Vi guider

Guide: Fugtgivende dagcremer til din hudtype

Tør, sensitiv, normal, kombineret eller fedtet hud, til den unge, til parfumeallergikeren og til manden! I denne artikel guider vi til de mest fugtgivende dagcremer fra det danske brand Beauté Pacifique. Ligegyldigt hvilken hudtype du har, så er der en creme til dig, der ønsker masser fugt og næring til din hud. Læs med i guiden her, og find den bedste fugtgivende dagcreme til lige præcis din hudtype, og så afslører vi en god nyhed med SPF!

Fugt er noget af det vigtigste for en sund og flot hud. Derfor har alle brug for en god fugtighedscreme til ansigtet – uanset din hudtype. En fugtgivende dagcreme er med til at mætte huden med fugt, så den bliver mindre tilbøjelig til at udvikle tørre områder, uren eller fedtet hud. Derfor har Beaué Pacifique udviklet Moisturizing-serien til tør og normal hud, og du finder også en creme uden olie til fedtet og kombineret hud, Superfruit-cremen til den unge hud og fugtcremen til ham.

Til dig med tør eller sensitiv hud

Beauté Pacifiques Enriched Moisturizing Day Creme er perfekt til dig, der har brug for masser af fugt til den tørre og sensitive hud. Cremen indeholder både glycering, squalane og hyaluronsyre, som er med til at give et fugtboost og et lille fugtskjold, der beskytter hudens barriere. Squalane er en olie, som vi alle har naturligt i huden. Med alderen mister vi dog mere og mere squalane, og derfor er et supergodt at tilføje til huden, hvis du har brug for ekstra fugt for at undgå tørhed.


Den fugtgivende dagcreme til tør hud findes både i tube og i bøtte, men hvis du har særligt sensitiv hud, så kommer den faktisk også i en variant helt uden parfume i tube. Du kan sagtens bruge cremen både som dagcreme og natcreme. En god rutine vil vær at rense dit ansigt både morgen og aften, tilføre din serum og derefter bruge den fugtgivende creme.


Er du i tvivl om din hudtype? Så kan du læse mere her og blive klogere.

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueEnriched Moisturizing Daycreme Dry Skin Jar
249,95 kr.
(252)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueEnriched Moisturizing Daycreme Dry Skin
249,95 kr.
(188)
50 ml
Beauté PacifiqueEnriched Moisturizing Daycreme Dry Skin - No Perfume
249,95 kr.
(50)


Jeg har selv tør hud, så jeg glædede mig til at prøve denne superfugtgivende dagcreme. Den føles dejlig blød, og det kan helt sikkert mærkes, at det er til tør hud. Den føles meget mættende på huden, men samtidig let. Den tørrer virkelig hurtigt ind i huden, hvilket jeg elsker. Det er virkelig et plus hos en dagcreme, så jeg ikke føler sig fedtet i løbet af dagen, og jeg hurtigt kan lægge min makeup. Jeg er fan! Den kommer direkte ind på min hylde på badeværelset.

Til dig med normal hudtype

Har du normal hud eller måske let kombineret hud, så skal du prøve Beauté Pacifiques fugtighedsgivende ansigtscreme ”All skin types”. Den indeholder ligesom cremen til tør hud også glycering, squalane og hyaluronsyre. Squalane er med til at give en hel masse fugt, men også til at give en glat og fin hudoverflade. Ansigtscremen til den normale hud sørger for, at du får fugt, men ikke mister din huds elasticitet og blødhed ved brug af tunge olier i cremen. Det betyder også, at creme føles dejlig let og tørre hurtigt ind. Cremen indeholder også C-vitamin, som er et superingrediens til både antioxidant beskyttelse mod frie radikaler, til at udjævne hudtonen og reducere pigmentforandringer og bevare fugten i huden.


Cremen kommer både i tube og i bøtte, så du selv kan vælge, hvad du bedst kan lide og har en meget let, mild duft. Derudover kan du også vælge en variant i tube helt uden parfume, hvis du har parfumeallergi eller bare gerne vil undgå parfume Hvis du gerne vil have en god og effektiv rutine om morgenen, så er der kommet en nyhed til dig! Dagcremen er kommet solfaktor 15, så du allerede er dækket ind med solcreme i din dagcreme. Den er også parfumefri. De tre varianter i tube, bøtte og parfumefri kan sagtens bruges som fugtighedsgivende creme om aftenen også, men cremen med SPF15 er til om morgenen, da den jo indeholder solfaktor.

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueEnriched Moisturizing Daycreme All Skin Types
249,95 kr.
(224)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueEnriched Moisturizing Daycreme All Skin Types
249,95 kr.
(129)
50 ml
Beauté PacifiqueEnriched Moisturizing Daycreme All Skin Types - No Perfume
249,95 kr.
(25)
50 ml
Beauté PacifiqueMoisturizing Daycreme-All skintypes SPF 15
249,95 kr.
(31)


Den her dagcreme er så dejlig let, tørrer hurtigt ind og føles slet ikke fedtet. Den er helt klart lettere i konsistensen end den til tør hud. Så hvis du er på udkig efter en creme med masser fugt, men som er superlet, så synes jeg, du skal prøve denne. Jeg vil kalde den en sikker vinder.

Til dig med fedtet eller kombineret hudtype

Hvis du har tendens til fedtet eller kombineret hud, så skal du gå efter Oil-Free Moisturizer. Den giver dig en let mat overflade, som er rigtig pænt uden makeup, men faktisk er det også et suoergodt underlag for at lægge din makeup, der ikke fedtet op i løbet af dagen. Den lægger nemlig en silkeblød overflade. Oil-Free Moisturizer indeholder også både glycerin, squalane og hyaluronsyre, men den er fri for olier, så du undgår at føle at huden fedter i løbet af dagen og cremen føles tung. Fugtighedscremen er også rigtig god til dig, der har rosacea.


Brug Oil-Free Moisturizer efter du har renset dit ansigt om morgenen, herefter kan du tilføje dit serum og slutte af med ansigtscremen. Hvis du har tendens til fedtet hud med udbrud og bumser, så er Defy Damage et supergodt serum sammen med Oil-Free Moisturizer.

SPAR 20%ABONNÉR
40 ml
Beauté PacifiqueOil-Free Moisturizer
249,95 kr.
(77)
SPAR 20%ABONNÉR
40 ml
Beauté PacifiqueDefy Damage Serum
419,95 kr.
(102)


Den her er jeg vild med. Selvom jeg ikke har fedtet hud, så føler jeg hypen her. Den er så let og lækker, og jeg tror faktisk det bliver min nye go-to til at putte på lige inden, jeg lægger makeup. Den laver den fineste, pæne og glatte overflade. Jeg kan helt klart mærke, at den her er god, hvis du hurtigt fedtet op, da den her er så let.

Om det danske brand Beauté Pacifique


Er du på udkig efter hudpleje, der virker, er danske Beauté Pacifique det helt rette hudplejemærke at gå efter. Alle produkter fra Beauté Pacifique har dokumenteret effekt på grund af produkternes rodfæste i medicinsk forskning, og med det høje indhold af aktive stoffer kan du komme blandt andet aldersforandring, solskader, uren hud og andre gængse hudplejeproblemer til livs. Udover at lave effektive dagcremer med masser fugt, har Beauté Pacifique også stor succes med deres cremer med A-vitamin. Find dem længere nede i artiklen.

Til dig den unge hud, der gerne vil forebygge aldringstegn

Superfruit Day Crème er supergod til dig med den unge hud. Det er den, fordi den går ind og forstærker alle de egenskaber, vi har i huden fra naturens side som f.eks. squalane. Dagcremen hjælper med at mindske fine linjer, tegn på pigmentering i huden (som mange kan opleve med alderen), men også urenheder. Fugtighedscremen findes både til normal hud, der hedder "All Skin Types", men hvis du har særlig tør hud, så kommer den også i varianten "Dry Skin".


Cremen har fået sit navn ”Superfruit”, fordi den indeholder stamceller fra tyttebær, lingostem, som siges at være en superfrugt. Lingostem forstærker din huds kollagen, som svarer til hvad et A-vitamin ville gøre. Lingostem giver nemlig pænere tekstur, mindre synlige fine linjer og fasthed.


Rens din hud om morgen, kombiner gerne med Superfruit Serum, der forebygger urenheder og rødme. Brug så din Superfruit Dagcreme og slut selvfølgelig af med solfaktor.

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueSuperfruit Day Creme All Skin Types
239,95 kr.
(83)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueSuperfruit Day Creme Dry Skin
239,95 kr.
(75)
SPAR 20%ABONNÉR
20 ml
Beauté PacifiqueSuperfruit Serum
299,95 kr.
(51)


Skøn, cremet konsistens. Lige som de andre cremer, tørrer den hurtigt ind. Det er virkelig et must for en dagcreme, synes jeg. Duften er ret diskret, hvilket jeg ret godt kan lide. Så testede jeg den lige under min makeup, og yes - den er en vinder her. Den lægger sig pænt og fugter let under min makeup. Pænt!

Den fugtigshedsgivende dagcreme til ham

Der er selvfølgelig også en god fugtbooster til ham, og den kan både bruges til normal hud, kombineret eller tør. Den fugtgivende dagcreme Masculinity Moisturizing Day Creme er let og blød i konsistensen, og det er en sikker vinder til manden, der ikke gider føle sig fedtet i ansigtet. Den indeholder blandt andet squalane, så vi ikke mister hudens naturlige fugt, og niacinamide og Sodium PCA, som binder ekstra fugt til hudens øverste lag.


Han vil elske denne fugtgivende dagcreme, fordi den fugter godt, men slet ikke fedter og den tørrer hurtigt ind i huden. Den har en frisk maskulin duft, som han helt sikkert vil kunne lide. Hvis han skal gå all-in på at sin hudplejerutine, så skal han kombinere cremen med Purifying Foam Cleanser til at rense huden inden.

SPAR 20%ABONNÉR
100 ml
Beauté PacifiqueMasculinity Moisturizing Day Creme
299,95 kr.
(21)
SPAR 20%ABONNÉR
150 ml
Beauté PacifiqueMasculinity Purifying Foam Cleanser
179,95 kr.
(8)
VÆRDI 448,-
Beauté PacifiqueMasculinity Gaveæske
269,95 kr.
(2)


Jeg fik min kæreste til at teste denne, og han siger: ”Den er ikke særlig fedtet og ikke tyk i konsistensen, og det kan jeg godt lide. Jeg hader, hvis jeg føler, at min hud er fedtet. Det skal tørre hurtigt ind, og det gør den her. Den føles rar på huden. Hvis du er til en creme med en rigtig herreduft, så er den her til dig”.

Andre cremer til ansigtet fra Beauté Pacifique:

SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueAHA- Vitamin C Anti-Wrinkle Glow Creme
419,95 kr.
(18)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueA-Vitamin Creme
409,95 kr.
(144)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueA-Vitamin Creme
409,95 kr.
(144)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Beauté PacifiqueA-Vitamin Eyecreme Jar
279,95 kr.
(200)
SPAR 20%ABONNÉR
15 ml
Beauté PacifiqueA-Vitamin Eyecreme Pump
279,95 kr.
(223)
SPAR 20%ABONNÉR
115 ml
Beauté PacifiqueCrème Métamorphique A-Vitamin Anti-Wrinkle Creme
579,95 kr.
(246)
SPAR 20%ABONNÉR
50 ml
Beauté PacifiqueD-Force Anti-Age Daycreme
599,95 kr.
(87)

Relaterede artikler

4 skønne øjencremer fra Beauté Pacifique

Vi guider

4 skønne øjencremer fra Beauté Pacifique

Af Ida Hinchely Kyhn

Vidste du, at det kun er ægte smil, der får musklerne omkring øjnene til at trække sig sammen? Det, at vi får smilerynker, betyder altså bare, at vi har levet et liv med masser af grin og godt humør. Og det skal der være plads til! Så smil bare løs; med øjencremerne fra Beauté Pacifique kan du nemlig forebygge og mindske de små, fine linjer om øjnene. Lad os dykke ned i cremerne her.

Læs Mere
Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Vi guider

Bliv klogere på Beauté Pacifique & A-vitamin

Af Michelle Weis

Den danske pioner inden for hudpleje, Beauté Pacifique, forsyner dig med din nye lifesaver fra deres effektive A-vitaminserie, hvis du gerne vil komme fine linjer og rynker til livs. I dag ser vi nærmere på den populære serie, samt gør dig klogere på, hvilke produkter fra det danske brand, du skal investere i.

Læs Mere
Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Matas LIVE

Eksperten guider: Alt du skal vide om retinol

Af Matas

Vi har inviteret Beauté Pacifique i studiet for at snakke om retinol - for hvis der er et brand, der ved noget om retinol, så er det altså Beauté Pacifique. Vi guider dig sammen med deres dygtige produktekspert i retinol (du kan også kalde det a-vitamin), og hvordan du får det bedste ud af den spændende ingrediens - for den kan faktisk gøre en stor forskel for dig.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek