Menu
Vi guider

Nani kosttilskud: ”Fødevarer i koncentreret form"

Kender du Nani? Hvis ikke, så lad os introducere dig her: Nani er et kosttilskudsbrand, der tilbyder et bredt udvalg af sundhedsprodukter fremstillet af råvarer skabt af naturen og verificeret af videnskaben!

”Nutrients as nature intended”. Sådan lyder Nanis slogan. Nani tror nemlig på, at den menneskelige krop er designet til at optage næringsstoffer gennem den mad, vi spiser. Nanis kosttilskud er derfor i bund og grund også fødevarer - bare i en lidt mere koncentreret form.

Syv bakteriestammer til tarmen

Det er vildt at tænke på, hvor mange levende bakterier, der bor på og i vores krop. NANI's Præ+Probiotika indeholder syv forskellige stammer af mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterierne er indkapslet i en vegetabilsk delayed release-kapsel, der opløses med forsinkelse, så de frigives i tarmsystemet.


Jeg (Pernille fra redaktionen) har testet kosttilskuddene i denne artikel, og min oplevelse af præ+probiotika-kapslerne er, at de er nemme at sluge med de afrundede hjørner. Der er ingen duft, og kapslerne med det hvide pulver smager heller ikke af noget.


Produktet kan tages som et dagligt tilskud eller som en målrettet kur i ca. en måned, når du føler et behov for det, eller efter behandling med antibiotika. Den anbefalede daglige dosis er 1-2 kapsler. Husk at opbevare kosttilskuddet ved stuetemperatur.TIP:

Driller fordøjelsen? Så kan du med fordel kombinere dit tilskud af Præ+Probiotika med Nanis kurpakke ‘Fordøjelse’, der støtter mave-tarmsystemet, afhjælper luft i maven og beroliger fordøjelsen.


Calcium fra en alge på Island

Nani Calcium er et plantebaseret og organisk calciumtilskud. Det består udelukkende af en unik rødalge fra Island, der indeholder et højt indhold af calcium samt magnesium, jod og 72 spormineraler. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler, muskler og tænder.


Jeg synes ikke, der er nogen duft, og selvom det er en lidt stor kapsel, så gør de afrundede hjørner det alligevel ret nemt at sluge. Kapslen indeholder hvidt pulver, men smager ikke af noget.


Hvis du har svært ved at sluge piller, kan Nani's calciumkapsler let åbnes, og indholdet let opløses i vand eller smoothie. Pulveret opløses nemt og er helt smagsneutralt. Nani Calcium er 100% vegansk og vegetabilsk.


TIP:

Et tilskud af Nani Vitamin D3 bidrager til normal optagelse af calcium. Det kan være særligt fordelagtigt at tage D3-tilskud i vinterhalvåret og i perioder med lille sollysmængde.


Anbefalet daglig dosis til voksne og børn fra 11 år:
1-2 kapsler. 2 kapsler indeholder 400 mg calcium (rødalge), 37 mg magnesium (rødalge), og 28 μg jod (rødalge). Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide.


NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

Læs også

Vitaminer og mineraler fra havens frugter og grøntsager

Nani Multivitamin Food state er et plantebaseret kosttilskud, der indeholder en bred vifte af vitaminer og mineraler fra frugter og grøntsager såsom kål, gulerødder, spirulina, lucerne, artiskok og rødbede. Vitaminer og mineraler kommer fra naturlige kilder og findes i plantekapsler, der er fri for tilsætningsstoffer.


Når jeg snuser til selve pillebeholderen kan jeg ane ”græsagtige” duftnuancer ”, men den enkelte pille har ingen luft og smager også neutralt. Sammenligner man med kapselstørrelsen på calcium eller præ+probiotika, så er multivitamin-kapslen en anelse mindre, men har samme afrundede hjørner, der gør den nem at sluge.


En enkelt kapsel dagligt kan bidrage med næringsstoffer, herunder naturligt C-vitamin fra acerola kirsebær og A-vitamin fra alger i form af betacaroten.
Kosttilskuddet er 100% vegansk og vegetabilsk.


TIP:

Et dagligt indtag af Nani Essentials, der består af Food State Multivitamin og Nani Alaska Vildlaks Omega 3 kapsler, kan være en god måde at få essentielle omega-3 fedtsyrer på. Fiskeolien er lavet af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaska, og du kan være sikker på en ren og frisk fiskeolie. De to produkter er gode basistilskud for alle.


Anbefalet daglig dosis for voksne og børn fra 11 år:
1 kapsel. Den a
nbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år.

Billede: Den hvide pille er calcium og den brune er multivitamin.

Vitaminet alle danskere bør tage i vinterhalvåret

Nanis D3 vitamin er lavet af D-vitaminrige boghvedespirer, så det er 100% vegetabilsk og vegansk. Det kommer i en naturlig form, som ligner det, der dannes i huden under solpåvirkning om sommeren (cholecalciferol). Hver kapsel indeholder 40 mcg, så det er ideelt til dig, der ønsker et potent tilskud i dagligdagen. Hvis du foretrækker et lavere dagligt tilskud, kan du tage en multivitamin i stedet. Vores vegetabilske kapsler er også lette at åbne, så du kan opløse indholdet i væske eller smoothie, hvis du ikke kan lide at sluge kapsler.


Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle danskere tager et dagligt tilskud af D-vitamin 5-10 ug i vinterhalvåret (oktober til april), mens gravide og ældre bør tage et tilskud hele året rundt. Det er svært at få nok D-vitamin gennem kosten alene, og vi udsættes ikke for nok sollys på denne tid af året på den nordlige halvkugle. Derfor anbefaler Sundhedsstyrelsen D-vitamin som et tilskud.


D3 vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion og til vedligeholdelsen af tænder og knogler ved at understøtte optagelsen af calcium samt til en normal celledelingsproces.


Når jeg snuser til selve pillebeholderen kan jeg, ligesom multivitaminpillen ane ”græsagtige” duftnuancer, men den enkelte pille har ingen luft og smager også neutralt. Sammenligner man med kapselstørrelsen på calcium eller præ+probiotikakapslerne, så er vitamin D3-kapslen meget mindre, og dermed også meget nem at sluge.


TIP:

Ønsker du at understøtte dine knogler i hverdagen? Så kan du med fordel kombinere vores D3 vitamin med Nanis vegetabilske og whole food organiske calcium. De er særligt velegnet til dig, der ikke spiser animalske fødevarer, samt hvis du er en kvinde i menopausen.Ét lille power-bær

Nani Acerola C er et 100% naturligt vegetabilsk C-vitamintilskud lavet af acerola kirsebær, som er sprængfyldt med C-vitamin.


Nanis C-vitamin er et whole food-produkt, hvor hver eneste kapsel indeholder 200 mg naturligt C-vitamin i en form, som Nani mener, at kroppen bedst kan genkende og udnytte.Snuser jeg ned i selve pillebeholderen breder der sig en naturlig, både frisk og sød, citrusagtig duft, men den enkelte pille har ingen luft og smager også neutralt. Kapslen indeholder fint lyserødt pulver og har samme størrelse som calcium og præ+probiotikapslerne.Acerola C er et ideelt produkt til dig, der vil støtte dit immunsystem og fremme dannelsen af kollagen, som har betydning for en normal hud, knogler, tænder og tandkød.
Indtag af C-vitamin kan i øvrigt også bidrage til at mindske træthed og udmattelse, støtte et normalt energistofskifte og nervesystemets normale funktion, bidrage til en normal psykologisk funktion og beskytte cellerne mod oxidativ stress.Nani Acerola C er fri for kunstige fyldstoffer og tilsætningsstoffer og består blot af et fint, lyserødt acerola-pulver indkapslet i en vegetabilsk kapsel. Intet andet.
TIP:

C-vitamin har en lang række funktioner i vores krop. Du kan for eksempel tage det som daglig skønhedspleje for at understøtte dannelsen af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og immunsystem. Hvis du tager Nanis organiske jern, kan det være en god idé at tage det sammen med Acerola C, da C-vitamin kan øge optagelsen af jern.Hvad og hvem er Nani?

Nani tilbyder et bredt udvalg af produkter fremstillet af naturlige råvarer. Brandet tror på, at den menneskelige krop er designet til at optage næringsstoffer gennem den mad, vi spiser. Nanis kosttilskud er derfor i bund og grund også fødevarer - bare i en lidt mere koncentreret form.Kim Charles, der er stifter og indehaver af Nani, er uddannet inden for phytoterapi, som er læren om brug af urter til behandling. Her mødte han Hanne Buchholtz, der i dag er Nanis produktchef. Hanne har en 19-årig karriere inden for biokemien som human- og veterinær forskningslaborant, og hun deler Kims interesse for kosttilskud. Sammen stiftede de Nani, der skaber en ny generation af kosttilskud fra naturen.Sund livsstil og en varieret kost skal naturligvis være grundlaget for en sund krop, men i en travl hverdag er det ikke altid muligt at opnå dette, og der kan være perioder, hvor man har brug for et kosttilskud. Med Nanis kosttilskud kan man give sin krop det tilskud med brandets naturlige vitaminer og mineraler fra frugt og grønt, mælkesyrebakterier og deres rene, friske fiskeolie.Her er 4 produkter, som du også vil elske:

2 artikler om Nani, vi anbefaler, du også læser:

Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Vi guider

Kom godt fra start med Nani og VitaYummy

Af Michelle Weis

Et nyt år giver anledning til at sætte fokus på, hvad man gerne vil opnå – og hvorfor ikke starte i det små? Her på redaktionen er vi mange, der har valgt at sætte fokus på velvære og skønhed – indefra og ud – samt gode vaner, og i dagens indlæg fremhæver vi 2 produkter fra henholdsvis NANI og VitaYummy, der skal hjælpe os med at komme godt fra start i 2021.

Læs Mere
NANI: plantebaserede kosttilskud

Nyhed

NANI: plantebaserede kosttilskud

Hos NANI brænder de for at åbne danskernes øjne for naturlige tilskud på plante- og fødevareform. De ligner faktisk mest af alt den mad, vi spiser til daglig. Her får du en stor guide til det populære mærke, der tilbyder en lang række forskellige kosttilskud.

Læs Mere