• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

NANI
Mivitotal er en serie af nøje udvalgte mineraler og vitaminer i høj kvalitet, som er tilpasset de varierende behov vi oplever gennem livet. Sortimentet henvender sig til kvinde og til mand. Ja, faktisk til hele familien. Også til børn og teenagere. Og til farmor og morfar. Med andre ord: Til alle

Mivitotal er en serie af nøje udvalgte mineraler og vitaminer i høj kvalitet, som er tilpasset de varierende behov vi oplever gennem livet. Sortimentet henvender sig til kvinde og til mand. Ja, faktisk til hele familien. Også til børn og teenagere. Og til farmor og morfar. Med andre ord: Til alle

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Aktuelt

26 produkter
26 produkter
Sortér efter: Mest populære


Nani

Når du vælger kosttilskud fra NANI, er det ikke bare vitaminer og mineraler du tilvælger. Hos danske NANI finder du kun milde og naturlige produkter, af den allerhøjeste kvalitet. Den høje optagelighed sikres hele vejen igennem, ved at lave foodstate kosttilskud, der er fri for tilsætningsstoffer og kemi.

Skabt af naturen

Alle produkterne fra NANI er lavet som Foodstate-kosttilskud, hvilket kort og godt betyder, at tilskuddene er lavet på plante- og fødevareform. Tilskuddene er lavet af fx planter, der naturligt har et højt indhold af det givne vitaminer eller mineral, der så tørres, pulveriseres og indkapsles. De kan også laves ved at man opkoncentrerer vitaminer og mineraler, mælkesyrebakterier og naturlige gærstammer.

Metoderne giver begge nogle tilskud, der ikke blot er højkoncentrerede på de ønskede vitaminer og mineraler, men også på en lang række næringsstoffer, proteiner og fedtstoffer, der er yderst gavnlige for os. Præcis som vi får i vores mad.

Videnskab og natur i symbiose

Hos NANI lever videnskab og natur i den perfekte kombination, da stifter Kim Charles og produktchef Hanne Buchholtz begge har en baggrund i phytoterapi (læren om behandling med urter) og Hanne Buchholtz ydermere har en lang karriere bag sig som human- og veterinær forskningslaborant.

Dette giver NANI en unik sammensætning af det bedste fra både den videnskabelige forskning og viden, samt den oldgamle viden vi har om urter og behandling med disse.

Dansk kvalitet fra Silkeborg

I 2016 blev NANI, efter 3 års intensiv forskning, lanceret som et af de første fødevarebaserede kosttilskud i Danmark. For holdet bag NANI er det alfa og omega at den høje kvalitet ubetinget, altid skal være i top.

Selve navnet NANI står for "Nutrients As Nature Intended", og det lille firma fra Silkeborg holder sig tro til deres navn, gennem alle deres produkter.

Hos NANI gennemgår alle produkterne flere forskellige trin, som en del af kvalitetssikringen, blandt andet gennem dobbeltkontrol hos et laboratorie, der kan udføre en upartisk og ekstern kontrol.

Bæredygtighed og velgørenhed

For NANI er det vigtigt at give tilbage til de mennesker og steder, hvor de får deres ingredienser og råvarer fra. Derfor er der altid fokus på bæredygtighed, både etisk og miljømæssigt. Du kan derfor være sikker på, at produkterne på hylden, ikke har kompromitteret hverken miljø eller mennesker.

En del af overskuddet fra NANI går til at forbedre forholdene for de mennesker, der bor i de områder hvor råvarerne kommer fra. Du kan derfor altid købe NANI med god samvittighed.

En samlet løsning - kurpakker gør det nemt for dig

Hos NANI har de udviklet en række specialdesignede kurpakker, der gør det nemt for dig som forbruger. Pakkerne er nøje udvalgt og du finder med garanti en kurpakke, til præcis dit behov - om det er hjælp til fordøjelsen, energi eller inner beauty, har NANI en pakke til dig.

Produktfavoritter fra NANI

NANI Rosenrod: Rosenrod er en adaptogen urt, der bidrager til en optimal mental ydeevne, beskytter mod hverdagens stresspåvirkninger og styrke udholdenhed ved sportsudøvelse.

NANI rosenrod er lavet af et tørret og standardiseret ekstrakt, så rodens gavnlige indholdstoffer er trukket nænsomt ud. Det giver dig et tilskud med samme indhold i hver enkel kapsel.

NANI Russisk Rod: Russisk Rod er en adaptogen urt, der er bedst kendt for sine energigivende egenskaber. Udover det, bidrager roden til mental kognitiv aktivitet. Russisk rod er derfor et populært tilskud i perioder med udmattelse og træthed.

I tilskuddet fra NANI er Russisk rod kombineret med brændenældeekstrakt, der bidrager til immunforsvaret og har næringsværdi med plantenæringsstoffer.

NANI Magnesium food state:  NANI's magnesium er lavet på organisk fødevareform og ligner derfor den magnesium man får igennem kosten. Hos NANI er mineralet optaget i en mælkesyrebakterie, så kroppen har de bedste forudsætninger for at optage mineralet.

Magnesium bidrager blandt andet til at vedligeholde normale tænder, knogler og nervesystemets normale funktion, samt normal muskelfunktion.

NANI Q10: Q10 er en antioxidant og et coenzym, der indgår i dannelsen af energi i kroppens celler. Hos NANI er Q10 tilskuddet lavet som den aktive form ubiquinol, som kroppen kan optage direkte. Dette sikrer dig fuldt udbytte af tilskuddet. Tilskuddet er udvundet fra gær og er derfor 100% identisk med det vores krop selv danner.

Stina H.
Stina H.
Materialist
Stina blev i 2004 uddannet materialist hos Matas i Vestsjællandscentret Slagelse, og er særlig interesseret i pleje af huden og hvordan det fungerer. Derfor er det Stinas helt store passion at rådgive inden for hudpleje, hvor hun sætter en ære i at være opdateret på nye teknologier, brands og tendenser. Grundet sine ma...
Min ekspertise er:
Hudpleje