• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Øjenvippebørster

Makeup Tilbehør Makeupbørster
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

6 produkter
6 produkter
Sortér efter: Mest populære
(8)
So Eco Eye & Brow Brush Set
139,95
Optjen 14 point
(5)
Nude by Nature Ultimate Collection Brush Set 9 stk.
Medlemspris 439,96
Ikke medlem 549,95
Optjen 44 point
Tromborg Mascara Brush
Medlemspris 111,96
Ikke medlem 139,95
Optjen 12 point
Ecotools Refresh In 5 Børstesæt
139,95
Førpris 199,95
Optjen 14 point
Ecooking Eyelash & Brow Brush
129,95
Optjen 13 point
e.l.f. Mascara & Shadow Shield M
Medlemspris 35,96
Ikke medlem 44,95
Optjen 4 point

Øjenvippebørste/kam

En øjenvippebørste minder lidt om en slags mini-kam med afrundede tænder, der følger vippernes form for let og flot at adskille vipperne, hvis din mascara skulle finde på at klumpe. Det er et super godt redskab til at få de perfekte adskilte, men stadig fyldige, vipper.

Hvornår benytter man en øjenvippebørste/kam?
​​​​​​​
Øjenvippekammen bruges både før og efter mascara. Inden, så vipperne er klar til påføring af mascara og er adskilte. Efter, så du kan rette eventuelle mascara-uheld og fjerne klumper.

Naturligt fyldigere vipper

Ved at bruge en øjenvippebørste i stedet for en vippekam kan man faktisk på sigt få fyldigere vipper, hvis man børster vipperne dagligt. Børsten går ind og stimulerer vipperne og er derfor et super nemt og naturligt initiativ til flotte, fyldige vipper – helt uden dyrtkøbte vippeserums med skadelige kemikalier. Det kræver selvfølgelig disciplin og vedligeholdelse at børste vipperne dagligt – for du ser naturligvis ikke resultater overnight. Dine vipper har en livscyklus på omkring 90 dage, hvilket betyder, at der vil gå op til 90 dage, før du ser effekten af den daglige børsten.

Det kræver vedholdenhed, men holder du fast i den daglige børstning, kan du ende med længere, flottere vipper.

Vippebørstning

For at komme i gang med denne nye rutine skal du bare bruge en øjenvippebørste. Du skal ikke bekymre dig om at finde en dyr børste i en skønhedssalon – faktisk fungerer børsten fra ​​en mascara, som du ikke længere bruger, fint. Fjern den gamle mascara fra børsten med sæbe og vand, før du bruger den - så børsten vil være så god som ny. Husk at børste på rene vipper, der er fri for mascara, da du ellers kan beskadige dem.

Ønsker du at pleje dine vipper, kan du benytte en vippebalsam eller vippeolie på børsten om aftenen.

Du kan finde alle de forskellige produkter her på Matas.dk.

Louise L.
Materialist
Man føler sig bare bedre tilpas når huden er velplejet. En hudplejerutine er meget personlig og skal tilpasses den enkelte. Jeg har altid haft en stor interesse for makeup, for mig er makeup afslappende og en leg - øvelse gør mester.
Louise blev i 2018 uddannet materialist. Hendes interesse ligger i hudpleje og makeup, som hun også selv afprøver en del af, så hun kan give den bedste rådgivning. Louise vil rigtig gerne give en personlig og professionel rådgivning, så den enkelte kundes behov bliver opfyldt.