• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Under solens stråler er det ikke kun din hud, som skal beskyttes, dit hår behøver også pleje for ikke at knække eller tørre ud. Her får du syv vidunderprodukter til at passe på dine sommerlokker, når solen slår til.

7 produkter der beskytter dit hår mod solen:

1

Hårprodukter med uv filter

Beskyt håret inden en tur i solen med en serum eller olie med uv filter.


Har du farvet dit hår, skal du sørge for at beskytte det ekstra godt med en fugtgivende olie til farvet hår. L'Oréal Elvital Oil til farvet hår indeholder blomsterekstrakter, som plejer og gør farvet hår ekstra smukt og blødt, og så har den et stærkt UV-filter, så dit hår er beskyttet i solen.


Frizz-Ease Hair Serum fra John Frieda indeholder også et UV filter, hvis du vil beskytte håret inden en tur i solen og er det perfekte valg, hvis du har tendens til krus.


(15)
L'Oréal Paris Elvital Oil Coloured 100 ml
64,95
DU OPTJENER 7 Point
(17)
John Frieda Frizz-Ease Hair Serum Original 50 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point

2

Styrk håret med shea butter

Sundt sommerhår kræver god, plejende forebyggelse. Og det får du med den her hårkur. Den giver næring og reparerer spaltede spidser samt gør håret blødt, medgørligt og glansfuldt.


Tip! Brug kuren 1-2 gange om ugen for at vedligeholde et sundt og glansfuldt hår, der godt beskyttet mod solens stråler.


(70)
MAUI Shea Butter Hair Mask 340 g
99,95
Førpris 119,95
DU OPTJENER 10 Point
3

Brug en arganspray inden du skal ud i solen

Arganolie er et naturplejeprodukt, som er ekstremt rig på Vitamin E, antioxidanter og fedtsyrer som Omega 3 og Omega 9, hvilket er vitalt for et sundt hår, der er beskyttet mod solens uv stråler.


Et stort plus er, at hårmasken ikke fedter, men trænger lynhurtigt ind i håret, så du får det blødeste og mest glansfulde hår. Spray den i håret inden du skal ud i solen.


4

Solbeskyttele til håret og hovedbunden

En hurtig måde at beskytte dit hår mod uv stråler er ved at bruge en spray med solfaktor.


Matas' hovedbundsspray med solfaktor 30 sørger for solbeskyttelse til håret og hovedbunden, så du også undgår at blive forbrændt i skildningen.


Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Spot Trenden

Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Celebrities som Rihanna, Scarlett Johansson og Kate Hudson har været med til at bane vejen for efterårets hotteste trend, kort hår. Find gode råd til den rette frisure, pleje og styling lige her.

Læs også
5

Hvis solen har ødelagt dit hår

Trænger dit hår til en ekstra kærlig hånd, fordi det er blevet udtørret i solen, er hårolie vejen frem.


Nuxes version er rig på fugtgivende ingredienser, som reparerer håret og gør det blankt, glat og silkeblødt, helt uden at du mærker, du har olie i håret.


Tip! Påfør i vådt eller tørt hår. Fordel et par dråber olie mellem hænderne og fordel fra midten af håret og ned i længderne. Sæt herefter håret som du plejer.


(22)
Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil 50 ml
174,95
DU OPTJENER 18 Point
6

Red lyse lokker fra grønt skær

Er dine lyse lokker medtaget af klorvand? Fjern det grønne skær og få et mere cool gråt look med silver shampoo.


Prøv Matas' egen silver shampoo og balsam, som indeholder lilla (kolde) pigmenter, der neutraliserer den gule farve og fremhæver sølvskæret i gråt eller blondt hår – uanset om det er naturligt eller farvet.


Bonus: Den findes også som hårkur for ekstra pleje!


Relaterede produkter

Moroccanoil Treatment 100 ml
339,95
DU OPTJENER 34 Point
(17)
John Frieda Frizz-Ease Hair Serum Original 50 ml
129,95
DU OPTJENER 13 Point
(9)
Sachajuan Intensive Hair Oil 50 ml
310,00
DU OPTJENER 31 Point

Relaterede artikler

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Vi guider

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du hørt om sulfater før? Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der storskummende følelse, mange elsker. Man kan kende dem på ingredienslisten som SLS, Sodium Laureth Sulfat og i nogle tilfælde Sodium Lauryl Sulfat. Men vidste du også, at flere brands undgår at bruge sulfater som den vaskeaktive ingrediens for at skåne hår og hovedbund?

Læs Mere
Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Isabel Marschall Thostrup

Nu er det sommer, og vi skal endelig ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Vi guider

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv, og giver dig tips til, hvordan du kan få dit farvet hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret