• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Favoritter
Vi guider

Redaktionen guider: To looks til nytår

Nytår banker på døren, og selvom det nok ikke bliver den helt store fest, som vi havde håbet på, så skal vi alligevel hygge os og få det bedste ud af det! Og så skal der selvfølgelig stadig være plads til at maxe ud på makeup’en for os, der har lyst til det. Derfor har Amalie og jeg lavet to skønne looks til dig her, som du kan finde inspiration i til dit look til nytår. Samtidig har vi spurgt vores dygtige materialist Caroline, om ikke hun vil komme med sine bedste makeup-tips!

Er der noget, jeg elsker, så er det makeup’en til jul og nytår – for man kan gå all in på de brændte farver og masser af glimmer og glitter, hvis man har lyst til det. Jeg er personligt vild med et look med god glød og varme, som også går perfekt hånd i hånd med den kolde årstid, vi er i nu.

Amalie og jeg er har fået hjælp af Matas' egen materialist Caroline til at finde de bedste produkter til to lækre looks: Jeg har lavet et mere simpelt look til dig, der er mest til det mere afdæmpede og naturlige. Amalie har lavet et look med lidt mere knald på farver og intensitet, hvis det er den vibe, du har lyst til at gå med i år. Lad os komme i gang!

Ida: Det simple look

1

Basen

Som nævnt så elsker jeg en god glød til mit ansigt – det klæder bare alle! Start altid på en velfugtet hud, inden du påfører din makeup.

Pure Canvas Illuminating Primer fra Laura Mercier er én af mine all time favoritter. Den giver en fantastisk glød og udstråling under din makeup. Herefter kommer jeg lidt Second Skin Foundation fra Nilens Jord på min hud de steder, jeg føler, der er brug for det. Jeg topper op med lidt concealer fra Miild under øjnene og på urenheder. Det hele sætter jeg med Translucent Loose Setting Powder fra Laura Mercier – jeg kommer den primært på de områder, hvor jeg ved, jeg har tendens til at fedte op i løbet af dagen. På mine kinder påfører jeg lidt Natural Mineral Blush fra Miild, og så sætter jeg det hele med MAC Fix+.

Og voilà – jeg har nu den fineste, glødende base at lægge min makeup på!
​​​​​​​

Tip fra Caroline
”Ønsker du et mere naturligt look, så påfør din concealer før din foundation. Ønsker du derimod et mere markeret og dramatisk look, vil det være oplagt at gøre det efter foundation. For et flawless finish, så dup din pudder på huden i stedet for at køre børsten i cirkler”.2

Øjne

Så skal vi til øjnene! Jeg starter med at give mine øjenbryn en omgang med Brow Fix fra Nilens Jord. Jeg bruger den i farven ’Brown’, som giver den perfekte, kølige tone til mine bryn. Jeg er faldet helt på halen over den her, den giver det mest lækre, naturlige look, og så holder den brynene på plads hele dagen – ikke dårligt!

Til øjnene mikser jeg et par farver fra Tromborgs Eye Grease. Jeg er vild med navnet, for det er præcis det, de er – greasy farver, som giver det lækreste ’wet look’ til mine øjenlåg. Helt perfekt til det her mere simple men glossy og glødende look.

Sidst men ikke mindst går jeg ind med Nilens Jord Jumbo mascara – igen, Nilens Jord mascara er bare på toppen af mine yndlingsprodukter. De er parfumefri, og så performer de bare hver gang!


Tip fra Caroline
”Et tip til at forberede øjenlåget på øjenskygge er at påføre en neutral øjenskygge som base. Herefter kan du bruge lige de øjenskygger du har lyst til – det giver farven mere intensitet”
5 favoritter til makeuptasken

Vi guider

5 favoritter til makeuptasken

Måske går du og drømmer om lidt nyt til makeuptasken? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi har nemlig samlet fem af jeres favoritter fra fem forskellige brands, som vi også er vilde med i vores makeuppung. Forhåbentlig kan du lade dig inspirere til, hvad du skal have klikket hjem!

Læs også
3

Læber

Sidst men ikke mindst skal læberne have lidt kærlighed. Jeg giver dem et lag af Origins Blooming Bold Lip Balm i farven Honey Blush. Det er en fantastisk fugtgivende fornemmelse, at få den på læberne – og så er farven så fin og komplementerer looket rigtig godt. Jeg kommer lidt Nilens Jord Lip Gloss på læberne for at give lidt ekstra shine.

Og så er jeg klar! Dette look er perfekt til dig, som ønsker et mere simpelt og neutralt nytårs/jule-look, men som samtidig godt kan lide at gøre lidt ud af dig selv. Der er ingen tvivl om, at det i hvert fald bliver mit look dette år!Amalie: Det intense look

1

Basen

Så skal vi til et look, hvor der er lidt mere knald på farverne og intensiteten. Som med det forrige look skal du som det første fugte din hud, så den er klar til makeup’en.

Amalie har brug The Ordinarys Foundation, som er en let og lækker foundation, der dækker uden at føles tung på huden. Herefter er hun gået ind med Shiseidos Dual Tip Concealer, som giver huden et øjeblikkeligt, dugfriskt look.

For ekstra glød og shine, kom lidt Nilens Jord Creamy Touch Hightlighter på kindben og under øjenbrynet – den giver et lækkert perlemorsagtigt shine til din hud, så huden stråler. Slut af med lidt True Bronze Pressed Powder fra Clinique – Amalie har brugt den i farven Sunblushed. Det giver din hud lidt ekstra varme, som er much needed i denne kolde tid.

Tip fra Caroline
Ønsker du et naturligt look, så påfør din foundation med en pensel. Du kan altid blende det ud med en fugtig beautyblender efterfølgende, for at få foundation og concealer til at smelte ind i huden. Det giver en høj dækkeevne med et naturligt look.Makeupartisten guider til perfekte bryn

Matas LIVE

Makeupartisten guider til perfekte bryn

I dag har vi besøg af makeupartist Katrine Regnbue. Katrine er specialist i bryn, og hun deler ud af sine bedste tricks til at få det bedste ud af dine egne bryn - uanset form og tykkelse. Hun besvarer spørgsmål undervejs og deler sine favoritprodukter til perfekte bryn, der sidder som de skal hele dagen.

Læs også
2

Øjne

I det her look er der fuld fokus på øjnene! Start med en god primer til dine øjenlåg, så farven kan holde hele aftenen. Amalie bruger Nilens Jord Eye Primer, som hjælper øjenlåget til at få en mere glat overflade.

Til selve øjenlooket bruger hun Anastasia Beverly Hills Primerose Palette, som indeholder de smukkeste, brændte farver til øjnene. Hun mikser farverne ’Fire Opal’ og ’Sparkling Amber’ på hele øjenlåget og kommer lidt af farven ’Rose Water’ i det inderste af øjenkrogen. På den måde skaber du et glitrende og dewy øjenlook, som passer perfekt til jul og nytår!

Tegn brynene op med Origins Fill In The Blanks brynpensel i farven ’Medium Deep’, for at udfylde potentielle huller i brynet og gøre det mere markant. Kom lidt Anastacia Beverly Hills Brow Freeze i brynet for at sætte det – og så kan jeg love dig for, det holder hele aftenen og natten med!


Slut af med at give vipperne et lag mascara – Amalie bruger Sisley So Volume Mascara, som er perfekt til det mere intense look.


Tip: Ønsker du et mere markeret bryn, så indram det med lidt concealer. Følg brynet med en flad concealer pensel og blend derefter concealeren ud med en beautyblender.3

Læber

Amalie slutter med et lag Nilens Jord Lip Gloss i farven ’Crystal’, som giver det fineste shine til læberne. I dette look holder vi læberne mere simple, da der dermed kommer mere fokus på de glitrende øjne.


Men er du mere til et læbe-look med fuld power på, så har Caroline også et tip til dig:


”Er du ekstra vovet og vil springe ud i en pangfarve, så er et godt trick at påføre en lipliner i samme nuance og indramme hele læben med enten en foundation eller en concealer. Brug en flad concealer pensel til det og blend det ud med en beautyblender. Så står læberne knivskarpt!”Tre gode tips fra Caroline

1. Hvis du ønsker at påføre glitterpigmenter, er den smarteste måde at få det til at poppe ekstra, at dyppe en fluffy pensel i øjenskyggen, og spraye et sprøjt setting spray på. På den måde opnår du det smukkeste pigment.

2. Lysn din øjenkrog op med enten highlighter eller en lys øjenskygge for at åbne øjet op.

3. Ønsker du et festligt og lidt eksrta læbelook, kan du bruge ombre metoden. Du indrammer læben med en lidt mørkere læbeblyant og blender det ud med en lille pensel. Herefter påfører du et lidt lysere læbeprodukt i centrum af læben og slutter af med en klar lipgloss. Ved denne metode skaber du illusionen af lidt mere fyldige læber.

Relaterede artikler

Sådan skal nytårslooket se ud i 2021

Vi guider

Sådan skal nytårslooket se ud i 2021

Af Ida Hinchely Kyhn

Nytår nærmer sig, og du er måske ved at finde ud af, hvad du skal lave på aftenen. Men har du tænkt over, hvordan din makeup skal se ud? Nej? Så frygt ej, vi har din ryg! Med Ecookings makeup kan du nemlig skabe sæsonens look til dit nytår, så du kan se skøn ud og føle dig tilpas hele aftenen.

Læs Mere
Husk at drysse glimmer på

Vi guider

Husk at drysse glimmer på

Af Trine Brøndsted

Det er bare mere festligt, når man spicer makeuppen op med en masse glimmer og shimmer. Vi ser derfor på hvilke glimmerprodukter, der passer perfekt til sæsonens mange fester.

Læs Mere
10 gode idéer til nytårsforsæt

Vi guider

10 gode idéer til nytårsforsæt

Af Trine Brøndsted

Har du brug for en frisk start, eller trænger du bare til at hive dig selv lidt i ørene på nogle små punkter? Så bliv inspireret af vores 10 gode idéer til nytårsforsætter her.

Læs Mere