1 / 1

Grill Champions Gaveæske

Variant:Smokey Sally, Mermaids Bite, Flaming Dust

219,95 kr.
Optjen 22 point hos Club Matas

Sendes fra Matas Specialvarelager - Afs. 2-3 dg

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Gaveæske med 3 grill rubs
Glød, gnist, ild og røg, lange sommeraftener, gode venner og uformel stemning. Vi kan ikke komme uden om det, vi elsker at grille.

Vi har gjort det nemt for dig at løfte dine grillretter ind i én ny liga, for krydderierne er – trods alle de forskellige måder at grille på – en væsentlig del af grill og BBQ. Sammen med passionerede grillentusiaster og professionelle BBQ teams har vi udviklet 3 unikke BBQ rub’s, der gør det enkelt og sjovt at grille fisk, kød, grønt og frugt året rundt.

 Sådan får du sprudlende duft og masser af smag med rub, marinade og glaze:

 • En rub er en tør krydderiblanding, som du kan drysse på fisk og grønt og ”rubbe” på og i kød (evt. sammen med salt), gerne et stykke tid inden, det ryger på gløderne.
 • Du kan også lave en spicy marinade, ved at blande krydderiblanding med olie, eddike, salt og honning. Lad gerne kød hvile i rub eller marinade i et halvt til et helt døgn, så mørner kødet og smagen trænger bedre ind.
 • Glaze er en tyktflydende, sød grillsauce, der du kan pensle på under den sidste del af grilningen og karamelliserer overfladen let. Lav din egen glaze af sukker, eddike, salt og krydderier og tilsæt vand for at justere konsistensen(den skal være tyktflydende.
 • Hos Mill & Mortar finder du aldrig salt (eller andre tilsætningsstoffer) i krydderiblandingerne, så tilsæt selv salt efter behov.

Flaming Dust er en fuldendt krydderiblanding med en udsøgt smag fra fennikel, lakridspulver og stjerneanis på en bund af ingefær og oregano, tilsat styrke fra røget paprika og chili. Kan bruges til alle slags kød, fed fisk, grønt og helt suveræn til grillede frugter fx ananas.

Mermaids Bite har frisk smag, der passer sublimt til fisk, grillede grønsager og lyst kød. Blandingen har noter af mynte og citrus på en bund af grøn fennikel, koriander og tre slags tang. ”Biddet”
stammer fra et strejf af chili. Bevar den friske smag ved at lade råvarerne marinere med rub’en og  grill indirekte, evt. indpakket i folie, så de fine olier fra urterne ikke brændes af.

Smokey Sally Den letrøgede aroma fra spansk paprika giver blandingen den specielle, udendørs grillede smag. Bruges som rub eller i en enkel marinade med olie, vineddike og salt på alle lyse kødtyper og til grønt. Perfekt til Pulled Pork.

I æsken ligger der desuden opskriftskort til de 3 blandingerSpecifikationer
 • Indeholder 3 grill rubs
 • Lette at anvende
 • Uden salt
Smokey Sally: Sød paprika, røget paprika, hvidløgspulver, koriander, fennikel, oregano, cayenne peber., Mermaids Bite: Fennikel, mynte, koriander, tørret havtang, chili, citronolie., Flaming Dust: Fennikel, ingefær, lakridspulver, stjerne anis, chili, oregano, røget paprika, cayenne peber.
Indhold140 g
Enhedspris1.571,07 kr./kg
MærkeMill & Mortar
KategoriØvrigt
Se altMill & Mortar Øvrigt
Varenummer806598

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks