• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Dentacure – Effektiv hjælp mod tandkødsproblemer

Er dit tandkød er rødt, blødende eller ømt? Det kan være tegn på tandskødsbetændelse. DentaCure er effektiv og naturlig mod tandkødsbetændelse. DentaCure er baseret på et naturligt ekstrakt af bukkehornsfrø der bl.a. er kendt for sine antiinflammatoriske egenskaber. DentaCure - Effektiv og naturlig.

Mundhygiejne er afgørende for dit generelle velvære. Tandkødsproblemer er meget almindeligt og vigtigt at få behandlet. Betændelse i dit tandkød kan udvikle sig til parodontose og kan sprede sig til resten af kroppen og forårsage sygdom og svækket immunforsvar.

Hvad er Dentacure?

DentaCure er effektiv og naturlig mod tandkødsbetændelse. DentaCure indeholder et naturligt aktivt ekstrakt af bukkehornsfrø, der er kendt for sin helbredende egenskab og bruges som en naturlig medicin mod betændelse. Bukkehornsfrø er dokumenteret antiinflammatorisk og modvirker de skadelige bakterier, der kan forårsage tandkødsproblemer.

Dentacure Tandpaste

DentaCure er en effektiv og naturlig tandpasta mod bl.a. tandkødsbetændelse. DentaCure indeholder et naturligt aktivt ekstrakt fra bukkehornfrø.


Daglig tandbørstning med DentaCure er en effektiv måde at hjælpe mod blødende tandkød og betændelse i tandkødet.

Dentacure Tandtråd

Udviklet til at glide let mellem tænderne og frigør samtidig bukkehornsekstrakt og fluor for at forebygge tandkødsproblemer og karies.


Tandtråden er coated med ekstrakt af bukkehornsfrø, waxed og indeholder fluor.

(0)
DentaCure Tandtråd m. Mild Mint Med Bukkehornsfrø 30 m
29,95
DU OPTJENER 3 Point

Dentacure Mundskyld

DentaCure mundskyl med fluor og det naturlige antiinflammatoriske ekstrakt af bukkehornsfrø, hjælper med at reducere tandkødsproblemer og forhindre betændelse i tandkødet. Renser og sikrer en sund og frisk mund. Ryst før brug for at fordele de aktive ingredienser.


Hvis du er i tvivl om generel mundhygiejne, blødende tandkød og tandkødsproblemer, skal du kontakte din tandlæge for råd og vejledning om behandling.
​​​​​​​

Relaterede produkter

(68)
Oral-B El-tandbørste Vitality 100 Cross Action
279,95
DU OPTJENER 28 Point
(6)
GUM Soft-Picks Advanced M 60 stk.
69,95
DU OPTJENER 7 Point
(55)
GUM Paroex 0,06 chx tandpasta 75 ml
39,95
DU OPTJENER 4 Point
(0)
GUM SensiVital fluormundskyl 500 ml
59,95
DU OPTJENER 6 Point
(12)
Tandex Tandtråd flad 25 ml
34,95
DU OPTJENER 4 Point

Relaterede artikler

Sådan får du hvidere tænder uden tandlægebesøg

Vi guider

Sådan får du hvidere tænder uden tandlægebesøg

Af Cathrine Park

Har dine tænder set lysere tider, er der heldigvis hjælp at hente i nemme produkter til hjemmebrug. Men hvorfor bliver dine tænder overhovedet misfarvede og gule, og hvordan undgår du det? Få svarene og en masse gode tips her.

Læs Mere
Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Vi guider

Vi sætter fokus på: skønhed og velvære indefra

Af Matas

I dagens indlæg sætter vi fokus velvære og skønhed, der kommer indefra. Vi har kun én krop, og den fortjener det bedste, hvis du spørger os. Derfor har vi samlet fire produkter fra kendte brands, som er populære blandt vores kunder (og det forstår vi godt). Lær mere om de populære produkter i dette skriv, der sætter fokus på, hvordan skønhed kommer indefra, og hvordan du kan styrke dit velvære gennem livets faser – såsom overgangsalderen – med virkningsfulde kosttilskud.

Læs Mere
Til kamp mod vintertræthed

Vi guider

Til kamp mod vintertræthed

Af Rikke Højris Bæk

Mindre (sol)lys, tillukkede huse, store temperaturudsving, mere sofa og tungere mad kendetegner for mange efteråret og vinteren. Men, det behøver ikke være så svært at komme godt igennem den kommende sæson.

Læs Mere
Når tarmen er god – er alting godt!

Nyhed

Når tarmen er god – er alting godt!

Af Matas

Zelactin LGG- produkterne indeholder verdens bedst dokumenterede mælkesyrebakterie, som tåler både mave- og galdesyre.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021