Nyhed

Vores første indtryk af det nye serum fra CeraVe

Leder du efter et serum uden parfume, der giver din hud en masse fugt? Vi har testet CeraVes nyhed Hydrating Hyaluronic Acid Serum, der indeholder 3 essentielle ceramider og vitamin B5, der giver dig en fyldig og hydreret hud. Du får vores første indtryk af det nye serum her.

Hvis du scroller gennem enten Instagram eller måske TikTok, så finder du hurtigt ud af, at CeraVe er et populært og hypet hudplejebrand, og det er med god grund. Vi har fået lov at teste det nye fugtgivende serum, og det skuffer os ikke. En ny favorit i hudplejerutinen hos os til mere fugt og masser pleje.

CeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum

24 timers fugt, uden parfume, hyaluronsyre og B5-vitamin. Sounds good? Jeg elsker det! Den lille, lækre nyhed fra CeraVe indeholder hyaluronsyre, der hjælper dig med at holde fugt i huden i op til 24 timer. Hyaluronsyre binder fugt til din huds overflade og hjælper derfor med at bevare dets naturlige fugtniveau.


Udover hyaluronsyre indeholder serummet også 3 essentielle ceramider (1, 3 og 6-II), som hjælper med at bevare fugtniveauet i huden. Ceramiderne og B5-vitamin hjælper med at beskytte hudens barriere. Og så er det uden parfume, hvilket er et plus i bogen hos mig, og derfor er den også særligt velegnet til sensitiv hud.

30 ml
CeraVeCeraVe Hydrating Hyaluronic Acid Serum
145,95 kr.
(2)


Jeg tester nyheden fra CeraVe om morgenen, efter jeg har renset mit ansigt. Jeg har for to dage siden været på en lang flyvetur, og min hud bliver altid ret tør på grund af den lave luftfugtighed i kabinen, så det er et perfekt tidspunkt at teste den her lille fugtbooster. Serummet er let, blødt og absorberer virkelig hurtigt. Konsistensen er som en let dagcreme.

Mine fire bedste indtryk af CeraVes nye serum

Et mildt serum: Det er perfekt til sensitiv hud, fordi der ikke er parfume i. Ingen irritation eller allergiske reaktioner ved at bruge dette skånsomme serum.

Absorberer hurtigt: Det er så let i konsistensen, blød på huden, og så går der ikke mange sekunder, før det er absorberet. Jeg kunne tage min dagcreme på med det samme, og det er virkelig dejligt, så jeg kan komme hurtigt videre med min rutine.

Hydrerende, men fedter ikke: Det er let at mærke, hvor fugtgivende det her serum er. Min lidt tørre hud bliver hurtigt fugtet, men føles slet ikke fedtet. Konsistensen er let cremet, men let, blød og så tilstopper den ikke mine porer. Jeg kan anbefale det her serum til dig med normal eller tør hudtype.

Efterlader min hud fugtet: Plumped hud, der føles fyldig og hydreret? Det siger jeg altid ja til. Dette serum giver en god fugtbase, og min hud føles ensartet og blød. Fugt er nemlig essentiel for at mindske fine linjer og en glat hudtone.


Mit indtryk efter test: Det her er en keeper! Min hud føles fugtet og ”plumped” - altså virkelig godt hydreret, men uden at være fedtet. Et virkelig lækkert serum under din dag- eller natcreme, men faktisk også en god superlet dagcreme, hvis du vil bruge det alene.

Hvem er det hypede hudplejebrand CeraVe?

CeraVe blev grundlagt i 2005 og er et hudplejemærke, der er udviklet i samarbejde med dermatologer. Deres hudplejeserier består af hudplejeprodukter, der indeholder tre essentielle ceramider (1,3, 6-II) og er forbedret med et revolutionerende leveringssystem kaldet MultiVesicular Emulsion Technology (MVE) for at hjælpe med at genoprette hudens naturlige beskyttende barriere.

Andre favoritter fra CeraVe:

50 ml
CeraVeADVANCED REPAIR OINTMENT
89,95 kr.
52 ml
CeraVeFacial Moisturising Lotion
115,95 kr.
(136)
236 ml
CeraVeFoaming Cleanser
104,95 kr.
(145)
52 ml
CeraVeFacial Moisturising Lotion SPF30
115,95 kr.
(111)
473 ml
CeraVeHydrating Cleanser
119,95 kr.
(292)
473 ml
CeraVeCeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser
119,95 kr.
(20)

Relaterede artikler

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Din sundhed

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Af Stephanie Berg, Farmakonom

Hyaluronsyre er en ingrediens som er svær at komme uden om, når vi taler om hudpleje. Hyaluronsyre er på alles læber og mange har fået øjnene op for hyaluronsyres mange gode egenskaber.

Læs Mere
Hvad er hyaluronsyre?

Matas LIVE

Hvad er hyaluronsyre?

Af Matas

Du har helt sikkert hørt om hyaluronsyre før, men ved du egentlig, hvad det er? Og hvorfor det er så godt for din hud? Det fortæller Emma dig alt om lige her, så du kan blive meget klogere på den fantastiske ingrediens, og dens fordele, der gør en mærkbar forskel.

Læs Mere
Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Vi guider

Guide: Disse 6 favoritter fra CeraVe skal du kende

Af Ida Hinchely Kyhn

Er du én af dem, der døjer med en tør og sensitiv hud? Så ved du, at det kan være en udfordring at finde god hudpleje, som fugter og samtidig er nænsomt. Men med CeraVe er det præcis det, du får. Læs med her, så guider vi dig til de bedstsælgende favoritter fra brandet.

Læs Mere
Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Matas LIVE

Eksperten fra La Roche Posay og CeraVe: Hudpleje

Af Matas

Kender du La Roche Posay og CeraVe? Hvis ikke, kan vi give dig et hurtigt hint: Effektiv hudpleje. De to brands har de seneste år været ekstremt populære netop fordi, de er effektive. I denne LIVE får vi besøg af en ekspert fra La Roche Posay og CeraVe, der guider dig i den bedste hudplejerutine til bumser og tilstopninger. Der er nemlig helt særlige produkter, der kan hjælpe dig godt på vej med at komme bumser til livs. Og så kommer vi også ind på, hvordan du kan afhjælpe hudorme.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek