Contourbørster

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Tilbud m.m.

Bedømmelser

15 produkter
15 produkter
Sorter efter: Mest populære
186
Nilens JordPure Collection Sculpting Brush
169,95 kr.
(26)
181
Nilens JordPure Collection Retractable Brush
199,95 kr.
(39)
270S
MACSynthetic Mini Rounded Slant Brush
199,95 kr.
(4)
168s
MACLarge Angled Contour Brush
259,95 kr.
(3)
FÅ EN GAVEKØB FOR 250,-
013
Gosh CopenhagenContour Brush
99,95 kr.
(3)
So EcoFace Brush Kit
199,95 kr.
(11)
CliniqueBronzer Blender Brush
304,95 kr.
(4)
M.COSMETICSProfessional Contour Brush
129,95 kr.
(3)
KUN ONLINE
137S
MACSynthetic Long Blending Brush
259,95 kr.
(2)
KUN ONLINE
109S
MACSynthetic Small Contour Brush
259,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
252S
MACSynthetic Large Shader Brush
184,95 kr.
By TerryTool-Expert Dual-Ended Liquid & Powder Brush
349,95 kr.
KUN ONLINE
130S
MACSynthetic Short Duo Fibre Brush
259,95 kr.
SandstoneContour/ Highlighter Brush Vegan
139,95 kr.
ShiseidoMaru Fude Multi Face Brush
529,95 kr.
(1)
MATAS LIVE
Step-by-step: How to contour
SE MED HER

Hvad er contouring?

Contouring har længe været hot! Det lyse og mørke hudtoner i flydende form eller som pudder. Du kan forme og skulpturere dit ansigt og fremhæve de træk, du holder allermest af eller nedtone næse, pande, kindben osv.

Contouring er en makeup-teknik, der ved hjælp af mørke og lyse nuancer, giver dit ansigt mere markante former. En contoureret makeup kræver lidt teknik og øvelse, men som giver et super flot resultat. En contourbørste følger ansigtets træk og gør det nemt for dig at lægge skygger i ansigtet med et contourprodukt, eller at fremhæve med et highlighter produkt.

Hvad er forskellen på contourbørster?

Nogle makeupbørster til contour er mere kompakte, hvor andre også er buet og skrå i skulpturbørsten. Brug en mellemstor pensel med et vinklet børstehoved. Penslen må endelig ikke være for lille, da det så kan være svært at blende kanterne på store områder – og der må endelig ikke komme for meget pudder på børsten. Så bank det overskydende pudder af børsten, inden du lægger det på. Til sidst tager du en større børste og blender alle kanterne ud.

Kom igang med contouring

Allerførst skal du skabe en god bund for din contour-effekt. Det gør du ved at bruge din sædvanlige foundation i et jævnt lag i hele ansigtet. Derefter er det bare om at komme i gang med at forme ansigtet med flydende foundation, sticks eller pudder. Prøv f.eks en palette med contour og highlight. Begynd med den mørke farve og start ved hårgrænsen i tindingerne. Til sidst kan du komme mørk farve under kæberne i hver side af ansigtet for at markere din kæbelinje og ramme dit ansigt ind. Farverne skal blendes med en god contourbørste. Afslut ved at bruge en transparent pudder over hele ansigtet eller en setting powder, for at fuldføre looket.

Tip!
Når du lægger din contour, er det vigtigt, at dine penselstrøg går opad. Du starter på det bløde område under kindbenet og bevæger penslen opad – ellers risikerer du, at det hele kommer til at sidde for langt nede på kinderne og ligne snavs i stedet for en lækker skygge.

Pas på dine contourbørster

Når det kommer til vedligeholdelse af makeupbørsterne, er det meget vigtigt at håndtere dem med omhu, ved at opbevare dem i etui eller stå i et krus. Husk også at rengøre dem regelmæssigt. Begge dele vil forlænge deres levetid og opretholde den gode kvalitet af redskaberne.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek