• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Bag om brandet

Test af Matas Silver shampoo og balsam

Jeanette har i noget tid været i gang med projekt få-min-naturlige-hårfarve-tilbage. Hun har testet den nye Matas Striber Silver shampoo og balsam, så vi kan se om det kan hjælpe projektet på vej.

Godt på vej mod det naturligt blonde og grå hår mangler jeg kun lige det sidste. Jeg har testet Matas Striberne Silver shampoo og balsam, og jeg må helt ærligt sige, at silverprodukterne i stribeserien er noget af det allerbedste, jeg har prøvet.

Hvad er en Silver shampoo?

En silver shampoo er en lilla shampoo og balsam, der neutraliserer de gule toner i håret og fremhæver de kolde toner. En blå shampoo neutraliserer derimod orange og bronze toner.

Se testen af Matas Silver Shampoo:

Gør håret perfekt blond

Jeg vasker mit hår med Silver Shampoo ved hver anden hårvask, og har opdaget, at det er vigtigt, at Silver shampooen ikke har en blå farve, men at den i stedet er lilla.


Matas Striberne Silver shampoo og balsam har den perfekte lilla farve til blond og gråt hår. Farvemæssigt virker de, som de skal, og derudover er de virkelig plejende og milde ved hår og hovedbund. Håret bliver blødt og medgørligt, uden tyngde og får en fin shine.

Ekstra effekt i tørt hår

Jeg har testet det tip, der er beskrevet på produkternes emballage, om at komme Silver Shampoo eller Balsam i tørt hår.  Hvis du gør det, får du mere af den kolde effekt i dit hår.

Og selvom det ser lidt voldsomt ud, når håret er helt lilla, kan du være helt rolig. Håret får heldigvis ikke får den dybe lilla farve, den sørger blot for, at du ikke har gule toner i håret.

God til gravide

Jeg er gravid og derfor superglad for de to nye Striber. Jeg har nemlig længe været fast bruger af silver shampoo, men nu de er kommet i en Stribet variant, er det endnu bedre for min gravide krop.

Jeg går selvfølgelig lidt mere op i hvilke produkter jeg putter på mig selv nu. Matas’ Striber er fri for problematiske stoffer, hvilket betyder at den er fri for allergifremkaldende stoffer, for de mistænkte hormonforstyrrende stoffer, for planteekstrakter (der kan give allergi) og for miljøbelastende stoffer. Der er parfume i, men det har jeg ikke undværet i min graviditet.​​​​​​​


God for pengepungen

Efter at have testet Stribernes Silver Shampoo og Balsam kan jeg konkludere, at både mit hår og min pengepung er glade for produkterne.

Nogle gange kan man altså godt føle, at man bruger unødvendigt mange penge på plejeprodukter. Og netop derfor er jeg begejstret for at have fundet to produkter, der både virker, og som jeg kan købe uden at blive ruineret.

Relaterede produkter

(97)
Swiss-O-Par Silver Shampoo 250 ml
54,95
Førpris 64,95
Optjen 6 point
(71)
Björn Axén Shampoo Cool Silver 250 ml
159,95
Optjen 16 point

Relaterede artikler

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Vi guider

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Guide til stylingprodukter

Vi guider

Guide til stylingprodukter

Af Trine Brøndsted

Du kan nemt fare vild i det store udvalg af stylingprodukter til håret. Derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige stylingprodukt.

Læs Mere
Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Spot Trenden

Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Af Trine Brøndsted

Celebrities som Rihanna, Scarlett Johansson og Kate Hudson har været med til at bane vejen for efterårets hotteste trend, kort hår. Find gode råd til den rette frisure, pleje og styling lige her.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage