Menu

Negleklippere

Makeup Negle Negletilbehør
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

20 produkter
20 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mette Line
Materialist

Hvordan klipper jeg mine negle bedst?

Tå negle:
For at sikre det bedste udgangspunkt anbefaler vi, at du klipper dine tå negle lige over - ikke ned i siderne. De to hjørner på neglen skal rage lidt frem, (en millimeter eller to), foran det sted, hvor neglefalsen slutter. Det er for at undgå nedgroede negle. Nedgroede negle gør ikke bare ondt, men det kan også være decideret uhygiejnisk, give hård hud, ligtorne, blødninger, længerevarende smerter, bakteriedannelser og infektioner i kødet omkring neglene. Hvis de bliver for skarpe, kan du bruge en neglefil, til at afrunde dem med. Hvis du har meget kraftige og hårde tå negle, så blød dem gerne op med varmet vand. Her vil det være oplagt at forkæle dine fødder med et dejligt fodbad, hvor du i samme omgang også kan file den tørre og hårde hud af dine fødder. Hvis det ikke er en mulighed, så klip dem gerne lige efter du har været i bad.​​​​​​​

Finger negle:
På dine finger negle er der ikke den samme risiko for nedgroede negle, så her må du gerne lave en flot runding på, men sørg for, at der er mindst en millimeter af det hvide ”bånd” for enden af neglen tilbage, så beskytter du neglesengen, som er det lyserøde, du kan se oppe under neglen, mod skidt og snavs. For meget skidt og snavs kan føre til neglesvamp.

Du må aldrig hive flossede og løse neglestykker af – så kommer du nemlig til at rive levende væv af samtidig, og det er ikke godt. Brug i stedet for negleklipperen, når der er løse ender.

Hvilke negleklippere forhandler Matas?

  • Matas Striber 3-i-1 negleklipper i specialstål, som også er forniklet. Klipperen indeholder en negleklipper, en neglerenser og en lille fil. Den er nem at bruge, selv for personer med gigt i fingrene. Den findes i en lille variant - 5 cm, som er god til tynde og bløde negle. Den findes også i en stor variant - 8 cm til kraftigere negle f.eks. på tæerne.
  • Pfeilring negleklipper i rustfrit stål sikrer, at du har et produkt der holder længe. Ligger godt i hånden, klipper nemt og effektivt uden brug af mange fingerkræfter. Findes i to variant - en lille og stor.
  • Tweezerman negleklipper i rustfrit stål har skarpe skær, som sikre et præcis og lige klip hver gang.
  • Tweezerman mini nail rescue - perfekt manicure sæt at have med i tasken, så du altid har et førstehjælpsæt til neglene med på farten. Indeholder negleklipper, neglefil, neglebånds skubber samt en neglebåndstrimmer - det hele er samlet i et etui.


Husk altid at rengøre din negleklipper efter brug ved at desinficere den, så du undgår bakterier.