• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Solbeskyttelse til dit hår

Det er ikke kun kroppen, du skal beskytte, når du er i solen - håret er også udsat, når solens uv stråler rammer. Her kan du se de bedste produkter med uv beskyttelse til håret.

Under solens stråler er det ikke kun din hud, som skal beskyttes, dit hår behøver også pleje for ikke at knække eller tørre ud. Her får du syv vidunderprodukter til at passe på dine sommerlokker, når solen slår til.

6 produkter der beskytter dit hår mod solen:

1. Hårprodukter med uv filter

Beskyt håret inden en tur i solen med en serum eller olie med uv filter.


Har du farvet dit hår, skal du sørge for at beskytte det ekstra godt med en fugtgivende olie til farvet hår. L'Oréal Elvital Oil til farvet hår indeholder blomsterekstrakter, som plejer og gør farvet hår ekstra smukt og blødt, og så har den et stærkt UV-filter, så dit hår er beskyttet i solen.


Frizz-Ease Hair Serum fra John Frieda indeholder også et UV filter, hvis du vil beskytte håret inden en tur i solen og er det perfekte valg, hvis du har tendens til krus.


(23)
John Frieda Frizz-Ease Hair Serum Original 50 ml
129,95
Optjen 13 point

2. Styrk håret med shea butter

Sundt sommerhår kræver god, plejende forebyggelse. Og det får du med den her hårkur fra MAUI. Den giver næring og reparerer spaltede spidser samt gør håret blødt, medgørligt og glansfuldt.


Tip! Brug kuren 1-2 gange om ugen for at vedligeholde et sundt og glansfuldt hår, der godt beskyttet mod solens stråler.


(120)
MAUI Shea Butter Hair Mask 340 g
119,95
Optjen 12 point

Vi guider

Find den rette hårkur til din hårtype

Kolde vinde og tør luft fra radiatoren er en udfordring for dit hår. Oplever du, at dit hår bliver statisk elektrisk og mister sit blanke skær, så læs med her.

Læs også

3. Brug en arganspray inden du skal ud i solen

Arganolie er et naturplejeprodukt, som er ekstremt rig på Vitamin E, antioxidanter og fedtsyrer som Omega 3 og Omega 9, hvilket er vitalt for et sundt hår, der er beskyttet mod solens uv stråler.


Matas Striber har en nærende arganolie til håret, som lægger sig som en silkeblød og beskyttende hinde om hårstrående samtidig med at tilfører glans, volumen og pleje. Påfør den i fugtigt hår inden du skal ud i solen.

(149)
Matas Striber Argan Hair Oil Uden Parfume 50 ml
23,95
Førpris 79,95
Optjen 3 point

4. Giv håret et strandlook med saltvandsspray

Hvis ikke du kommer direkte fra en tur i havets bølger men stadig drømmer om saltvandslokkerne, så giv dit hår en tur med saltvandssprayen.  


Vælg en der indeholder UV-beskyttelse som denne fra Björn Axén, der samtidig tilfører fugt og styrker håret med sit indhold af økologisk urteekstrakt og vitamin B5.


(29)
Björn Axén Salt Water Spray Strong Hold 150 ml
111,95
Førpris 139,95
Optjen 12 point

Grib stilen

Gi' dit hår et lækkert strand-look

Strandsæsonen er over os, og det betyder også, at der findes et hav af stylingprodukter, du kan bruge til at puste sommer i lokkerne. Her får du syv skønne produkter til at lave et super fedt strandlook, uanset om du skal bruge en dag på stranden, eller bare vil ligne en, der kommer lige derfra.

Læs også

5. Hvis solen har ødelagt dit hår

Trænger dit hår til en ekstra kærlig hånd, fordi det er blevet udtørret i solen, er hårolie vejen frem.


Nuxes version er rig på fugtgivende ingredienser, som reparerer håret og gør det blankt, glat og silkeblødt, helt uden at du mærker, du har olie i håret.


Tip! Påfør i vådt eller tørt hår. Fordel et par dråber olie mellem hænderne og fordel fra midten af håret og ned i længderne. Sæt herefter håret som du plejer.


(38)
Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil 50 ml
139,95
Førpris 174,95
Optjen 14 point

6. Red lyse lokker fra grønt skær

Er dine lyse lokker medtaget af klorvand? Fjern det grønne skær og få et mere cool gråt look med silver shampoo.


Prøv Matas' egen silver shampoo og balsam, som indeholder lilla (kolde) pigmenter, der neutraliserer den gule farve og fremhæver sølvskæret i gråt eller blondt hår – uanset om det er naturligt eller farvet.


Bonus: Den findes også som hårkur for ekstra pleje!


Relaterede produkter

(57)
Revlon Uniq One Hair Treatment 150 ml
69,95
Optjen 7 point
Moroccanoil Treatment 100 ml
339,95
Optjen 34 point
(14)
Sachajuan Intensive Hair Oil 50 ml
259,95
Førpris 324,95
Optjen 26 point

Relaterede artikler

Grib stilen

Gi' dit hår et lækkert strand-look

Af Alberte Sejling

Strandsæsonen er over os, og det betyder også, at der findes et hav af stylingprodukter, du kan bruge til at puste sommer i lokkerne. Her får du syv skønne produkter til at lave et super fedt strandlook, uanset om du skal bruge en dag på stranden, eller bare vil ligne en, der kommer lige derfra.

Læs Mere

Nyhed

9 gode råd til et sundt og smukt hår

Af Benedikte Lundberg

Drømmer vi ikke alle om et velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed? Det er faktisk ikke så svært at opnå. Vi har samlet 9 simple tricks til at få et smukt og velplejet hår lige meget hvilken hårtype, du har.

Læs Mere

Vi guider

Sådan Plejer Du Lysnet Hår

Af Cecilia Demant

Afbleget eller lysnet hår kan godt være lidt omskifteligt: det har en tendens til at ændre tone, så du pludselig står med gult, orange eller endda grønligt hår! Hvordan slipper du af med de farver, når de først er kommet? Og hvordan holder du i det hele taget din blonde farve så frisk og fin som muligt? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage