks

Matas Tåneglesaks er en kraftig saks, der er særligt ideel til klipning af tånegle og kraftige fingernegle. Den er nemlig produceret af specialhærdet stål, der er forkromet og gør den super effektiv til kraftige negle. Saksens har en længde på 10 cm.

Anvendelse
​​​​​​Tånegle bør ikke klippes ned i siderne, da det kan give nedgroede negle. Brug i stedet en neglefil til at slibe neglens kanter let.

Matas Babysaks

Matas Babysaks er specielt udviklet til klipning af nyfødte, baby- og småbørnsnegle. Saksens afrundede spidser sikrer en nem negleklipning uden risiko for at beskadige barnets hud omkring neglene. Babysaksen er fremstillet i Solingen af hærdet specialstål, der er forniklet. Saksens længde er 8 cm.

Matas Buet neglesaks

Matas Buet Neglesaks er ideel til buet klipning af negle, så neglene fremstår runde og velplejede. Solingen er hærdet specialstål, der er forniklet.Saksens længde er 9 cm.

Matas Spids neglesaks

Matas Spids Neglesaks er ideel til klipning af finger- og tånegle samt neglebånd. Da saksen er ekstra spids, er den også velegnet til at klippe tørre hudflager ved og omkring neglene af. Solingen er hærdet specialstål, der er forniklet.Saksens længde er 9 cm.

Anvendelse
Tånegle bør ikke klippes ned i siderne, da det kan give nedgroede negle. Brug i stedet en neglefil til at slibe neglens kanter let.

Tweezerman Stainless Steel neglesaks

Denne saks er en rigtig proff. neglesaks. Med Stainless Steel neglesaks kan du med stor præcision forsigtigt klippe både fingernegle og tånegle. Med en håndværksmæssig perfekt udførelse sikrer du, at du kan give dig selv en kvalitets manicure hjemme hos dig selv. Kraftigt, rundet design for nem trimning og formning af negle.

Produktet er fremstillet af rustfri stål, der er holdbart og nemt at rengøre.

Anvendelse
Lig hænderne i varmt vand for at blødgøre neglene inden de klippes. Pleje: Husk at rengøre bladene efter hver anvendelse med en renseserviet eller med vand og sæbe.
Hvis saksen 'hænger lidt' kan du putte en dråbe olie i sammenføjningen og arbejde lidt med den, indtil den klipper fint igen.

Du kan finde den perfekte neglesaks til dit behov her på Matas.dk eller i vores butikker.

Julie M.
Julie M.
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...