Øjenvippebørster

So EcoEye & Brow Brush Set
139,95 kr.
(18)
FÅ EN GAVEKØB FOR 250,-
KUN I MATAS
EcookingEyelash & Brow Brush
139,95 kr.
(4)
M.COSMETICSProfessional Lash & Brow Brush
99,95 kr.
(3)
Louise
Materialist
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.
Min ekspertise er:
Make-up

Øjenvippebørste

En øjenvippebørste minder lidt om en slags mini-kam med afrundede tænder, der følger vippernes form for let og flot at adskille vipperne, hvis din mascara skulle finde på at klumpe. Det er et super godt redskab til at få de perfekte adskilte, men stadig fyldige, vipper.

Hvornår benytter man en øjenvippebørste?
​​​
Øjenvippekammen bruges både før og efter mascara. Inden, så vipperne er klar til påføring af mascara og er adskilte. Efter, så du kan rette eventuelle mascara-uheld og fjerne klumper.

Naturligt fyldigere vipper

Ved at bruge en øjenvippebørste i stedet for en vippekam kan man faktisk på sigt få fyldigere vipper, hvis man børster vipperne dagligt. Børsten går ind og stimulerer vipperne og er derfor et super nemt og naturligt initiativ til flotte, fyldige vipper – helt uden dyrtkøbte vippeserums med skadelige kemikalier. Det kræver selvfølgelig disciplin og vedligeholdelse at børste vipperne dagligt – for du ser naturligvis ikke resultater overnight. Dine vipper har en livscyklus på omkring 90 dage, hvilket betyder, at der vil gå op til 90 dage, før du ser effekten af den daglige børsten.

Det kræver vedholdenhed, men holder du fast i den daglige børstning, kan du ende med længere, flottere vipper.

Vippebørstning

For at komme i gang med denne nye rutine skal du bare bruge en øjenvippebørste. Du skal ikke bekymre dig om at finde en dyr børste i en skønhedssalon – faktisk fungerer børsten fra ​​en mascara, som du ikke længere bruger, fint. Fjern den gamle mascara fra børsten med sæbe og vand, før du bruger den - så børsten vil være så god som ny. Husk at børste på rene vipper, der er fri for mascara, da du ellers kan beskadige dem.

Ønsker du at pleje dine vipper, kan du benytte en vippebalsam eller vippeolie på børsten om aftenen.

Du kan finde alle de forskellige produkter her på Matas.dk.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek