Vi guider

Forårets must-have: Èn creme, flere formål

Den her, den må du bare kende! CeraVe’s Facial Moisturising Lotion SPF50, eller rettere min nyeste favorit; en kombineret dagcreme med solfaktor 50. Læs med og bliv overbevist om, hvorfor det her er en gamechanger, du ikke vil overse dette forår.

Foråret er over os, og måske du, ligesom jeg, har en hud, der trænger til lidt ekstra selvkærlighed ovenpå de kolde vintermåneder? Måske det endda er på tide at skifte til en lettere hudplejerutine - og hvis ikke solfaktor har været en keeper blandt produkterne vinteren over - så er det om noget på tide at få det tilbage på hylden. Meeen hvis du også elsker at slå to fluer med et smæk, vil jeg dette forår anbefale dig at vælge en let fugtighedscreme, der er kombineret med solfaktor som eksempelvis CeraVe’s Facial Moisturing Lotion SPF50. Dén er genial!

Dagcreme med solfaktor

Med CeraVe’s Facial Moisturising Lotion SPF50 får du en let, fugtgivende ansigtscreme til normal til tør hud, men samtidig får du heri også solfaktor 50, der giver din hud høj beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler.
​​​​​​​

En fugtgivende ansigtscreme er vigtig for at opretholde hudens fugtbalance, forebygge tørhed og hjælpe til at beskytte hudens barriere mod ydre belastninger. Samtidig er solfaktor vigtig for at beskytte huden mod solens stærke stråler, UVA som UVB.


Den her darling indeholder en unik kombination af tre essentielle ceramider, nemlig hyaluronsyre, niacinamid og E-vitamin, der styrker hudens barriere og reducerer tabet af fugt i huden. De har tilmed tilsat en særlig MVE-teknologi (MultiVesicular Emulsion Technology), der kontinuerligt frigiver fugtgivende ingredienser.. og det bedste af det hele er, at din hud forbliver blød hele dagen.52 ml
CeraVeFacial Moisturising Lotion SPF50
121,95 kr.
(111)Skal du eksponeres for intens eller langvarig sol? Brug solcreme!

​​​​​​​Bliv klogere på hudplejebrandet CeraVe

Det amerikanske hudplejebrand CeraVe er ejet af L’Oreal og blev etableret tilbage i 2005. Skabt i samarbejde med dermatologer, tilbyder CeraVe i dag en komplet serie af hudplejeprodukter med indhold af essentielle ceramider (1, 3 and 6-II) såvel som en revolutionerende teknologi, de kalder  MultiVesicular Emulsion Technology (MVE). En teknologi, der hjælper med at genoprette hudens naturlige beskyttende barriere.

Andre favoritter fra CeraVe:

52 ml
CeraVeFacial Moisturising Lotion
115,95 kr.
(138)
10 ml
CeraVeEye Repair Cream
92,95 kr.
(78)
40 ml
CeraVeBlemish Control Gel
110,95 kr.
(70)
KUN ONLINE
CeraVeFacial Moisturising Lotion & Hydrating Cleanser Bundle
114,95 kr.
(2)

Relaterede artikler

Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Vi guider

Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Er du én af dem, der døjer med en tør og sensitiv hud? Så ved du, at det kan være en udfordring at finde god hudpleje, som fugter og samtidig er nænsomt. Men med CeraVe er det præcis det, du får. Læs med her, så guider vi dig til de bedstsælgende favoritter fra brandet.

Læs Mere
Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Amalie Schiller

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Matas LIVE

Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Af Matas

Kender du La Roche Posay og CeraVe? Hvis ikke, kan vi give dig et hurtigt hint: Effektiv hudpleje. De to brands har de seneste år været ekstremt populære netop fordi, de er effektive. I denne LIVE får vi besøg af en ekspert fra La Roche Posay og CeraVe, der guider dig i den bedste hudplejerutine til bumser og tilstopninger. Der er nemlig helt særlige produkter, der kan hjælpe dig godt på vej med at komme bumser til livs. Og så kommer vi også ind på, hvordan du kan afhjælpe hudorme.

Læs Mere
Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Nyhed

Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Af Amalie Kaaris Lund

Leder du efter et serum uden parfume, der giver din hud en masse fugt? Vi har testet CeraVes nyhed Hydrating Hyaluronic Acid Serum, der indeholder 3 essentielle ceramider og vitamin B5, der giver dig en fyldig og hydreret hud. Du får vores første indtryk af det nye serum her.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek