NANI
Mivitotal er en serie af nøje udvalgte mineraler og vitaminer i høj kvalitet, som er tilpasset de varierende behov vi oplever gennem livet. Sortimentet henvender sig til kvinde og til mand. Ja, faktisk til hele familien. Også til børn og teenagere. Og til farmor og morfar. Med andre ord: Til alle

Mivitotal er en serie af nøje udvalgte mineraler og vitaminer i høj kvalitet, som er tilpasset de varierende behov vi oplever gennem livet. Sortimentet henvender sig til kvinde og til mand. Ja, faktisk til hele familien. Også til børn og teenagere. Og til farmor og morfar. Med andre ord: Til alle

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

På abonnement

26 produkter
26 produkter
Sorter efter: Mest populære
3 FOR 2
Nani Calcium 90 kaps.
179,95 kr.
3 FOR 2
Nani Rosenrod 60 kaps.
229,95 kr.
3 FOR 2
Nani Jern+C 60 kaps
199,95 kr.
3 FOR 2
Nani Vitamin E 60 kaps.
219,95 kr.
3 FOR 2
Nani Zink 60 kaps.
189,95 kr.
3 FOR 2
Nani Q10 60 kaps.
299,95 kr.
3 FOR 2
Nani Ingefær 90 kaps.
189,95 kr.
3 FOR 2
Nani Selen 90 kaps.
199,95 kr.
Franchesca
Materialist
Franchesca blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Fredericia. Hun er den ultimative ’skønheds-pige’, og hun har altid haft en stor interesse indenfor både makeup, hudpleje og hårpleje. Franchesca elsker at vejlede og rådgive kunderne, så de finder netop de produkter, der passer bedst til dem. Derudover sætter Fra...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Naturlige vitaminer & mineraler fra Nani

Når du vælger kosttilskud fra NANI, er det ikke bare vitaminer og mineraler du tilvælger. Hos danske NANI finder du kun milde og naturlige produkter, af den allerhøjeste kvalitet. Den høje optagelighed sikres hele vejen igennem, ved at lave foodstate kosttilskud, der er fri for tilsætningsstoffer og kemi.

Nani's fokus er at give kvalitet og næring til kroppen, så den kan fungere optimalt. Deres produkter er naturlige og på fødevareform, hvilket gør dem nemme for kroppen at optage og bruge. Deres vildlakseolie og urter er også en unik tilføjelse til deres sortiment. Hvis du er på udkig efter kvalitets kosttilskud, er Nani et godt valg.

Nani

Skabt af naturen

Alle produkterne fra NANI er lavet som Foodstate-kosttilskud, hvilket kort og godt betyder, at tilskuddene er lavet på plante- og fødevareform. Tilskuddene er lavet af fx planter, der naturligt har et højt indhold af det givne vitaminer eller mineral, der så tørres, pulveriseres og indkapsles. De kan også laves ved at man opkoncentrerer vitaminer og mineraler, mælkesyrebakterier og naturlige gærstammer.

Metoderne giver begge nogle tilskud, der ikke blot er højkoncentrerede på de ønskede vitaminer og mineraler, men også på en lang række næringsstoffer, proteiner og fedtstoffer, der er yderst gavnlige for os. Præcis som vi får i vores mad.

Nani tilbyder også Whole Food produkter, der er mad i sin naturlige form med et naturligt højt indhold af vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, såsom algecalcium, blæretang, acerola-C og vildlakseolie. Desuden har Nani også naturlige vitaminer, der er produceret ved hjælp af bakterier, gær eller udvundet fra en naturlig kilde.

Videnskab og natur i symbiose

Hos NANI lever videnskab og natur i den perfekte kombination, da stifter Kim Charles og produktchef Hanne Buchholtz begge har en baggrund i phytoterapi (læren om behandling med urter) og Hanne Buchholtz ydermere har en lang karriere bag sig som human- og veterinær forskningslaborant.

Dette giver NANI en unik sammensætning af det bedste fra både den videnskabelige forskning og viden, samt den oldgamle viden vi har om urter og behandling med disse.

Dansk kvalitet fra Silkeborg

I 2016 blev NANI, efter 3 års intensiv forskning, lanceret som et af de første fødevarebaserede kosttilskud i Danmark. For holdet bag NANI er det alfa og omega at den høje kvalitet ubetinget, altid skal være i top.

Selve navnet NANI står for "Nutrients As Nature Intended", og det lille firma fra Silkeborg holder sig tro til deres navn, gennem alle deres produkter.

Hos NANI gennemgår alle produkterne flere forskellige trin, som en del af kvalitetssikringen, blandt andet gennem dobbeltkontrol hos et laboratorie, der kan udføre en upartisk og ekstern kontrol.

Nani kosttilskud til hud

Bæredygtighed og velgørenhed

For NANI er det vigtigt at give tilbage til de mennesker og steder, hvor de får deres ingredienser og råvarer fra. Derfor er der altid fokus på bæredygtighed, både etisk og miljømæssigt. Du kan derfor være sikker på, at produkterne på hylden, ikke har kompromitteret hverken miljø eller mennesker.

En del af overskuddet fra NANI går til at forbedre forholdene for de mennesker, der bor i de områder hvor råvarerne kommer fra. Du kan derfor altid købe NANI med god samvittighed.

En samlet løsning - kurpakker gør det nemt for dig

Hos NANI har de udviklet en række specialdesignede kurpakker, der gør det nemt for dig som forbruger. Pakkerne er nøje udvalgt og du finder med garanti en kurpakke, til præcis dit behov - om det er hjælp til fordøjelsen, energi eller inner beauty, har NANI en pakke til dig.

Gravid Kurpakke

Nani Gravid Kosttilskud er et specialdesignet kosttilskud til kvinder, før og under graviditet samt under amning. Dagsdosis indeholder multivitamin-mineral kapsler, vitamin C, jern, calcium, magnesium samt flere andre vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Alle ingredienser er vegansk og vegetabilsk, og der bruges organiske kilder til at tilføres de nødvendige næringsstoffer. Dette kosttilskud dækker den ekstra næringsmæssige behov for kvinder i perioder med forøgede krav til næring.

Kurpakke vægt

Nani Vægt kosttilskud er et vegansk kosttilskud, der indeholder ekstrakter af fire urter - artiskok, rosenrod, grøn te og blæretang, der støtter vægttab og bidrager med værdifulde næringsstoffer til kroppen.

Helsepakke Hud

Nani Kurpakke Hud er et kosttilskud, der består af udvalgte urteekstrakter, som sammen med Nani´s Food state multivitamin, bidrager til vedligeholdelsen af huden, og en sund og velfungerende hud.

Helsepakke Kvinde 45+

Nani Kurpakke Kvinde 45+ er et kosttilskud med standardiserede urteekstrakter, der støtter kvinders sundhed efter overgangsalderen. Pakket med 30 praktiske dagsdoser indeholder det salvie, rødkløver, rosenrod og gotu kola, som alle har individuelle fordele for helbredet. Kapslerne bør indtages i forbindelse med et måltid, fordelt på to daglige portioner.

Produktfavoritter fra NANI

NANI Vitamin D3: Et naturligt kosttilskud uden syntetiske tilsætningsstoffer, der giver 40 µg D-vitamin pr. kapsel fra plantebaserede boghvedespirer. Det opfylder samme effektivitetsform som kroppens naturlige D-vitamin, som dannes i huden ved solpåvirkning. Et vegansk og sikkert komplement til din daglige kost for at sikre tilstrækkelige D-vitamin i immunforsvaret, tænder og knogler.

NANI Præ+Probiotika: Ekosttilskud af 7 udvalgte mælkesyrebakterier og præbiotika indkapslet i en vegetabilsk delayed release kapsel. Og er velegnet til voksne og børn fra 11 år. Anbefalet daglig dosis er 1-2 kapsler. Kosttilskud bør ikke træder i stedet for varieret kost.

NANI Alaska Vildlaks Omega 3: Et kosttilskud, der indeholder ren, frisk og bæredygtig fiskeolie fra friskfangede vildlaks. Olien er helt naturlig og indeholder alle 3 essentielle Omega-3 fedtsyrer, EPA, DHA og Omega-3. Der er anbefalet en daglig dosis på 3 kapsler.

NANI Rosenrod: Rosenrod er en adaptogen urt, der bidrager til en optimal mental ydeevne, beskytter mod hverdagens stresspåvirkninger og styrke udholdenhed ved sportsudøvelse.

NANI rosenrod er lavet af et tørret og standardiseret ekstrakt, så rodens gavnlige indholdstoffer er trukket nænsomt ud. Det giver dig et tilskud med samme indhold i hver enkel kapsel.

NANI Russisk Rod: Russisk Rod er en adaptogen urt, der er bedst kendt for sine energigivende egenskaber. Udover det, bidrager roden til mental kognitiv aktivitet. Russisk rod er derfor et populært tilskud i perioder med udmattelse og træthed.

I tilskuddet fra NANI er Russisk rod kombineret med brændenældeekstrakt, der bidrager til immunforsvaret og har næringsværdi med plantenæringsstoffer. ​​​​​​​

NANI Q10: Q10 er en antioxidant og et coenzym, der indgår i dannelsen af energi i kroppens celler. Hos NANI er Q10 tilskuddet lavet som den aktive form ubiquinol, som kroppen kan optage direkte. Dette sikrer dig fuldt udbytte af tilskuddet. Tilskuddet er udvundet fra gær og er derfor 100% identisk med det vores krop selv danner.

NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

Læs Mere
Nani kosttilskud: ”Fødevarer i koncentreret form"

Vi guider

Nani kosttilskud: ”Fødevarer i koncentreret form"

Af Pernille Witt Kirkegaard

Kender du Nani? Hvis ikke, så lad os introducere dig her: Nani er et kosttilskudsbrand, der tilbyder et bredt udvalg af sundhedsprodukter fremstillet af råvarer skabt af naturen og verificeret af videnskaben!

Læs Mere