Smerter

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/4
Vælg filtre

Mærker

Pris

Alder

Form

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

151 produkter
151 produkter
Sorter efter: Mest populære
Receptmedicin leveret lige til døren
BESTIL HER
Perskindol Active Gel 100 ml
102,95 kr.
Ice Power Gel 150 ml
154,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 4
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Lærke
Farmakonom
Lærke er udlært farmakonom på apoteket i 2015. Hudplejen har været en stor passion i mange for Lærke. Hun nyder kundekontakten og tror på at den rigtige rådgivning skal være tilgængelig for alle.
Min ekspertise er:
Helse

Når du har behov for smertedækning eller behandling af gentagende smerter, så kan der være en eller flere løsninger til dit problem. I vores brede sortiment kommer vi hele vejen rundt, så hvad end du søger varmebehandling, smertestillende lægemidler eller massage, så har vi en løsning her på Matas.dk

Hovedpine

Næsten alle har oplevet hovedpine mindst én gang i deres liv. For nogen er det kortvarigt og for andre, kan det påvirke ens dagligdag og humør. I vores sortiment af lægemidler i håndkøb finder du svagt smertestillende præparater som Panodil, Ipren og Pamol, der kan anvendes ved hovedpine, tandpine, menstruationssmerter samt muskel- og ledsmerter. ​​​​​​​

Kuldebehandling

Kuldebehandling er en smertelindrende metode, der kan anvendes ved både akutte eller belastende smerter f.eks. ømhed grundet arbejdsstilling eller muskel- og ledsmerter ved overbelastning. Kuldegiver effektiv smertelindring ved ledsmerter, muskelspændinger, overbelastede muskler og sportsskader. Kulde virker godt på hævelser og dunkende smerter, der kan give huden en varm og rød overflade.

I vores sortiment har vi mange både gel, spray og isposer, så du nemt kan tilgå dine smerter på farten eller derhjemme.  

Massage

Massage kan være en rigtig god måde at løsne muskelspændinger eller stive led op på.  Massage øger blodcirkulationen til området og giver en varmende effekt, der herved kan give god smertelindring. Hvad end du ønsker at forkæle dig selv eller afhjælpe rygsmerter, så er denne kategori spækket med gode massageolier, massageapparater eller massagebolde.

Smerteplastre
Når hverdagen er hektisk eller smerterne generer i flere timer, så kan smerteplaster uden medicin, være en nem måde og afdække på. Vores sortiment har mange størrelser og  former til hele kroppen, så du kan få den mest optimale smertedækning.

Muskelsmerter
Ved nogle muskelsmerter kan du opleve et behov for smertebehandling med mere aktive produkter der også virker på dybe muskelsmerter. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer smertelindring der alt efter dit behov, kan være gode for enten rygsmerter, knæsmerter eller ømme muskler når du har ondt.

Smertelindring hos gravid og ammende
Vi har et bredt sortiment af produkter til dig der er gravid eller ammer. Herunder Massagebolde, massageapparater, gel og olie til massage af ømme muskler og led m.fl.

Ved tvivl om du må anvende et håndkøbs lægemiddel, skal du altid kontakte din læge, og spørge om produktet kan anvendes af dig.

Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.