Vi guider

Apeer: Den skånsomme hudplejeserie til moden hud

Vil du gerne mindske fine linjer og rynker, men oplever du, at ingredienser som retinol kan virke irriterende på din hud? Så er Apeers hudplejeserie ’Lift’ det helt rigtige valg for dig. Den indeholder nemlig en ingrediens, der er lige så kraftfuld – men meget mere skånsom.

Vil du gerne pleje din hud effektivt, men oplever du, at de aktive cremer virker irriterende på din hud? Så er du kommet til rette sted. Det danske hudplejebrand Apeer specialiserer sig nemlig i at skabe effektiv hudpleje til forskellige hudtyper og aldre, som samtidig er skånsomme for huden. I denne artikel stiller vi skarpt på deres Lift-serie til moden hud, som arbejder aktivt – uden at irritere.  

Apeer Lift Serum

Apeer Lift Serum er det ideelle serum til dig med moden hud, som gerne vil have fornyet glød, fugt til huden og bevare spændstigheden på mest skånsom vis.

Serummet indeholder først og fremmest Apeers RetinART, som er en antioxidant, der har mange af de samme funktioner som retinol, bare på en mere skånsom måde. RetinART reducerer pigmentering, rynker samt fine linjer og booster hudens kollagenproduktion.

Serummet indeholder desuden niacinamid og C-vitamin, som giver fornyet glød til huden, udjævner hudtonen og forbedrer hudens elasticitet. Sidst, men ikke mindst, fugtgiver serummet intenst med fire forskellige typer af natriumhyaluronat.

​​​​​​​Brug serummet hver morgen og aften efter rens og inden creme. Vær ikke bekymret for hudens sensitivitet i solen; RetinART gør ikke huden ekstra sårbar over for solens stråler. Husk blot at bruge solbeskyttelse som altid.

30 ml
ApeerLift Serum
679,95 kr.


Apeer Lift Serum har en blød og lækker konsistens, der er drøj i brug og trænger hurtigt ind i huden.

Hvad er RetinART?

RetinART er i virkeligheden en form for antioxidant, der kommer fra alger, men den opfører sig ligesom A-vitamin. Det kunne være retinol, retinal eller lignende. Det, der er anderledes ved RetinART, er, at det er en langt mere skånsom ingrediens for huden, men uden at gå på kompromis med effektiviteten.  

RetinART booster hudens kollagenproduktion og produktion af elastin samt forbedrer hudens tekstur og tone. Ligesom en ingrediens som retinol hjælper RetinART også med at reducere både alderspletter og pigmentpletter.

Har du moden hud, er det sandsynligvis mest de udjævnende, kollagenboostende og hudforbedrende egenskaber, der er interessante for dig - men faktisk kan RetinART også være rigtig god at bruge, hvis du f.eks. døjer med bumser og andre ujævnheder.

Apeer Lift Complex Cream

Efter du har brugt dit serum, er det tid til at bruge din creme, som sørger for at beskytte, styrke og pleje huden med ingredienser målrettet dig.

Vil du pleje moden hud og samtidig give den masser af fugt, er Apeers Lift Complex Cream et rigtig godt valg. Det er en creme, du kan bruge både morgen og aften med sine både kraftfulde og skånsomme ingredienser.


Lift Complex Cream indeholder RetinART, der understøtter hudens naturlige fornyelsesproces samt niacinamid, som er en fantastisk multifunktionel ingrediens. Niacinamid reducerer pigmentering og alderspletter, udjævner hudtonen samt beroliger og fugtgiver huden.

Med fire varianter af natriumhyaluronat og squalane sikrer denne creme konstant hydrering, hvilket bidrager til forbedret hudelasticitet og forebyggelse af fugttab. Lift Complex Cream giver huden en balance af fugt og anti-aging fordele uden besværet med irriterende bivirkninger.

50 ml
ApeerLift Complex Cream
649,95 kr.

Hvad sker der i huden, når man bliver ældre?

I takt med at vi bliver ældre, daler hudens produktion af kollagen, som er det protein, huden er bygget op af. Samtidig daler også hudens produktion af elastin, som er et andet protein, der giver huden sin smidighed. Tabet af elastin og kollagen gør, at huden med tiden bliver mindre fast og synker lidt mere sammen. Det er her, fine linjer og rynker opstår.

Samtidig bliver hudens lag tyndere, og hudens evne til at forny cellerne bliver også langsommere. Det er blandt andet derfor, at huden ofte bliver mere tør med alderen, og fugtgivende ingredienser gør moden hud godt.

Det er helt almindeligt at huden ’modnes’ med alderen, også selvom det måske kan føles lidt underligt med den forandring, den gennemgår.

Heldigvis kommer man langt med gode vaner og gode rutiner, og det er aldrig for sent at begynde at passe på sin hud. Det gælder både i forhold til din hudplejerutine, men også i forhold til din daglige livsstil og brug af solcreme.

Apeer Lift Day Cream

Holder du af at målrette din hudplejerutine med en dagcreme om dagen og en natcreme om aftenen, er Apeers Lift Day Cream det rigtige valg til din morgenrutine. Cremen indeholder RetinART i kombination med peptider, niacinamid og vitamin C.

Tilsammen udgør ingredienserne en kraftfuld kombination, som hjælper med at reducere pigmentpletter, forbedre hudens kollagenproduktion og giver en mere jævn hudtone. Sidst, men ikke mindst, indeholder cremen SPF 20, som beskytter mod både UVA- og UVB-stråler.


Brug cremen hver morgen, efter du har renset din hud og brugt serummet fra samme serie, Lift Serum.

50 ml
ApeerLift Day Cream
599,95 kr.
(1)


Brug Apeer Lift Day Cream i ansigtet, og massér den blidt ind i huden. Husk i øvrigt også at bruge cremen på decolleté.

Apeer Lift Night Cream

Når dagen er slut, er det tid for din hud til at regenerere. Huden opbygger sig selv mest effektivt om natten, og derfor er det også her, du kan tilføre din hud nærende cremer, som aktivt plejer huden og understøtter dens genopbyggelsesproces.


Apeers Lift Night Cream er specifikt udviklet til at give den modne hud de bedste forudsætninger for at regenerere. Cremen indeholder RetinART, som i kombination med niacinamid og kemisk peeling i form af AHA støtter hudens naturlige fornyelsesproces. Resultatet er en forbedring af fine linjer, rynker og en jævnere hud.

Med sheasmør, squalane og hyaluronsyre giver natcremen også huden et intenst fugtboost, så du vågner forfrisket op næste morgen.

50 ml
ApeerLift Night Cream
599,95 kr.
(1)

Om Apeer

Apeer er et innovativt dansk hudplejebrand, der fokuserer på at udvikle produkter med høj effektivitet til netop dine behov. Brandets produkter er udviklet af førende hudspecialister og baseret på forskning og tests. Apeer er kendt for at bruge dokumenterede ingredienser i de rigtige sammensætninger, så du får den helt rigtige virkning, som passer til din hud.

Andre favoritter fra Apeer:

30 ml
ApeerCalming Serum
429,95 kr.
200 ml
ApeerCleansing Foam
229,95 kr.
50 ml
ApeerHydrating Mask
299,95 kr.
30 ml
ApeerPlumping Serum
429,95 kr.

Relaterede artikler

Alt du skal vide om Peptider

Vi guider

Alt du skal vide om Peptider

Af Isabel Thostrup & Cathrine Park

Hvis du har læst om foryngende hudpleje, er du sandsynligvis stødt på peptider. Men hvad er peptider egentlig for en størrelse, og hvilken forskel kan de gøre for din hud? Vi har talt med Marianne Tromborg, og giver dig svarene her.

Læs Mere
Bliv klogere på Niacinamid

Din sundhed

Bliv klogere på Niacinamid

Af Stephanie Berg, Farmakonom

Du har muligvis hørt om niacinamids mange fantastiske egenskaber. Det er nemlig en superpopulær hudplejeingrediens, som findes i en lang række produkter som rens, serum og dagcreme. I denne artikel stiller vi skarpt på den populære ingrediens.

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Bliv klogere på anti-age

Vi guider

Bliv klogere på anti-age

Af Matas

Produkter formuleret til den modne hud kaldes ofte anti-age produkter, og dækker over en betegnelse af hudpleje, der er målrettet fine linjer, rynker og pigmentforandringer. For at forstå hvilket behov den modne hud har er det afgørende at vide mere om hvordan huden ældes og hvilke faktorer, der kan være medvirkende til at fremskynde denne proces.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek