• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Vivag: Intimpleje i overgangsalderen

Vaginal tørhed, pletblødninger, ubalance i underlivet. Overgangsalderen kan være svær at komme igennem for dig, din krop og ikke mindst de intime områder. Men når dit underliv er i humør til at udfordre dig, kommer Vivags milde intimprodukter dig til gavn. For selvom overgangsalderen er en prøvelse for dit underliv, findes der produkter og remedier, der hjælper dig lidt lettere igennem den tørre tid.

Vi ved alle sammen, at den kommer. Overgangsalderen, altså. For nogle er den helt ubesværet, men for andre medbringer den store gener for både sind, krop – og underliv. Hører du til i sidstnævnte kategori, og undrer du dig over, hvad du kan gøre ved den vaginale ubalance, der – bogstaveligt talt – gør hverdagen tør at komme igennem? Så er det her, du skal læse med.  


For selvom der ikke findes noget ’quick fix’, der fjerner alle overgangsalderens bivirkninger, findes der findes produkter, der kan hjælpe på de gener, du måske oplever i underlivet. Vivags intimprodukter fugter målrettet tørre områder, bevarer den vaginale pH-værdi og hjælper dig generelt med at holde hygiejnen ved lige. Synes du, det lyder som noget, du har brug for? Så læs mere om dem herunder.

Fire produkter til din vaginale (u)balance

Intimsæbe

Uanset om du er i overgangsalderen eller ej, er det altid en god idé at værne om den intime zone og sikre, at du bruger produkter, der er særligt skånsomme og målrettet pleje af det vaginale miljø. Vivags intimsæbe har en pH-værdi på 4, som er optimalt for den intime zone.


Dermed understøtter sæben den naturlige pH-balance og beskytter mod irritationer og udtørring – hvilket er vigtigt, når du er i overgangsalderen. Vivag Intimsæbe indeholder desuden mælkesyrebakterier, der er med til at vedligeholde et vaginalt miljø i balance. Brug gerne den plejende intimsæbe i badet et par gange om ugen – men husk kun at bruge den på den udvendige områder.

Vivags intimsæbe findes i en variant uden duft, der anbefales af Asthma-Allergy Nordic, og i en variant med duft, der er tilsat plejende tranebærekstrakt. Begge varianter er produceret med stor omtanke for det vaginale miljø og dets behov.

Vivag: Kvinde kend din kop!

Vi guider

Vivag: Kvinde kend din kop!

Vi har nok alle været der. Stået der på et offentligt toilet og opdaget, at vi ikke har flere tamponer eller bind i tasken. Men med menstruationskoppen fra Vivag ender du aldrig i den situation igen. Det er en lille beholder, der opsamler blodet, og som du kan rense og bruge igen og igen. Er det helt nyt for dig med dette alternativ? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan du bruger din menstruationskop.

Læs også

Barrierecreme

Efter du har vasket det intime område med en god intimsæbe, er det en god idé at følge trop med en barrierecreme, som plejer og fugter. Efter vask kan det intime område nemlig godt føles tørt, men en barrierecreme sørger for at bevare hudens fugtighed og elasticitet, samtidig med at den blødgør og tilfører frisk fugt.


Vivags barrierecreme er særligt god til kampen mod tørhed og kan lindre irritationer ved sprukken hud. Derfor fungerer den særligt godt til dig, der er i overgangsalderen og døjer med tørhed i skeden; både når den viser sig i form af en lettere kløe eller som svie og ubehag.

Vivags barrierecreme kan bruges af alle hudtyper, også den sensitive. Den er desuden parfumefri og anbefales af Asthma-Allergy Nordic.

Vidste du?

Vaginal tørhed i overgangsalderen skyldes, at niveauet af østrogen i kroppen daler. Når det sker, bliver slimhinderne tyndere og mere følsomme, hvilket kan resultere i tørhed, rifter og kløe. Symptomerne kan ikke fjernes helt, men de kan lindres med god pleje – og derfor er det vigtigt at opretholde fugtbalancen i det vaginale område. ​​​​​​​

Intimservietter

Selvom menstruation, bind, og plettede trusser snart er fortid, kan du i løbet af overgangsalderen godt opleve små dryp hist og her i form af pletblødninger. I dén situation kan det være rigtig rart at have en pakke intimservietter i tasken eller i toiletskabet til den lette rengøring i løbet af dagen.


Her er Vivags intimservietter et oplagt valg. De er nemlig både dermatologisk testet, parfumefri, fugtighedsbevarende og desuden tilpasset det vaginale områdes pH-værdi, så vi undgår ubalance. Vivags intimservietter fås både i en udgave med 30 styk, der passer godt til badeværelset, og i en pakning med 15 styk, der har den perfekte størrelse til tasken. Vælg den størrelse, der passer dit behov – eller en af hver, så du altid har nem adgang til den gode hygiejne.

Overgangsalder - vi guider til faserne

Vi guider

Overgangsalder - vi guider til faserne

Hvad dækker begrebet overgangsalder over? Mange og særligt kvinder vil med det samme udbryde, at det er det tidspunkt i livet, hvor menstruationerne ophører, den nye voksealder indtræder (udad og nedad….) og tøjvalg er styret af antallet af hede- og svedeture. Der er noget om det, men det er heldigvis langt mere end det.

Læs også

Intimgel

Når du har styr på intimsæbe, barrierecreme og intimservietter, er du godt i gang med at skabe de bedste forudsætninger for et underliv i balance. Men det kan stadig være en rigtig god idé at supplere dit hjemmelager af pleje med en mild intimgel, som kan hjælpe i nogle af de situationer, hvor du særligt kan opleve gener.


Vivags intimgel er det oplagte valg, fordi det er en slags alt-i-en-gel, der både er en fugtgiver i mesterklasse, en beskytter af den sensitive hud i det vaginale område – og desuden en vandbaseret gel, der får det hele til at glide lidt lettere under samleje. Desuden er den parfumefri, velegnet til sensitiv hud – og så er den deklareret i samarbejde med Asthma-Allergy Nordic. 


Tip!
Døjer du med indgroede hår efter barbering? Prøv Vivags lindrende intimgel på det irriterede hudområde. Dens ultra-fugtgivende formel regenererer og bidrager til at gøre huden modstandsdygtig.

Relaterede artikler

Overgangsalder? Vi taler om det!

Nyhed

Overgangsalder? Vi taler om det!

Hedeture, svedeture og humørsvingninger… Det er noget, som mange kvinder oplever, når de går i overgangsalderen. Men det kan være svært og grænseoverskridende at tale åbent og ærligt om – dét vil Longo gerne være med til at lave om på. De sætter derfor i forbindelse med lanceringen af deres nye kosttilskud, Longo Overgangsalder, fokus på, hvor vigtigt, det er, vi taler sammen om overgangsalderen.

Læs mere
Vivag guider: Alt du skal vide om din menstruation

Matas LIVE

Vivag guider: Alt du skal vide om din menstruation

Af Matas

Hvordan bruger man en menstruationskop, og hvordan ser den optimale rutine til intimpleje ud? I denne LIVE gæster Vivag studiet og giver dig svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Det kan være alt lige fra intim-hygiejne til foldeteknikker til din menstruationskop til intime usikkerheder eller andet, du er nysgerrig på. I løbet af liven afliver vi gængse myter om den kvindelige anatomi, guider til brug af menstruationskoppen og fortæller om intimpleje. Vi ses!

Læs mere
Vivag: Kvinde kend din kop!

Vi guider

Vivag: Kvinde kend din kop!

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi har nok alle været der. Stået der på et offentligt toilet og opdaget, at vi ikke har flere tamponer eller bind i tasken. Men med menstruationskoppen fra Vivag ender du aldrig i den situation igen. Det er en lille beholder, der opsamler blodet, og som du kan rense og bruge igen og igen. Er det helt nyt for dig med dette alternativ? Så læs med her og bliv klogere på, hvordan du bruger din menstruationskop.

Læs mere
Overgangsalder: Jeg følte mig sat til storskrald

Vi guider

Overgangsalder: Jeg følte mig sat til storskrald

Af Ida Hinchely Kyhn

Hedeture, manglende søvn og et humør, der svinger i pendulfart. Symptomerne på overgangsalderen kan være mange, og det kan være svært at hitte ud af, hvad man skal stille op, når de rammer. For 55-årige Vibeke Silke Guldager, der er blogger og foredragsholder, vendte overgangsalderen fra den ene dag til den anden livet på hovedet. Læs med her og få Vibekes historie, og bliv klogere på de klassiske symptomer, og hvad du selv kan gøre for at komme dem til livs.

Læs mere