• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021
Vi guider

Bliv klogere på inkontinens – TENA guider!

Ufrivillig vandladning – eller inkontinens – er en del af mange menneskers hverdag. Det er dog vigtigt, at vi taler åbent om udfordringen, for på den måde kan det blive nemmere for mange at håndtere netop inkontinens og sørge for, at det ikke kommer til at påvirke livskvaliteten. I dagens indlæg sætter vi fokus på netop dette emne, og vi guider dig til øvelser og produkter, som kan hjælpe dig, der oplever ufrivillig vandladning.

Du er ikke den eneste! Inkontinens kan forekomme både hos kvinder og mænd, og faktisk vil de fleste af os komme til at opleve inkontinens, som vi bliver ældre. Årsagerne til inkontinens er forskellige, ligesom typen og omfanget varierer. Der findes bl.a. stressinkontinens, tranginkontinens, blandings-inkontinens (stress + trang), urin inkontinens, neurologisk blærelidelse, efterdryp og funktionel inkontinens. Med andre ord er der mange forskellige årsager til inkontinens, men uanset årsag, er det vigtigt, at vi kan tale åbent om emnet – og det er, hvad vi gør i dette indlæg, hvor du også får konkrete produktforslag.  

Kend din inkontinenstype    

Først og fremmest er det vigtigt, at du bliver bekendt med den type inkontinens, som du oplever. Vi anbefaler, at du taler med din læge, hvis du oplever tegn på inkontinens, hvad enten det er små dryp, en svag blære, ufrivillig vandladning eller andre ting.


Når du ved mere om din inkontinenstype, er det nemlig nemmere at forholde sig til den og sørge for, at den får mindre betydning i din hverdag. For kvinder er stress-, trang- og blandingsinkontinens de tre hyppigste typer. Hvis du er bekendt med, at du har – f.eks. – stressinkontinens, kan du lave øvelser, der netop ”tilgodeser” denne type. Ved stressinkontinens hjælper det, at du laver hurtige knep – gerne ofte, og ved tranginkontinens kan du med fordel træne blærens evne til at holde på vandet. På den måde vil du opleve, at din blære over tid kan holde på større mængder urin.


Alle ”kneb” gælder, som man siger, og heldigvis findes der en lang række produkter, som tilgodeser alle typer af inkontinens, og som kan supplere de daglige øvelser, som du kan lave. Herunder bliver du klogere på udvalget, og du kan nemt klikke det produkt hjem, som matcher dine personlige behov.

TENA Discreet Normal

TENA Discreet Normal giver dig tredobbelt beskyttelse ved ufrivillig vandladning takket være en microPROTEX™ komprimeringsteknologi. Bindet er designet til små mængder urin, og teknologien vil sørge for, at du har den sikkerhed og diskretion, som du ønsker. Bindet absorberer nemlig effektivt, og dermed skal du ikke gå og bekymre dig i løbet af dagen.


Vi ved, at inkontinens kan medføre stor bekymring i dagligdagen og tilmed føre til stort ubehag, og derfor er det en stor bonus, at netop denne løsning også er komfortabel. Læs mere om Discreet Normal fra TENA her, og kom tættere på en hverdag, hvor du ikke skal bekymre dig om fugt, lugt og gener relateret til ufrivillig vandladning. 

TENA Discreet Extra

Denne variant er, som navnet antyder, ekstra beskyttende. Bindet minder om TENA Lady Normal i facon, men denne model er lidt længere, og den har desuden et højere absorberingsniveau. Dette betyder, at den kan rumme større mængder urin, og dermed er det denne variant, du skal gå med, hvis du oplever, at der kommer meget væske ved ufrivillig vandladning.


Det smarte ved Discreet Extra fra TENA er, at bindene har en formet facon, der følger kroppen, og derfor vil du opleve, at komforten er i top. Kombineret med en høj absorberingsevne er dette én af de ting, der gør, at mange sværger til netop denne TENA model, hvis de oplever mange gener i hverdagen relateret til inkontinens.  

Tena Lady Extra 10 stk.
44,95
DU OPTJENER 5 Point

TENA Lady Super

TENA Lady Super er et bind, der er endnu længere og tykkere end TENA Lady Extra Plus. En stor fordel ved netop denne variant er, at den har et åndbart lag, som gør, at det er super behageligt at have på. Derudover er det ”udstyret” med et dobbelt pulp-lag, som sikrer en utrolig høj absorberingsevne.


Alt i alt får du en løsning, der holder dig frisk og sikker hele dagen igennem, så du ikke skal bekymre dig om inkontinens dag ud og dag ind. Denne variant er til dig, der har et stort behov for en høj absorberingsevne, og som godt kan lide at føle sig tryg. 

Tena Lady Super 30 stk.
114,95
DU OPTJENER 12 Point
Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

Nyhed

Always & Tampax: Nyheder fra 2 navne, du stoler på

I takt med tiden lancerer Always og Tampax nu Always Menstruationskop og Tampax Cotton Protection tamponer med 100% økologisk bomuldskerne.

Læs også

TENA Discreet Maxi Night

Discreet Lady Maxi Night fra TENA er et bind, der er specielt designet til at beskytte dig mod urinlækage om natten. Denne variant fungerer mere eller mindre som et natbind, eftersom det har den komfort, der skal til for, at det kan bruges om natten, og derudover har det en ekstra god sugeevne, som giver ultimativ beskyttelse.


Vi anbefaler Discreet Maxi Night til dig, der behøver ekstra beskyttelse om natten, og som drømmer om en ubekymret nattesøvn, hvor lækage ikke skal fylde i drømmene. Sov sødt med Discreet Maxi Night fra TENA

Tena Lady Maxi Night 6 stk.
44,95
DU OPTJENER 5 Point

Tena Discreet Ultra Mini Plus

Er du på udkig efter et bind, der er ultratyndt, men stadig højabsorberende? Så er det helt sikkert TENA Discreet Ultra Mini Plus, du skal ligge i kurven.


Denne variant er blot 3 mm tykt, men det holder dig til gengæld helt tør i løbet af dagen. Dette sørger det patenterede toplag for, da det øjeblikkeligt transporterer væsken væk fra huden og ind i den særlige LockAwayCore teknologi. Det er smart, ikke? 

Tena Lady Ultra Mini Plus 24 stk
44,95
DU OPTJENER 5 Point

TENA Lady Pants Medium

Disse absorberende engangstrusser er det perfekte match for dig, der foretrækker en trusse, hvori beskyttelsen er integreret. TENA Silhouette Lady Pants tilbyder enestående beskyttelse og diskretion, og trussen er desuden specielt udviklet til kvindekroppen. Derfor vil du opleve, at såvel sikkerhed som komfort er i top.


Dette produkt giver tredobbelt beskyttelse – på lige fod med alle andre TENA produkter – og du er derfor beskyttet mod lækager, lugt og fugt. Glæd dig over, at trusserne er fremstillede af et blødt materiale, der giver god komfort, pasform og masser af fleksibilitet samt åndbarhed, og tag det som en bonus, at de tilmed har et feminint udseende. ​​​​​​​

Tena Silhoutte Pants Medium 9 stk.
114,95
DU OPTJENER 12 Point

Relaterede produkter

Tena Lady Extra Plus 8 stk.
44,95
DU OPTJENER 5 Point
Tena Barrier Cream 150 ml
44,95
DU OPTJENER 5 Point
Tena Tena Silhouette Bind Mini 18 stk
42,95
DU OPTJENER 5 Point
Tena For MEN Level 3 16 stk
145,95
DU OPTJENER 15 Point
Tena Wash Cream til inkontinenspleje 250 ml
44,95
DU OPTJENER 5 Point

Relaterede artikler

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Nyhed

Her er fordelene ved menstruationskoppen

Af Matas

Menstruationskoppen er kommet for at blive. Vi ser den overalt, og vi er vilde med den! Men det kan være skræmmende at kaste sig ud i, og måske har du stadig brug for en lille smule overbevisning?

Læs Mere
Hevea Loop Cup – Bedst for krop, miljø og dankort

Nyhed

Hevea Loop Cup – Bedst for krop, miljø og dankort

Af Matas

Der kan være mange gode grunde til, at du endnu ikke er kommet i gang med at bruge en menstruationskop. Den største hindring er ofte, at mange tror, det er svært bruge, og at det føles uoverskueligt at skulle bryde en gammel, indgroet vane. Derfor har HEVEA, i samarbejde med en masse kvinder, designet en naturlig og funktionel menstruationskop, LOOP CUP, der gør det utrolig nemt at komme i gang.

Læs Mere
Overgangsalder - vi guider til faserne

Vi guider

Overgangsalder - vi guider til faserne

Af Matas

Hvad dækker begrebet overgangsalder over? Mange og særligt kvinder vil med det samme udbryde, at det er det tidspunkt i livet, hvor menstruationerne ophører, den nye voksealder indtræder (udad og nedad….) og tøjvalg er styret af antallet af hede- og svedeture. Der er noget om det, men det er heldigvis langt mere end det.

Læs Mere
Skovsø – naturlig rengøring

Vi guider

Skovsø – naturlig rengøring

Af Michelle Weis

Rengøring er ikke den sjoveste beskæftigelse, men om ikke andet er det en tjans, der ”forfølger” os hele voksenlivet. Det var den dårlige nyhed – og nu til den gode. Med lanceringen af Skovsø bliver rengøringen mere… ren. Der er nemlig tale om en serie, der består af naturlige rengøringsmidler, der tager kærlig hånd om dit hjem. Tag godt imod Danmarks første rengøringsserie, der både er Ecocert- og Svanemærket: Skovsø.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-4 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byttes t.o.m. 31. januar 2021