Vi guider

Se de 10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe

Igen i år har Matas et stort udvalg af gaveæsker, som kan lægges under træet og glæde én, du holder af. I indslaget her fortæller vi om 10 særlige gaveæsker, vi har i tankerne at forkæle vores kære med. Lad os tjekke dem ud!

Begynder du også så småt at spekulere på, hvad du skal give dine kære i julegave? Matas har samlet nogle af de mest populære produkter fra blandt andet Matas Men, Matas Striber og Plaisir, og pakket dem ind i hver deres fine gaveæske. Her på redaktionen har vi et godt øje til 10 af dem, som kommer her:

10 Matas gaveæsker redaktionen skal shoppe i år:

1

Matas Havtorn Gaveæske

Matas Havtorn-produkter er en ultra-populær serie med en frisk duft af havtorn, der efterlader huden opfrisket og lækker. I dette skønne sæt får du en håndfuld produkter, der gør det at gå i bad lige lidt ekstra lækkert.


I sættet får du en showergel, en bodyscrub og en bodylotion – alt sammen produkter, som efterlader huden beroliget og velplejet. Produkterne er i øvrigt veganske og passer til alle hudtyper.


Pris: 109,95 kr. (værdi 121,85 kr.)​​​​​


2

Forkælelse til fødderne

Denne gaveæske indeholder alt, hvad dine fødder behøver for at være i topform! Forkæl fusserne med fodbadesalt, fod- og hælkur, fodscrub og en skøn fodbadeolie.


Med den her æske har du et komplet sæt til at give et skud selvforkælelse i hverdagen – en perfekt gave til én du holder af!

Pris: 149,95 kr. (værdi 184,80 kr.)​​​​​


De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Vi guider

De bedste beauty pakkekalendere til julen 2022

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs også
3

Plaisir Firming Bodylotion & Håndcreme

I en kold tid er der ikke noget bedre end en fugtgivende creme, der plejer vores tørre hud.


Med Plaisir firming bodylotion og håndcreme bliver huden gennemfugtet af aktive ingredienser som provitamin b5 og betaine. Derudover har begge cremer et indhold af kreatin, der går ind og opstrammer samt forbedre hudens elasticitet.


Pris: 129,95 kr. (værdi 169,90 kr.)


4

Matas Natur anti-age creme og serum til tør hud

En perfekt gaveæske til hende, der elsker økologi.


Gaveæsken indeholder en anti-age creme, der kan bruges morgen og aften, som virker opstrammende og tilfører en masse fugt til ansigtet. Til hører en serum med, der påføres både morgen og aften, inden ansigtscremen masseres ind. Denne serum er særlig god til én, der har tør hud.

​​​​​​​

​​​​​​​Pris: 179,95 kr. (værdi 255,90 kr.)


5

Matas Luksus Kropspleje

Matas Luksus Kropspleje er lækker og nærende pleje til din hud, som dufter fantastisk og giver en skøn spa-følelse hjemme på badeværelset.


I gaveæsken her får du alt, hvad kroppen behøver for at få lidt selvforkælelse – du får en bodyscrub, bodyshampoo, bodylotion og en vaskeluffe med i købet. Det efterlader huden opfrisket og godt tilpas.

​​​​​​​Pris: 149,95 kr. (værdi 174,80 kr.)


Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs også
6

Matas Aleo Vera Kropspleje

Med Matas Aleo Vera kropspleje gaveæske får du et lækkert sæt, som vil falde i god jord hos de fleste. Produkterne i denne æske er nemlig fugtgivende og plejende og passer til alle hudtyper.


Du får en bodyshampoo, en bodylotion og en roll-on deo med – alt sammen veganske produkter, som dufter skønt!


​​​​​​​Pris: 109,95 (værdi 123,85 kr.)


7

Plaisir Beautiful Glow

Denne gaveæske indeholder en dag- og natcreme, der er perfekt til en på 65+. Plaisir Beautiful Glow plejer huden intensivt og fornyer gløden i huden.


Dagcremen har været et hit hos utallige kvinder, hvorfor den vandt en pris for årets ansigtsplejeprodukt til Danish Beauty Award 2019.


Pris: 229,95 kr. (værdi 339,90 kr.)​​​​​


8

Matas Men Skægpleje

Er det en herre, der står og mangler nogle lækre produkter til skægget? Så er denne gaveæske ikke helt tosset.


I gaveæsken er en 2-in-1 Beard Shampoo, der effektivt renser og blødgør skægget. Herudover en Multi Oil, der både kan bruges som skægpleje, til barbering samt hår- og hudpleje. Sidst indeholder gaveæsken også en håndlavet Beard Brush af 100% naturlige vildsvinehår

Pris: 179,95 kr. (værdi 272,85 kr.)


Årets gave til ham

Vi guider

Årets gave til ham

’’Hvad giver man manden, der har alt?’’ Ét af livets allestørste spørgsmål, som bliver besvaret i dagens indlæg, hvor vi forsyner dig med en gaveguide til manden, der har alt. Find alt fra effektive og nemme hudplejeprodukter til velduftende og maskuline deodoranter samt parfumer.

Læs også
9

Matas Men Fragrance

​​​​​​​Glæd en herre du holder af med en gaveæske, der indeholder en frisk og mild Eau de Toilette og antiperspirant deo spray.


Duftnoterne i den 50 ml. Eau de Toilette er et klassik miks af hav, milde blomster og moskus, som er resultatet af en mild, frisk og ren duft. Spray deodoranten er udviklet til normal hud og efterlader huden med en ren fornemmelse hele dagen og forhindrer ubehagelig svedlugt i op til 24 timer.


​​​​​​​​​​​​​​Pris: 129,95 kr. (værdi 165,90 kr.)

10

Matas Striber Mild Ansigtspleje

Er du på udkig efter en mild hudplejeserie uden parfume? Så er denne gaveæske lige noget for dig! Matas Mild Ansigtspleje er en hudplejeserie uden parfume, der både bærer Svanemærket og Den Blå Krans.


Gaveæsken indeholder en serum, natcreme samt en dagcreme med SPF15. Denne hudpleje kombination er fyldt med aktive ingredienser, der bl.a. giver fugt og beroliger huden gennem dagen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Pris: 149,95 kr. (værdi 209,85 kr.)

Relaterede artikler

Matas pakkekalendere 2022

Nyhed

Matas pakkekalendere 2022

Af Amalie Schiller

Inden vi får set os om, bliver vi forblændet af de mange julelys på gaderne, og snart kan vi atter synge med på juleklassikere. I år kan vi endnu engang åbne december-ballet op med Matas’ 3 pakkekalendere, der alle indeholder 24 skønne overraskelser. Vi har glædet os som små julenisser til at introducere jer til, hvad de hver især byder på i år. Er i klar til at se dem? For her kommer de!

Læs Mere
Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Vi guider

Hohoho.. Her er 10 af de bedste gaveæsker til jul

Af Pernille Witt Kirkegaard

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Heldigvis har vi (igen) i år et væld af skønne gaveæsker til hele familien.

Læs Mere
Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til ham

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret været der før – du skal finde gaven til manden, der har alt. Og det er lige svært hver gang. Derfor har vi samlet 50 gode gaveideer til din far, kæreste, svigerfar eller onkel – vi har nemlig et bredt udvalg af skønne gaveideer til de kære mænd. Er du selv mand, og mangler du ideer til ønsker? Så kan du også lade dig inspirere her.

Læs Mere
Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Vi guider

Vi guider: 50 gode gaveideer til hende

Af Ida Hinchely Kyhn

Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til hende, hvis hun er kvinden, der har alt. Derfor har vi samlet en håndfuld gode ideer til, hvad du kan give i gave, om det er til jul, fødselsdag eller en anden stor anledning. Forhåbentlig du kan finde lidt god inspiration – læs med!

Læs Mere