• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Den perfekte julegave fra Dior

Under Diors stjerner går alle drømme i opfyldelse.

Denne jul kan du fordybe dig i Diors Atelier of Dreams og finde den perfekte gave. Dior har et luksuriøst udvalg af både dufte og makeup. Du kan også forkæle en du holder af med Diors hudpleje - Capture Totale giver en sund og strålende hud.

J’ADORE - Uendeligt tilbedt

En uforglemmelig gave, der giver en nat fyldt med minder. Giver dig styrken til at være uendelig meget kvinde.

SAUVAGE - Vild for altid

Gør dig klar til en vild nat. Gør drømmene om åbne vidder til en lokkende realitet med Sauvages tredelte sanseoplevelse.

(13)
SAUVAGE PARFUM SPRAY 60 ml - 759,95 kr.
759,95
Optjen 76 point

ROUGE DIOR - Altid funklende

Passionens farve, styrkens farve – rød, især med 999, den ægte farve, når du skal holde jul med Dior.

CAPTURE TOTALE - Uendelig strålende

Giv hende den strålende hud, hun drømmer om, med Capture Totales revitaliserende kraft.

Relaterede artikler

Nyhed

Dior introducerer ny mascara & couture-øjenpalette

Af Matas

Dior afslutter 2020 med endnu mere couture-stil end nogensinde før. Med inspiration fra modehusets ikoniske styles, har Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, genopfundet to makeupikoner: DIORSHOW ICONIC OVERCURL-mascaraen og 5 COULEURS COUTURE-øjenpaletten.

Læs Mere

Vi guider

De bedste beauty julekalendere til julen 2020

Af Amalie Schiller

Hos Matas tilbyder vi hvert år en række fremragende beauty pakkekalendere – hvis vi selv skal sige det – og i år er naturligvis ingen undtagelse. Som de små beauty-nørder, vi nu er, skal vi naturligvis også selv investere i én eller måske to af dette års julekalendere. Men i år har vi haft ekstra svært ved at bestemme os for, hvilken pakkekalender, der skal forkæle os hver dag i december – og det er der en helt særlig grund til!

Læs Mere

Vi guider

Hohoho.. Her er de mest populære gaveæsker til jul

Af Amalie Schiller

Julen står for døren, og det store julerace er for alvor skudt i gang. Det er det i hvert fald hos os! Her på redaktionen er vi så småt gået i gang med julegaveindkøbene, og vi skal hilse og sige, at det ikke er en nem opgave. Vi håber nemlig alle sammen på, at vi finder den perfekte gave, der kan overraske dem, vi holder allermest af, men det er altså nemmere sagt end gjort.

Læs Mere

Vi guider

Støt en hjertesag: køb dit julevedhæng i dag

Af Michelle Weis

William er født med hjertefejlen Ebstein Anomali – en sjælden hjertefejl, der rammer få danske børn om året. Williams højre hjerteklap er deform, og der er 2 huller i skillevæggen. Hans lille, skrøbelige hjerte får – med andre ord – ikke ilt nok. Dét var beskeden, som Williams forældre modtog, blot fem måneder inde i hans ellers ganske normale børneliv, og med ét var der 3 berørte hjerter i lokalet på Skejby Sygehus.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage