Pudderbørster

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Størrelse

Bedømmelser

Aktuelt

75 produkter
75 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 52,-
Hot on Social
Real Techniques Everyday Essentials
207,95 kr.259,95 kr.Spar 52,-
SPAR 25%
VÆRDI 665,-
Nilens Jord Essential Makeup Tools Gaveæske
Medlemspris
299,96 kr.399,95 kr.Spar 100,-
SPAR 35,-
Nilens Jord Pure Collection Powder Brush 182
159,95 kr.194,95 kr.Spar 35,-
SPAR 56,-
Real Techniques Flawless Base sæt
223,95 kr.279,95 kr.Spar 56,-
SPAR 31,-
Real Techniques Expert Face Brush
123,95 kr.154,95 kr.Spar 31,-
MIILD Kabuki Brush #01
259,95 kr.
Tromborg Deluxe Kabuki Brush
239,95 kr.
So Eco Face Brush Kit
199,95 kr.
SPAR 35,-
Real Techniques Powder Brush
139,95 kr.174,95 kr.Spar 35,-
SPAR 17,-
Real Techniques Mini Expert Face Brush
65,95 kr.82,95 kr.Spar 17,-
KUN ONLINE
So Eco Bronzer Brush
139,95 kr.
Tromborg Pudderpensel Brush #5
279,95 kr.
SPAR 25%KØB FOR 150,-
Sandstone Kabuki Brush Vegan
164,96 kr.219,95 kr.Spar 55,-
SPAR 25%KØB FOR 150,-
Sandstone Powder Brush Vegan
164,96 kr.219,95 kr.Spar 55,-
Clinique Bronzer Blender Brush
304,95 kr.
Clinique Powder Brush
304,95 kr.
So Eco Powder Brush
89,95 kr.
Clarins Powder Brush
274,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Sara
Materialist
Sara blev i 2016 uddannet materialist og har et bredt kendskab til skønhedsbranchen. Hun har en stor passion inden for både hudpleje og makeup, og hun elsker desuden hele universet omkring vitaminer og kosttilskud. I Saras mange år i Matas, har hun indsamlet en stor viden og personlige erfaringer som hun drager nytte a...
Min ekspertise er:
Make-up

Pudderbørste

En pudderbørste er karakteriseret ved at være en stor og fyldig børste. De fleste pudderbørster har mange hår og er gerne lidt 'tæt' i hårene. Det har stor betydning for, hvor meget pudder du skal bruge, dækkeevnen, og hvor hurtigt, du kan påføre makeuppen. Jo tættere hårene på pudderbørsten er, jo mindre produkt skal du bruge.

Tip! Ved brug af mineralpudder kan du med fordel bruge børsten i cirkulære bevægelser. Dette varmer mineralerne i pudderen op og giver en højere dækkeevne.

Kabuki-børsten

En kabuki-børste er en lille pudderbørste, som er meget kompakt og tæt i hårene. Den lille størrelse på børsten gør, at den er nem at have med sig i tasken, og så er den desuden perfekt til at påføre en ensartet makeup. Denne type børste egner sig perfekt til påføring af mineralpudder.

Tip til din pudderbørste

Ved brug af mineralpudder kan du med fordel bruge børsten i cirkulære bevægelser. Dette varmer mineralerne i pudderen op og giver en højere dækkeevne.

Hårtyper på pudderbørster

Makeupbørster laves oftest med naturlige eller syntetiske hår. Sidstnævnte er særligt gode til dig, der er allergiker, eller som bare helst bruger veganske produkter.

Pudderbørster af syntetisk hår

Børster lavet med syntetiske hår egner sig særligt godt til makeupprodukter i flydende eller cremede konsistenser. Det skyldes, at børster med naturlige hår godt kan have tendens til at absorbere flydende produkter – men det gør syntetiske hår ikke på samme måde.

Pudderbørster af  naturlige hår

Makeupbørster med naturligt hår er, som du måske kan gætte dig til, lavet af dyrehår., typisk fra ged, mink eller hest. Bliv ikke skræmt af dét – hårene er naturligvis forarbejdede. Denne type hår egner sig godt til makeup i pudderform, altså 'tørre' makeupprodukter. Er du allergisk over for pels, anbefales det dog, at du altid bruger makeupbørster med syntetisk hår. Det naturlige hår kan virke allergifremkaldende og give allergiske reaktioner i form af kløe og rødme.

Vedligeholdelse af børster

Dine makeupbørster kræver god rengøring og pleje, hvis de skal kunne holde til at blive brugt hver dag og flere år. Gode makeupbørster holder i årevis, men det kræver, at du passer godt på dem og vasker dem en gang om ugen. Bakterierne har det med at samle sig i børsterne, og det er derfor også vigtigt at få renset børsten, inden at du tager den i brug for første gang. Fabriksnye børster kan nemlig indeholde restfarve og kemikalierester.

Der er udviklet en række renseprodukter, som kan hjælpe dig med at få rengjort dine makeupbørster godt og grundigt, heriblandt renseservietter og sprays. Disse produkter kan bruges, umiddelbart efter du har lagt makeup, og er altså perfekte til dig, der vil rense dine børster, hver gang du har brugt dem.

Det er dog vigtigt stadig at vaske dine børster fra tid til anden alligevel, for det er den mest effektive måde at sikre, at alle bakterier er væk. Dette gør du ved at vaske børsterne med lunkent vand i en smule uparfumeret sæbe eller børstesæbe. Lad makeupbørsterne ligge ned og tørre, men sørg for,  at vandet ikke kommer ned i børstens limning, hverken under vask eller tørring.

Sådan gør du

Vask dine hænder og put en lille mængde sæbe på hånden
Vask dine makeupbørster forsigtigt og med cirkulerer bevægelser. Undgå at presse ned på børsten.
Skyl børsten under rindende vand, indtil at alle sæberester er væk.
Pres så meget vand ud af børsten som muligt.
Læg dine børster til tørre på et håndklæde med en skrå vinkel nedad.

Her hos Matas har vi et bredt udvalg af pudderbørster, som du kan gå på jagt i lige her. Er du i tvivl om dit behov, kan du altid få hjælp i en af vores butikker.​​​​​​​

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.