• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Vi guider

10 nye dufte til mænd

I 2019 blev en række nye parfumer lanceret fra mærker som, Valentino, Hugo Boss, Dior og Giorgio Armani. Vi har samlet 10 nye dufte, der hver i sær er beriget med velduftende noter.

Bliv klogere på, hvilke nye dufte der er på markedet og hvilken, du skal gå efter næste gang. Vi har samlet 10 nye dufte i 2019, du måske ikke kendte til.

10 nye duftnyheder i 2019:

1

Valentino - Uomo Born in Roma

Valentino har udviklet en ny parfume, der udfordrer den gængse maskulinitet og har sin inspiration fra Italiens hovedstad, Rom. En klassisk parfume, der kendetegnes ved dens krydrede duft og et mix af træagtige noter, blå violer, røget vetiver, krydret ingefær og glødende træ.


I forbindelse med lanceringen af den nye duft, Uomo Born in Roma til mænd, har Valentino også lanceret en ny duft til kvinder, Donna Born in Roma. Den er ligeledes inspireret af den italienske hovedstad, hvor elegance og modernitet flettes sammen.


2

Montblanc - Explorer Eau de Parfum  

Montblanc Explorer er en eventyrlig og maskulin duft med ingredienser fra Sydafrika, Haiti, Italien, Tyskland og Indonesien.


Parfumen har en træ- og læder aromatisk duft med topnoter som bergamotte fra Sicilien, der giver en afslappet, frisk elegance. 


(1)
Montblanc Explorer Eau de Parfum 100 ml
639,95
DU OPTJENER 64 Point
3

Bruno Banani - Loyal Man Eau de Parfum

Bruno Banani udnytter sin duft ekspertise til at lancere sin første Eau de Parfum til mænd. En orientalsk krydret duft med frugtige topnoter som æble, ingefær og lemon.


Parfumen er også beriget med en frisk, aromatisk og moderne ravduft, der giver en varm og sensuel finish af maskulin karakter.  


(0)
Bruno Banani Loyal Man Eau de Parfum 50 ml
149,95
Førpris 244,95
DU OPTJENER 15 Point
4

Jean Paul Gaultier - Le Beau Eau de Toilette

Den nye duft fra Jean Paul har en aromatisk og frisk træagtig duft, der er skabt ud fra vanedannende tonkabønner og kokosnøddetræ, som er smeltet sammen med de friske aspekter fra bergamotte.


En ultimativ maskulin duft til den ultra sexede mand.


Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs også
5

K By Dolce & Gabbana - Eau de Toilette

K By Dolce & Gabbana er en ny herreduft fra det italienske modehus, Dolce & Gabanna, der hylder manden med en stærk og enestående personlighed.


Duften er inspireret af Italiens solrige landskab med duftnoter af citron og blodappelsin blandet med cedertræ og patchouli, der giver en forførende og uforglemmelig duft. 


6

Hugo Boss - Boss Bottled Infinite Eau de Parfum

En forførende duft til den ambitiøse mand, der er forudbestemt til succes. Boss Bottled Infinites rene linjer gør parfumen til en ikonisk klassisker, der tager afsæt i maskuline kropsnoter bestående af sandeltræ, ceder og vetiver.


Med duftens dynamiske og sensuelle træagtige noter sammen med æble, geranium og kanel udstråler duften elegance og ren joie de vivre.


7

Dior Sauvage - Parfum Spray

Sauvage er en ny fortolkning af den originale Sauvage med inspiration fra landskabets mørke.


François Demachy, Dior Perfumer-Creator, har sammensat en blanding af ekstrem friske og varme orientalske trænoter, urtenoter samt jordagtige grønne noter, der tilsammen giver en maskulin og sensuel duft.


(2)
DIOR SAUVAGE PARFUM SPRAY 100 ML
1.059,00
DU OPTJENER 106 Point
(3)
DIOR SAUVAGE PARFUM SPRAY 60 ML
759,95
DU OPTJENER 76 Point
8

Giorgio Armani - Code Absolu Eau de Parfum

Code Absolu er en orientalsk krydret parfume, der er bygget op om en rom-akkord, som primært opleves i eksklusive dufte.


Rom-akkord sikrer dybde og karakter til den maskuline duft, hvor topnoterne grøn mandarin og æble giver duften en friskhed. Bundnoten tonkabønne, der symboliserer hele Armani-Code serien, tilfører sensualitet til duften.  


Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Nyhed

Born in Roma – Nye dufte fra Valentino

Born in Roma – Den nyeste duftlancering fra det ikoniske modehus Valentino. Haute Couture dufte til ham og til hende. De nye Born in Roma fra Valentino er sofistikerede og moderne dufte inspireret af selveste Rom: byen, hvor elegance og modernitet sammenflettes, hvor det klassiske forstørres med en livsstil på kanten.

Læs også
9

Abercrombie & Fitch - Authentic Man Eau de Toilette

Den nye duft fra Abercrombie & Fitch er en citrus aromatisk duft med topnoter af pære, mandarin og rips.


Duften taler til det unge individ, der ikke er bange for at være den, han her. De træagtige noter fra ceder- og sandeltræ er med til at sikre duften maskulinitet, mens noter fra citrus og blomster tilfører friskhed.


10

Carolina Herrera - Bad Boy Eau de Toilette  

En ny orientalsk krydret og maskulin duft, der hylder selvstændige mænd, som tør at gå deres egen vej og ikke er bange for at udtrykke deres følelser.


Klarheden fra salvie, sammen med peber og bergamotte, flettes sammen med bundnoterne tonkabønner og kakao. Tilsammen skaber det en revolutionerende maskulin duft, med et forfinet sensuelt udtryk.


Den unikke flakon, der er formet som et lyn, skiller sig ud fra mængden og giver et ekstraordinært look.      


Relaterede artikler

Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Isabel Marschall Thostrup

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs Mere
Gaver til ham

Vi guider

Gaver til ham

Af Anne Mette Skovbo Rasmussen

Hvad giver man manden, der har alt? Vi guider dig til de bedste gaver til mænd. En lækker duft, pleje til skægget eller noget til kroppen og håret? Du vælger bare.

Læs Mere
Redaktionens favoritter: Herre dufte

Vi guider

Redaktionens favoritter: Herre dufte

Af Nicoline Kongedam

Alle kvinder har en holdning til mænds parfume. Redaktionen taler ud og fortæller hvilke dufte til mænd, vi bliver mest tiltrukket af.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret