Læbepensler

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Bedømmelser

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
So EcoEye & Brow Brush Set
139,95 kr.
(17)
M.COSMETICSBasic Precision Brushes
94,95 kr.
(22)
So EcoFace Brush Kit
199,95 kr.
(11)
889
Nilens JordPure Collection Lip Brush
84,95 kr.
(27)
N°31
DIORBackstage Retractable Lip Brush
199,95 kr.
(1)
M.COSMETICSBasic Læbepensel No. 31
49,95 kr.
(33)
316
MACLip Brush & Covered
184,95 kr.
(1)
KUN ONLINE
318
MACRetractable Lip Brush
184,95 kr.
3 FOR 2
NYX PROFESSIONAL MAKEUPPro Brush Lip Brush
79,95 kr.
SandstoneLip Brush Vegan
89,95 kr.
(1)
TromborgLip/Eye Brush
159,95 kr.
(4)
FIND DIN FAVORIT
Makeupbørster og tilbehør fra M.COSMETICS
Shop her

Hvad er en læbepensel?

En læbepensel er en lille kosmetikbørste eller applikator til alle læbeprodukter. En flad og tæt læbebørste gør det nemt for dig at definere, udglatte og opbygge en fejlfri læbefarve, og det giver dig perfekt markeret læber. En læbepensel kan i øvrigt kombineres med alle dine yndlingslæbeprodukter lige fra lipgloss til læbestift.

Hvordan bruger jeg en læbepensel?

Læbepenslens tynde form giver dig en perfekt og nøjagtig påføring. Du tager farven på penslen direkte fra læbestiften, og for en mere præcis påføring fjernes overskydende farve på din håndryg eller en serviet. Du fører penslen henover læberne med lidt åben mund. Start fra mundvigen, og fortsæt opad på overlæben, eller nedad på underlæben og ind mod midten af dine læber. Placér eventuelt din lillefinger på hagen for at stabilisere hånden mere. Påfør helst læbeproduktet i tynde lag for at gøre farven mere intens. Du opnår nemlig mere intensitet og holdbarhed med flere tynde lag end ved ét tykt lag.

Vedligeholdelse af penslen

Til de fleste pensler til læber medfølger der et smart låg, der beskytter hårene og sikrer, at de ikke udtørrer. De fleste fungerer således, at penslen skubbes op, når du sætter hylsteret i bunden af penslen.

Rengør din læbepensel hver uge for at sikre god hygiejne og deusden den længst mulige holdbarhed. Din nye børste bør desuden altid vaskes inden brug af hygiejniske årsager.

Læbepenslen er et musthave for alle professionelle makeupartister og dig, der elsker læbestifter. Med vores udvalg af dette skønne læbeprodukt er du sikker på at finde en, der passer til dine behov.

Læbepensel fra M.COSMETICS by matas

M.COSMETICS er et af vores egne mærker, som har et bredt udvalg af forskellige værktøjer til at fremhæve din skønhed – altsammen til fornuftige priser.

M. COSMETICS har to forskellige serier – Professional og Basic. Med produkterne fra Professional-serien får du høj kvalitet med et enkelt og klassisk look til gode priser. Basic-serien er især god til dig, som endnu ikke har den store makeuperfaring, men som gerne vil eksperimentere lidt med forskellige typer af makeup og pensler – uden at skulle have den helt store pengepung frem.

Du kan finde vores M.COSMETICS læbepensel fra Professional-serien her:

På Matas.dk eller i din lokale Matas-butik finder du desuden pensler fra bl.a. Dior, Nilens Jord, Tromborg, Smashbox, Sandstone, Estée Lauder, MAC, Giorgio Armani, Clinique og Benecos for at nævne et par stykker.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek